Deurzaamheid Avis 5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Deurzaamheid

Zojuist Deurzaamheid (eigenlijks een tussenpartij/verkoper voor Greenteam.energy) aan de deur gehad met een mooi praatje over verduurzaming van de woning en dan vooral op gebied van elektriciteit. De beste jongeman had een mooi verhaal maar waar het uiteindelijk op neerkomt is dat je een afspraak maakt met een commercieel bedrijf genaamd Greenteam.energy. Het komt er op neer dat ze je iets willen verkopen, dit wordt echter niet gezegd aan de deur want ze hebben het alleen over advies bij verduurzaming. Je wordt heel snel (binnen 10 min) gebeld waarbij er een hele hoop vragen over je huishouden worden gesteld. Mijn alarmbellen gingen rinkelen dus adviesgesprek afgewimpeld. Nu ik zo op het internet de reviews lees ben ik daar erg blij om.

13 mai 2026

Komen aan de deur

Komen aan de deur. Presenteren zich niet als commerciële partij.
Maak me zorgen of bewoners die wat minder kritische zijn of minder stevig in hun schoenen staan dit wel begrijpen....

13 mai 2026

Oplichters

Oplichters - geen zaken mee doen.
Mijn ervaring klopt 100% met de andere 1-ster reviews. Agressieve verkoopstrategie door aan te geven dat door middel van gemeentelijke subsidie met hoge kortingen kan worden verduurzaamd. Aanvankelijk ben ik zo dom geweest mijn gegevens te geven en een afspraak in te plannen. Ze zijn inderdaad een tussenpersoon voor andere malafide bedrijven, in mijn geval greenteam energy.
Vanavond ben ik nog wat dingen gaan checken en alsnog afgehaakt:
- er werd teveel informatie opgevraagd
- samenwerking met gemeente klopt niet
- kamer van koophandel nummer ontbreekt
- green-energy is een malafide bedrijf:
- geen erkende installateur(s) - NEN certificeringen (voor het werken aan elektrische installaties) ontbreken. Ze zijn niet te vinden via Liander.nl.
- Dit is erg gevaarlijk, het werken aan/met elektrische installaties kan brand geven bv.
Die adviseur komt er bij mij niet in ieder geval.

28 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Leugens over subsidie en een tussen verkoop partij

Ze komen aan de deur met een verhaal over een nieuwe subsidie vanuit de overheid voor onder andere een thuisbatterij (deze subsidie bestaat helemaal niet). Ze bieden een vrijblijvend duurzaamheidsgesprek aan waarbij ze niet transparant zijn over dat ze je in contact gaan brengen met een derde partij. Ze zijn gewoon de tussenpersoon voor verkopers van zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen.

Ik heb uiteindelijk geen afspraak gehad omdat ik er absoluut niet van gediend ben dat ze niet transparant zijn en dat ze in mijn gezicht liegen.

31 mars 2026

Let op!!

Let op:
Ze komen deur aan deur om afspraken te maken voor een 'vrijblijvend' duurzaamheidsgesprek en de mogelijke financiële subsidies vanuit de overheid. Noemen zich onafhankelijk maar zijn gewoon tussenpersoon voor verkopers van zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen.
Als ze een SMS of een mail sturen, zijn er geen nummers of mailadressen zichtbaar.
De verschillende namen die ze gebruiken: greenteam, deurzaamheid.nl, contactservices.org, SalesHouse etc etc.

18 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus