De Woefgaard Avis

1. Promeneur de chien

À propos de De Woefgaard

Welkom bij De Woefgaard, een prachtig bedrijf dat straalt van warmte en liefde, opgericht door de gepassioneerde hondenliefhebber, Dominique Zomer! 🐾 Met een ongeëvenaarde toewijding aan dieren heeft Dominique sinds haar jeugd een speciale band met onze geliefde viervoeters. Wat ooit begon als een huiselijke hondenoppas onder de naam "hondenoppas Zomer," is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming die nu bekend staat als "De Woefgaard."

Hoewel De Woefgaard nog jong is, vormt Dominique het kloppende hart van dit bedrijf! Haar 24 jaar levenservaring mag dan misschien niet de meeste zijn, maar ze compenseert dit met een rijke geschiedenis in het omgaan met dieren. Vanaf haar kindertijd heeft ze zich omringd met onze trouwe huisdieren, waardoor haar liefde voor honden alleen maar is gegroeid.

Wat ons zo bijzonder maakt, is onze bescheiden omvang, waardoor we een ongeëvenaarde persoonlijke zorg kunnen bieden. Dominique begrijpt als geen ander dat elk huisdier uniek is, met individuele behoeften en aandacht. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze diensten bij mensen thuis aan te bieden, zodat we jouw hond kunnen verzorgen in een vertrouwde omgeving.

Bij De Woefgaard bieden we niet alleen liefdevolle huisdierenoppas aan, maar ook een toegewijde hondenuitlaatservice. Wanneer je voor De Woefgaard kiest, kun je erop vertrouwen dat jouw trouwe metgezel in goede handen is en alle aandacht krijgt die hij verdient.

Bij De Woefgaard geloven we dat liefde, zorg en persoonlijke aandacht het verschil maken in de wereld van huisdierenopvang. Dus als je op zoek bent naar een vertrouwd adres voor jouw hond, waar persoonlijke aandacht en liefde voorop staan, dan heten we je van harte welkom bij De Woefgaard. We kijken ernaar uit om samen een geweldige tijd te beleven!

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een echte aanrader voor de dieren

Dominique komt geregeld op onze honden passen als wij op vakantie zijn.
Zowel de meiden als wij, zijn heel erg blij met haar.
Ze doet leuke dingen met de meiden en is lief en professioneel.

19 janvier 2025

De woofgaard is super!

Do van de woofgaard heeft een week op Lenny gepast , wat een top week had hij met haar, ze is rustig,lief en heel geduldig
Echt een aanrader , wij een fijne vakantie ,Lenny een fijne vakantie 😍

15 juin 2023

Mijn ervaring met Dominique zijn super…

Mijn ervaring met Dominique zijn super !.. we hebben twee hondjes waarvan 1 echt moeilijk is zijn vertrouwen te winnen .. maar dat lukt Dominque met rust en vertrouwen geven en haar ervaringen, gaat hij nu met liefde met haar mee !.. ik weet dat onze hondjes meer dan in goede handen zijn ..

29 août 2023

Veel zorg en liefde voor haar vak.

Met heel veel zorg en liefde neemt zij de tijd voor hond en baas. Meer dan even uitlaten, ook tips en trucs voor als dat nodig is. En in geval van nood bereid om een stap extra te zetten om een crisis situatie met elkaar op te lossen.

2 septembre 2023