Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹
L'entreprise a répondu
De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorige week 80 rozen besteld Datum en tijd aangehouden met afhalen , ging prima , en kwaliteit is perfect. En niet duur
L'entreprise a répondu
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Pays-Bas
De kwaliteit van de rozen is geweldig, en keurig op tijd
geleverd. Toppie

Réponse : DEX Rozen
Uitstekende rozen. Op zaterdag 17 januari 50 stuks samen met mijn dochter bij DEX rozen opgehaald. Wat een top rozen!! En dinsdag nog 30 rozen bij Dex rozen opgehaald. Verser dan vers.En een uitstekende service. De ene dag besteld, de volgende dag kan je ze al ophalen. Zeker een aanrader om hier je rozen te kopen. En ik kan het weten, ik heb mijn master in de bloemsierkunst.

Réponse : DEX Rozen
Ik haal al een paar jaar rozen bij DEX.
Altijd goed geregeld en mooie rozen die lang staan. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Réponse : DEX Rozen
Top goed op hoogte gehouden van de bestelling staan super mooi

Réponse : DEX Rozen
groot assortiment, prachtige kwaliteit rozen en hele fijne communicatie. Snelle service
Weer prachtige turqoise rozen besteld.
Zijn niet alleen prachtig hopelijk blijven ze weer net zolang mooi als vorige keren.
14 dagen van kunnen genieten. Ook gedroogd blijven ze prachtig

Réponse : DEX Rozen
Mooie rozen voor een mooie prijs…rozen waren vers en mooi in knop…

Réponse : DEX Rozen
Altijd verse mooie rozen,kom zelfs hier rozen halen vauit Amsterdam als ik in Tuitjenhorn moet zijn. Ook geregeld besteld voor jubileums jaren.
Vriendelijke mensen.

Réponse : DEX Rozen
De rozen stonden klaar na afspraak. Super makkelijk te regelen via de website. Ze staan nu, bijna 2 weken later, nog steeds prachtig. We rijden er graag voor om.

Réponse : DEX Rozen
Geweldige service!! 100 rozen stonden klaar voor mijn jarige moeder , en ze werden ook nog voor mij netjes in de vaas gezet en in de auto geplaatst! Mooie kwaliteit! Echt een top bedrijf ! Nogmaals bedankt voor de service!!

Réponse : DEX Rozen
Rozen staan na ern week nog mooi.
Bloemen waren mooi bestelling lag klaar. Ze waren alleen vergeten het op te delen zoals gevraagd. Maar dit was erg snel opgelost.

Réponse : DEX Rozen
Bedrijf doet waar ze voor staan en goed in zijn. Je krijgt waar voor je geld

Réponse : DEX Rozen
Geweldige rozen mijn vrouw was ontzettend blij dus ik ook.

Fijne service.
Altijd bereid om het te regelen , ook op korte termijn.
Prachtige rozen.

Réponse : DEX Rozen
En savoir plus sur les différents types d'avis.