Een terras in met grote tegels in een prachtig ontwerp. Van het eerste contact tot de oplevering was alles perfect geregeld. DGV Hoveniers is een bedrijf dat meedenkt en zijn vak uitstekend uitvoert.
Lisez les avis des autres
Tuinieren tegen woekerprijzen ! Deze tuinmannen zijn tot twee keer toe bij mijn vader van 92 aan de deur geweest om hun diensten aan te bieden. Mijn vader werd overdonderd en is wederom door deze m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onze voortuin is helemaal opnieuw aangelegd. Een geweldige combinatie van tegels, grind en planten. Professioneel advies en groot vakmanschap. Zeer tevreden met het resultaat.
Werkzaamheden laten uitvoeren in mijn achtertuin. Erg tevreden met het resultaat en communicatie was fijn. Wilde uiteindelijk nog iets wijzigen (een deel wat bestraat zou worden toch een stukje gras)... Voir plus
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Onze voortuin is helemaal opnieuw…
Very satisfied with the care of the…
Very satisfied with the care of the garden. Ze arriveeren on time, work diligently and leave nothing behind. Fijne, betrouwbare hovenier.
Een terras in met grote tegels in een…
Onze oude berk veilig laten toppen
Onze oude berk veilig laten toppen. Het team was fast, clean and vakkundig. We zijn superblij met het resultaat en voelen ons weer veilig. Top service!
Tuinieren tegen woekerprijzen !
Tuinieren tegen woekerprijzen !
Deze tuinmannen zijn tot twee keer toe bij mijn vader van 92 aan de deur geweest om hun diensten aan te bieden. Mijn vader werd overdonderd en is wederom door deze mannen van een groot deel van zijn AOW beroofd. De laatste keer met 2 man na een uurtje of 3 werken ervandoor gegaan met 1.400 euro. Dat is een uurloon van ruim 200,00.
Toegegeven, er is wel werk gedaan in de tuin. Maar de prijs is veel te hoog, en niet alles is gedaan wat mijn vader had gevraagd.
De betaling was in eerste instantie mislukt, maar de heren kwamen een week later met 5 man het geld bij hem ophalen. Ik hoop dat jullie voortaan oude mensen met rust laten en eerlijk werk gaan doen. En al die positieve reviews zijn vals, of doen jullie ook tuinwerk in Amerika of Spanje ?

Oplichters
Oplichters! hebben de tuin van me moeder gedaan,moest allemaal heel snel en achteraf veel te duur ! Ze weten wel waar ze aan moeten bellen bij een vrouw van 83 ! Nog niet 1 halve ster waardig.
DGV heeft mijn tuin compleet
DGV heeft mijn tuin compleet omgetoverd. Communicatie was prettig en ze kwamen afspraken na.
Gaan specifiek bij ouderen langs..
Gaan bij ouderen langs de deur, aanbellen en heel dwingend een klus proberen te verkopen. Dit is geen nette manier van werken en als ik de reviews lees, werken ze ook niet best. Niet mee in zee gaan is mijn advies.

Voortuin helemaal opgeknapt
Voortuin helemaal opgeknapt. Bestrating herlegd en onkruid weg. Nette afwerking, fijne mannen.
Voortuin compleet gesnoeid en…
Voortuin compleet gesnoeid en opgeruimd. Vriendelijke mannen en nette afwerking. Aanrader.
DGV heeft onze achtertuin compleet…
DGV heeft onze achtertuin compleet vernieuwd. Nieuwe beplanting, bestrating en alles netjes afgewerkt. Erg blij!
Bomen gesnoeid en borders opgeruimd
Bomen gesnoeid en borders opgeruimd. Netjes achtergelaten en vriendelijk personeel. Top!
Heg gesnoeid en onkruid verwijderd
Heg gesnoeid en onkruid verwijderd. Prima werk voor een eerlijke prijs. Komen ze volgend jaar weer.
Voortuin bestraat door DGV
Voortuin bestraat door DGV. Waterpas gelegd, netjes opgeruimd. Zeker een aanrader.
Tuin volledig gesnoeid en tegels.
Tuin volledig gesnoeid en tegels gereinigd. Nette mannen, snel gewerkt en goede prijs. Tevreden!
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, 12 gebruari bij mijn 80 jarige moeder aangebeld en opdringerig gezegd dat ze het halve pad konden ophogen voor € 350. Ze waren toevallig in de buurt. Het pad ligt nog steeds scheef en op verschillende plekken ligt geen zand onder de tegels. Ook zijn er planten kapot en ging hij schijten op de wc. Uiteindelijk moest ze ook nog voor meerwerk betalen en werd het voor een uurtje werk €450. Veel geld voor iemand met aow. Moest contant want pinautomaat lag in een andere auto. Lekker zwart. Ze voelt zich opgelicht en slaapt er slecht van.
"Met een gerust hart op vakantie gegaan…
"Met een gerust hart op vakantie gegaan en de mannen van DGV de sleutel gegeven. Bij thuiskomst wachtte een prachtige tuin die precies volgens afspraak en wens is opgeleverd. Niets op aan te merken, topwerk!"
Opa en oma opgelicht
Deze mannen hebben mijn opa en oma schaamteloos opgelicht. Zeker geen zaken doen met deze vreselijke mensen!!

Réponse de Dgv Hoveniers
Super goede service van de jongens!
Super goede service van de jongens!
Bestrating perfect gelegd en hielden zich netjes aan de afspraak en dachten nog goed mee aan oplossingen hoe we de tuin goed in konden delen.
Van de week me tuin laten doen door DGV…
Van de week me tuin laten doen door DGV Hoveniers . Heb me voor en achtertuin laten snoeien en onkruid laten verwijderen . Daarna heb ik me tuin latem spuiten zodat me tegels weer als nieuw zijn . Ben erg tevreden over het werk die de mannen hebben uitgevoerd . Bedankt toppers l.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.