Dora's House of Handmade Melts Avis

1. Magasin
  2. Artisanat

Welkom bij Dora’s House of Handmade Melts. Bij ons kunt u de lekkerste geuren bestellen in de vorm van zeep, waxmelts, lippenbalsem en nog veel meer. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan luchtbevochtigers, geurverspreiders en geur oliën.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een artikel besteld bij bol.com

Een artikel besteld bij bol.com. Levertijd 3 dagen.
Werd helaas niet op de afgesproken dag geleverd. Het bleek bij de Postnl fout te zijn gegaan. Communicatie met hedrijf daarover ging goed. Apparaat werkt perfect.

3 décembre 2025

Ik ben zo ontzettend blij met...

Ik ben zo ontzettend blij met de service die mij verleend is door Dora's House of Handmade Melts. De eigenares denkt mee met de klant en is heel erg behulpzaam. Er was iets fout gegaan aan de kant van postNL toen ik iets probeerde te retourneren omdat het defect was. Het pakket was helaas kwijt. Kreeg ik toch nog een nieuwe! Ongekend hoe klantvriendelijk en behulpzaam het bedrijf is!

12 janvier 2022

Réponse de Dora's House of Handmade Melts

Zeer graag gedaan. Bedankt voor uw geduld en veel plezier met het nieuwe artikel. Graag tot een volgende keer.

Tevreden klant

13 mars 2021

Beste Marianne,

Wat fijn om te. lezen dat u tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Geweldig dat de diffuser nog nét op de…

Geweldig dat de diffuser nog nét op de valreep 1 dag voor kerst nog kon worden geleverd. Dankzij de inzet van Dora's House of Handmade Melts. Superbedankt!

26 décembre 2020

Réponse de Dora's House of Handmade Melts

Zeer graag gedaan. Wij zijn blij dat we u hebben mogen en kunnen helpen.

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Alleen maar positief!

27 octobre 2020

Réponse de Dora's House of Handmade Melts

Hartelijk dank voor de review.
Wij zijn blij dat u tevreden bent.

Top service!

Ik heb nu een paar maanden de humidifier tot volle tevredenheid in gebruik,echter deed het t plots niet meer. Ik maakte hier melding van bij Dora's en hoewel ik hier niet om had gevraagd kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd. De oude mocht ik houden. Dit noem ik nog eens ouderwetse service.Zonder gedoe een goede afterservice geven :)
Daar kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen! Nogmaals bedankt
Een zeer tevreden klant

22 octobre 2020

Bedankt voor je review.
Wij zijn blij dat het naar tevredenheid is opgelost en dat je weer kan genieten van je aankoop.

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Ik had 2 USB luchtbevochtigers besteld, maar die deden het niet goed. Ik heb contact opgenomen en ik kreeg op zeer korte termijn een reactie met een passende oplossing. Ik kreeg weer 2 nieuwe USB luchtbevochtigers toegestuurd en ik hoefde de defecte niet terug te brengen. Vriendelijke benadering, goede service.

11 octobre 2020

Réponse de Dora's House of Handmade Melts

Wij zijn blij dat u tevreden bent.
Veel plezier met uw aankoop toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Dora's House of Handmade Melts

goede producten

de geuren die ik tot nu heb gebruikt zijn erg lekker en ruik je lang en goed, was alleen wel jammer dat bij de olie geen omschrijving van gebruik stond zowel niet op de site als bij levering, maar ruikt nog beter dan de melts

25 août 2020

Beste DD Simons,

Bedankt voor de feedback. Wij zullen de informatie uitgebreider maken op de site en voortaan ook meesturen met de bestelling.

Met vriendelijke groet,

Dora's House of Handmade Melts

Prima product

Prima product. Brievenbus levering duurde iets langer ivm corona drukte, maar bestelling inmiddels goed ontvangen.

13 août 2020

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, professioneel en creatief. Vroeg om een leuk cadeautje voor 10 mensen en er werd super fijn meegedacht. Ziet er ook erg leuk uit en ruikt heerlijk (zeepjes)

28 juin 2020

Een super goed bedrijf

Een super goed bedrijf!
Er worden goede oplossing gezocht als er iets niet op voorraad is . Veder zijn ze super snel met de verzending . Echt een aanrader!

18 avril 2020

Beste Corina,

Hartelijk dank voor de review. Wij zijn u graag van dienst.