2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Der en medarbejder der hedder Jenni i…

Der en medarbejder der hedder Jenni i Hørsholm Midtpunkt - hold op hvor er hun en respektløs, uhøflig, og ubehagelig person. Alle medarbejder har en rigtig dårlig attitude. Mega uprofessionelt!

23 janvier 2026

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.
Kommer der fast 1 gang mdl.
Og til hende der skriver om bryn osv. Du må have ramt et forkert firma for her laves negle.

20 janvier 2025

Dårlig oplevelse

(Diamond nails, Herning) Ham der lavede mine negle var sød men jeg skulle både betale fuld pris hvor der stod der var 20% rabat. Mine negle ligner overhovdet ikke det jeg bedte om. Jeg bedte om pink french nails og fik en skrigene rød farve der er lagt virkelig dårligt. Mine fingre er helt ømme nu og 2 af mine fingre begyndte at bløde fordi han ikke passer ordenligt på med el-filen. Jeg har fået lavet negle her 4 gange før og det har været super godt men denne ene gang skal i ikke være stolte af…

11 novembre 2023

SCAM!

Skam
Desværre er man naiv som en lille ung pige der gerne vil ud og have prøvet lidt forskelligt af.
Gentagende gange blevet prøvet lokkede ned på salonen med et lovende rabat beløb, der ikke blev levet op til. HVERGANG hun var færdig med arbejdet blev jeg bedt om og betale fuld pris, trods den modsatte forventning der blev stillet i telefonsamtalen. Så ville hun også kun tage imod min betaling hvis det var kontakter, hvis ikke skulle der mobilpayes privat til hende. F ikke i orden når arbejdet ikke engang bliver udført korrekt. Sidste gang jeg går der ind og får ordnet vipper og vokset ansigt og bryn, det ikke noget de er istand til at kunne udføre på den rigtige måde så hold jer væk!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

13 juillet 2023

Jeg er ikke just begejstret over mine…

Jeg er ikke just begejstret over mine nye negle. De er okay, men ikke 400+ kr værd.

Under hele min behandling snakkede behandleren konstant i telefon, og da de snakkede meget højt, var det på ingen måde en rolig og behagelig oplevelse.

7 juin 2023

Jeg er kommet her i flere år og har…

Jeg er kommet her i flere år og har altid haft pæne og resultater.
Prisen ligger en del under mange andre klinikker, men resultatet er mindst lige så flot.
Ingen af personalerne taler dansk - det har jeg det personligt fint med. Det kan være lidt svært at bestille tid, da det skal føres via telefon - der er ofte optaget eller også bliver den ikke taget.
Jeg kan kun anbefale dette sted, hvis man vil have flotte negle.

Mvh Marlene

7 novembre 2022

helt og aldeles amatøragtigt

Havde et gavekort til at få lavet manicure og hertil neglelak.
De ringede 2 gange for at ændre min tid, fordi at de havde andre kunder. Derefter da jeg mødte op, fik jeg lov at sidde på en skammel indtil de havde tid. Pigen der ordnede mine negle sagde sammenlagt 10 ord til mig tror jeg, nu talte hun ikke dansk, det er fint, for jeg taler flydende engelsk, men det behøvede jeg ikke. Hun kiggede dårligt op...
Derudover var selve negelfilningen noget hun tilsyneladende gjorde sig umage med, men kønt blev det ikke. Skæve negle med underlige spidser, meget ujævne i forhold til hinanden - for ikke at tale om selve lakken. Helt stribet i lakken, helt ærligt...det kunne et barn have gjort bedre, og nu på dag tre er det allerede ved at chippe i spidserne. VIRKELIG dårligt arbejde. Jeg brugte mit gavebevis til at se om jeg ville komme igen en anden gang men det bliver et andet sted. Det jeg fik ved diamondnails kunne jeg selv have lavet - pænere.

14 avril 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit