Wij hebben vorig jaar een nieuwe van gekocht. Al snel waren er immens veel gebreken. Tot op vandaag ( jaar verder) zijn deze nog steeds niet opgelost Wij zijn steeds vriendelijk en geduldig geweest... Voir plus
Wij Hebben Bij Dicar een zo goed als nieuwe Camper Gekocht voor een hele scherpe prijs ! En er wat extra Accessoires op hebben laten plaatsen die we bijna tegen inkoop prijs erbij kregen ! Top Bedrijf... Voir plus
Vorige week Woensdag zijn we onze nieuwe campervan gaan ophalen bij Dicar te Wetteren. We werden er zeer goed ontvangen en vooral met hun 35ste verjaardag werden we nog eens extra in de watten gelegd.... Voir plus
hallo, toch even meegeven dat we uiterst tevreden zijn over de manier dat met ons heeft geholpen. Wij vonden dat wij een groot kleurverschil hadden bij de overgang van de stuurcabine met het woonged... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prima service na aankoop Etrusco
Prima service na aankoop Etrusco. Levering 2 maanden vroeger dan verwacht. Camper werd naar Wetteren gebracht waar we een prima uitleg van Jeremy kregen.
Dank
Mijn ervaring is zeer slecht
Mijn ervaring is zeer slecht, nog nooit een bedrijf leren kennen wat zo liegt en bedriegt
De verkopers Jacky Bollen en Michel Hose zijn ziek
ze zijn bijna niet bereikbaar, bellen niet terug ook na het drie keer beloofd te hebben
Na 1.5 Jaar!!! beloven wordt de opdracht anders uitgevoerd en krijgt de klant de schuld van hun fouten.
Daar ik aanbetaald had kon ik niet meer terug.
Ik roep iedereen op hun ervaringen met me te delen , dit mag zo niet langer voorduren !!
Slechte service Dicar
De service van Dicar is slecht.
Ze houden zich niet aan hun afspraken en schuiven reparaties van gebreken vooruit tot na garantie periode zodat ze hoge bedragen in rekening kunnen brengen.
Onbereikbaar via telefoon (altijd in de wacht). Krijg onduidelijke emails op vragen en ook nog pas na vele weken wachten.
Veel keus bij aankoop camper bij Dicar maar zeer slechte after sales.