Uitstekende kennis en service!
Na enkele winkel bezoeken kan ik zeggen dat ik elke keer goed ben geholpen. Telkens uitstekend advies en vriendelijke service!
Aucune trace de demande d’avis
Overzichtelijke website met ruime keuze voor elk dier. Snelle levering en niks aan te merken op mijn bestelling. Aanrader!
Super service gekregen. Heel vriendelijk en ruime keuze!
Altijd vlot besteld en snel geleverd , Ik had een noodgeval met 1 van mijn kippen en kon hier ook snel terecht!
Telkens heel tevreden over de service en bediening.
Overzichtelijke website.
Bij vragen staan ze altijd klaar om zo snel mogelijk te antwoorden.
Helaas ben ik minder positief. Het kippenhok Richmond had binnen een jaar een doorgerotte klep en deur. Na vele mails en beloftes nog steeds geen vervanging van deze onderdelen ontvangen. Hoop dat ik e.e.a. snel ontvang en mijn review kan aanpassen naar minder negatief.
Inmiddels een goede ervaring. De eigenaar heeft mij een nieuwe klep en deurtje toegestuurd. Uiteindelijk ben ik dus wel heel tevreden met deze service!
Propere winkel, dieren worden goed verzorgd, zeer tevreden over de service!
Zeer tevreden, zaterdag besteld maandag verzonden.
Goede communicatie via gsm/sms voor informatie over
levering door GLS.
Eric, Zutendaal