Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam bardzo catering dietetyczny Pirata! Bazowałam na diecie klasycznej 2000kcal przez około dwa miesiące, moim celem było podniesienie wagi i udało się to 😊 jedzenie bardzo smaczne 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Dieta wege pozbawiona swierzych warzyw i owoców .wszystko bazuje na makaronie ryżu i ciecierzycy w 80 procentach. więc na najtańszych zapychaczach i na tym chyba zarabiają bo 55 zł za sam makaron i ry... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dieta Pirata jak na swoją cenę jest zupełnie przyzwoita. Posiłki nie zawsze są smaczne ale zawsze są urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty są widoczne. Waga leci w dół. Jeżeli ktoś jest... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystam z Diety Pirata od miesiąca. Była to moja pierwsza styczność z tą firmą oraz pierwszy raz próbowałem obiadów z diety pudełkowej. Obiady były syte, kalorie policzone dzięki czemu mogłem bez pr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Traiteur
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Producteur de produits alimentaires
  4. Livraison de repas à domicile
  5. Centre d'amincissement

Écrit par l'entreprise

DIETA PIRATA to smaki z całego świata dla poszukiwaczy niskich cen. Zostań Piratem i przestań przepłacać! Nad jakością i smakiem Diety Pirata czuwa zespół profesjonalistów – Super Chefów, którzy wcześniej opłynęli cały świat, a doświadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane były najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoła stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, że zamienisz swój śmiertelnie nudny catering na nasz – pełen niespodziewanych i różnorodnych smaków! Rozpocznij swoją przygodę z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiłki, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele żywieniowe. Nasza ekipa doświadczonych kucharzy i dietetyków stworzyła wyjątkowe menu, które połączą smakowitość z wartościami odżywczymi. Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, miłośnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjną kuchnię, mamy dla Ciebie rozwiązania dopasowane do Twojego gustu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

To moja 4 dieta pudełkowa

To moja 4 dieta pudełkowa. To może i lepiej bo mogę docenić jakość. Jakość samych składników jest wyczuwalnie lepsza niż na przykład w eatfit. Dieta keto która mam jest super skomponowana. Jest nawet deser który pomaga z chętkami. Jedzenie tutaj to nie tylko spakowane składniki faktycznie człowiek wyczekuje posiłku dla smaku a nie z głodu. Dobra robota

3 octobre 2024

Masakra

Masakra. Dwa dni pod rzad to samo. Oszukuja na kaloriach, musze dojadac inne rzeczy…

5 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Te same zestawy dwa dni pod rząd.

Te same zestawy dwa dni pod rząd. Kalorie się nie zgadzają i musiałem dojadać inne rzeczy i najważniejsze: To dieta dla ludzi bez zębów, bo dają tam same zmiksowane papki. Taki mają sposób na optymalizację. Szkoda kasy.

31 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Miałem na 10-dniową próbę dietę SPORT…

Miałem na 10-dniową próbę dietę SPORT 2500kcal.
Niestety nie było to ani 2500kcal, ani SPORT.
Porcje śmiesznie małe. Na etykietach zakłamane wartości zarówno sumy kcal, jaki i poszczególnych makroskładników.
Od 20 lat uprawiam sporty sylwetkowe i ważę swoje jedzenie. Dietę zamówiłem, aby nie musieć siedzieć w kuchni i gotować. Niestety byłem mocno rozczarowany. Białko i kalorie musiałem uzupełniać we własnym zakresie.
Wysłałem na adres biura reklamację z 17 zdjęciami dokładnie pokazującymi problem. W odpowiedzi otrzymałem informację, że "prześlą to do działu jakości i skontaktują się ze mną", po czym oczywiście nastąpiła cisza.

Dla przykładu:
Obiad: pieczony morszczuk z ziemniakami
Deklarowana wartość energetyczna 697kcal (!!!), białko 29,4g
Otrzymałem 3 mizerne kawałeczki ryby w panierce o wadze 72g i ziemniaków 110g.
Obiad: schab w sosie
Deklarowana wartość energetyczna 734kcal (!!!), białko 33,7g
W opakowaniu cienki plasterek schabu 47g i 93g ryżu już po ugotowaniu.

Niestety wg mnie wszystkie dania schodzą z jednej taśmy i naklejane są na nie etykiety w zależności od potrzeb, nieważne, czy dieta jest SPORT, czy zwykła, czy 1800kcal, czy 2500kcal.

Daję 2*, a nie jedną, bo dania były całkiem smaczne.

Osobiście nie zamówię już nigdy Diety Pirata.

12 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie można dać mniej niż ZERO a…

Niestety nie można dać mniej niż ZERO a na tyle zasługują. Omijać szerokim łukiem. Dania z piątku są dostarczane jako świeże w sobotę. TE SAME DANIA. Mało tego nie są dostarczane na czas. Ja swoje otrzymałam o 11-tej a nie o 5-tej rano bez jakiejkolwiek informacji czy przeprosin za opóźnienie. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

10 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Jestem obecnie na diecie low-carb 1500…

Jestem obecnie na diecie low-carb 1500 kcal i po jej skończeniu raczej do niej nie wrócę ani raczej do żadnej diety Pirata.
Posiłki są ok (przeważnie). Mam wrażenie, że wszystko smakuje tak samo. Jem bo muszę, ale jeszcze nie zdążyło mi się powiedzieć “wow, ale to było dobre”.

Wczorajszą kolację musiałam wyrzucić - jakiś pseudo placek z pangi, to było naprawdę obrzydliwe.

Wybrałam ten catering z powodu ceny, ale teraz widzę, że nie było sensu oszczędzać.

21 février 2024

OBRZYDLISTWO!

OBRZYDLISTWO!

Rzadko chce mi się wrzucać jakiekolwiek opinie, ale tu ZROBIĘ WYJĄTEK.
To co widzisz na zdjęciach u nich na stronie, jest jak restauracja z gwiazdka Michelin w porównaniu do papki, która dostaniesz, uwierz mi..
Wczorajsze "chilli con carne" musiałem rozgryzać zębami, bo ryż podali kompletnie na surowo.
Dzisiaj aż bym wrzucił zdjęcie gdybym mógł tutaj..
"Pyszne smoothie - skład: jabłko/sok jabłkowy woda"
to jest KPINA..
Śniadania nie dałem rady zjeść chyba pierwszy raz w życiu "papką kukurydziana z fruzelina"
DRAMAT..
Właśnie próbuje zjeść obiad "kurczak po tajsku"
PODLY smak i konsystencja..
Dobrze, ze jutro ostatni dzień. Chlam po taniości dużo gorszy niż niskobudżetowy bar mleczny

13 février 2024

dieta pirata

Zamówienia najlepiej składać u Pana Przemysława, dobierze odpowiednia dietę oraz kalorie, rozwiąże każdy problem.
I co najważniejsze wyczaruje fajna cenę $
Jedzenie przygotowane estetycznie i nie monotonne co niestety dotyczy większość pudełek

30 juin 2023

Zamówiłam dietę odchudzającą

Zamówiłam dietę odchudzającą, 1500kcal. Zupy mają mnóstwo oleju (26gram) po to żeby dobić kalorycznosc. Samej zupy jest kilka łyżek.. Obiad to np. kilka ziemniakow, malutka porcja mięsa w sosie śmietanowym 30proc, surówka. Myślałam że będzie mniej tłuszczu, dania sycące, np zupy krem warzywne. To co mam to mikroskopijne dania dopakowane olejem. Na sniadanie byl np. chleb tostowy, chyba najgorszy rodzaj pieczywa. Nigdy więcej! Połowa wylądowała w koszu. Bo jak to jeść?

28 mars 2023

Bardzo dziękujemy za opinię

dobre jedzonko

dobre jedzonko, przyprawione należycie .

14 décembre 2022

Noté 4 sur 5 étoiles

Nie są najtańsi

Nie są najtańsi, ale za to jakościowo jest świetie, polecam każdemu kto chce spróbować.

4 octobre 2022

Noté 4 sur 5 étoiles

Smacznie i ceny ok

23 mars 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, sprawna dostaw i dziękuję za gratisy :-)

2 décembre 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeden z najlepszych cateringów…

Jeden z najlepszych cateringów dietetycznych, dieta bardzo urozmaicona, dobrze przyprawiona i z dobrej jakości, drogich składników

28 novembre 2021

Rewelacyjna dieta KETO

Rewelacyjna dieta KETO. Skończyły się moje problemy z nadmierną ilością węglowodanów.

27 novembre 2021

Problemy z płatnością

Problemy z płatnością, słaby kontakt, coraz gorsze jedzenie, na pewno nie Premium.

27 novembre 2021

Bardzo dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus