Częste niezgodności podanych ilości np. białka, zważone, sprawdzone Mało urozmaicone posiłki, mimo opcji "wybór menu" te same zestawy do wyboru, na minimum 10 dni, które można wybrać, powtarzają si... Voir plus
Makro I skladniki dania Niezgodne z etykieta. Zamówiona dieta 2500 kcal. Po przeliczeniu wyszło 1700. Karygodne. Dietetyk z supportu stwierdził ze mu sie wszystko zgadza.
Dieta Pirata jak na swoją cenę jest zupełnie przyzwoita. Posiłki nie zawsze są smaczne ale zawsze są urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty są widoczne. Waga leci w dół. Jeżeli ktoś jest... Voir plus
Korzystam z Diety Pirata od miesiąca. Była to moja pierwsza styczność z tą firmą oraz pierwszy raz próbowałem obiadów z diety pudełkowej. Obiady były syte, kalorie policzone dzięki czemu mogłem bez pr... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Traiteur
- Service de fitness et nutrition
- Producteur de produits alimentaires
- Livraison de repas à domicile
- Centre d'amincissement
Écrit par l'entreprise
DIETA PIRATA to smaki z całego świata dla poszukiwaczy niskich cen. Zostań Piratem i przestań przepłacać! Nad jakością i smakiem Diety Pirata czuwa zespół profesjonalistów – Super Chefów, którzy wcześniej opłynęli cały świat, a doświadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane były najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoła stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, że zamienisz swój śmiertelnie nudny catering na nasz – pełen niespodziewanych i różnorodnych smaków! Rozpocznij swoją przygodę z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiłki, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele żywieniowe. Nasza ekipa doświadczonych kucharzy i dietetyków stworzyła wyjątkowe menu, które połączą smakowitość z wartościami odżywczymi. Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, miłośnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjną kuchnię, mamy dla Ciebie rozwiązania dopasowane do Twojego gustu.
Coordonnées de contact
al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 5C, 05-270, Marki, Pologne
- 799 357 126
- kontakt@dietapirata.com.pl
- dietapirata.com.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Wszystko ok
Wszystko ok. Chyba jednego dnia, któreś z dań było nieświeże, a tak to wszystko ok.

Réponse de DIETA PIRATA
Lubię Wasz katering i chętnie polecam…
Lubię Wasz katering i chętnie polecam go znajomym :)

Kilka razy próbowałam Sportfoodbox zarówno Trójmiasto jak i Warszawa - ODRADZAM
Kilka razy próbowałam Sportfoodbox. Mają pyszne soki ale dieta kateringowa była niesmaczna i pudełka lądowały w koszu. Używają najtańszych produktów o najniższej jakości. Do tego bez kompozycji, przypraw czy łączenia smaków. Nie polecam.

Zdecydowanie najlepszy catering
Zdecydowanie najlepszy catering - świetne ceny, a jedzenie niebo w gębie!!!!

Alinchen
Jeden z najlepszych cateringów w Warszawie! Pyszne i urozmaicone jedzonko 😄 szczerze polecam 😁

Réponse de DIETA PIRATA
ten catering to był jeden wielki żart
ten catering to był jeden wielki żart. pozbawiony smaku. wszystkie warzywa pochodziły z zestawu workowanych mrożonek (marchewka, groszek, kalafior itp.) nigdy więcej. a i dodatkowo cena wygórowana

Catering godny polecenia
Catering dobry. Jego największa zaletą jest to,że jest ŚWIEŻY. Dania podawane są bardzo estetycznie. Sugerowałabym bardziej urozmaicone sałatki, bo we wszystkich jest sałata, rzodkiewka, ciecierzyca...Powinno być więcej np. rukoli, bazylii, suszonych pomidorów.
Doskonałe śniadania. Za słoiki zamiast plastiku- duży plus.
Soki, koktaile- doskonałe.
Przetestowałam około 10 cateringów. Zostałam przy Sportfoodbox. Mówi chyba samo za siebie.

Réponse de DIETA PIRATA
Niestety walory samkowe pozostawiają…
Niestety walory samkowe pozostawiają wiele do życzenie w porównaniu z konkurncją. Opis nieadekwatne do zawartości.

skuteczne diety odchudzające…
Szukałam skutecznej diety odchudzającej i poznałam dietę bulionową. Jestem pod wrażeniem smaku i jakości bilionów. Gorąco polecam catering dietetyczny SPORTFOOD, którego dieta bulionowa jest pyszna i aż kipi zdrowiem!

Réponse de DIETA PIRATA
dieta bulionowa to ulubiona…
Podobno dieta bulionowa to ulubiona dieta hollywoodzkich gwiazd! Odchudza, oczyszcza i wzmacnia odporność. Ponieważ jest to połączenie diety Paleo z medycyną dalekiego wschodu, zdecydowałam się spróbować. Dieta Bulionowa Fitly od SPORTFOODBOX jest rewelacyjna. Polecam serdecznie

Réponse de DIETA PIRATA
Bardzo smaczna dieta bulionowa!
Bardzo smaczna dieta bulionowa!
To dieta bulionowa podobno odmładza gwiazdy Hollywood! Czuję, że mam lepszą odporność i zrzuciłam już 5 kg. Diety pudełkowe Fitly dostarczane są samochodami-chłodniami, co zapewnia utrzymanie ciągu chłodniczego. Świeże posiłki czekają na mnie codziennie pod drzwiami o godzinie 7:00 rano. Fajnie, że SPORTFOOD ma catering dietetyczny z wymianą menu. Dziękuje też Pani dietetyk Gosi, która dobrała mi odpowiednią dietę - wybór padła na dieta bulionowa 1500 kcal !

Réponse de DIETA PIRATA
Catering dietetyczny z wyborem menu
Catering dietetyczny z wyborem menu. Dieta bulionowa bardzo smaczna, dieta ketogeniczna jest ukochaną dostą mojego męża. Ostatnio też testowałam dietę sokową która pozwoliła mi schudnąć 3 kg w 5 dni. Jestem pod wielkim wrażeniem - zostaje z Wami na dłużej!

Réponse de DIETA PIRATA
Najlepszy catering dietetyczny w…
Najlepszy catering dietetyczny w Warszawie! Jestem pod wrażeniem smaku i jakości produktów. Korzystam z diety ketogenicznej, diety bulionowej, a moja żona i córka zamawiają dietę Sirtfood. Jedzenia jest dużo, smaki są Bardzo różnorodne. Jedyne zastrzeżenie mam do toreb bo są trochę pogniecione. Jednak jestem na tak catering Fitly!

Réponse de DIETA PIRATA
Smaczna dieta bulionowa dzięki której…
Smaczna dieta bulionowa dzięki której odchudzanie stało się proste! Po przeczytaniu książki Dieta bulionowa - Kellyann Petrucc postanowiłam spróbować i słusznie! Pyszna dieta i szybka dostawa. Zdecydowanie premium

Najlepsza dieta bulionowa SPORTFOODBOX
Catering dietetyczny SPORTFOODBOX zawsze uważałem, za ten jakościowy z „najwyższej półki”. Moja żona skusiła się ostatnio na dietę gwiazd Hollywood czyli Dietę Bulionową id SPORTFOOD. Jest tak oczarowana, Że kazała mi napisać opinie! Dieta bulionowa jest najlepsza jaką jadła. Polecam