Jeg har været på øreakupunkturkursus ved Claus Olsen, Dig i Centrum, og det var en rigtig god oplevelse. Undervisningen var rolig, grundig og meget behagelig at følge. Claus er en kompetent unde... Voir plus
Fin og vejledende telefon samtale om nakke massage og japansk lifting. Der var ingen overdrevet ønske om tilkøb men klar vejledning. Jeg købte også nogle produkter som det tog et par dage om at komme.... Voir plus
Jeg er og har altid været super tilfreds med de produkter jeg har købt hos Dig I Centrum, fordi de taler lige ind i min dedikerede og evige åbenhed til og bevidsthed om sammenhæng ml krop, følelser,... Voir plus
Jeg har netop afsluttet en uddannelse hos jer / Claus O. Meget professionel undervisning, intet var overladt til tilfældighederne. En yderst empatisk og dygtig underviser. Vi ses. Hilsen by me... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi er professionelle og erfarende behandlere der sætter en ære i at have fokus på dig og dine behov.
Danemark
- dig-i-centrum.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtig levering. Kompetent,venlig og imødekommende
Altid venlig og imødekommende. Meget kompetent vejledning.
Lynhurtig levering.
En ualmindelig velfungerende hjemmeside for bestillinger. Stor fornøjelse.
Lynhurtig levering.
God shop, gode plastre 😊
Super produkt (chiliplastre), god pris, hurtig levering.
Mine bedste anbefalinger 🙏♥️
Hurtig levering og nem hjemmeside
En god oplevelse som altid
Fine plancher
Jeg har handlet ved Dig i Centrum flere gange og er fuldt ud tilfreds med mine køb. Hurtig levering, god service og et fint udvalg på webshoppen.
Jeg er meget glad for de fine laminerede plancher, jeg har købt denne gang
Varerne kom meget hurtigt og Eva er…
Varerne kom meget hurtigt og Eva er rigtig god til at svare på miner henvendelser.
Hurtig forsendelse eller fleksibel…
Hurtig forsendelse eller fleksibel aftale om afhentning. God service
Dig i centrum
Dig i centrum
Kan klart anbefales at tage sin uddannelse der er en bred vifte af kurser og uddannelser.
Et hyggeligt sted komme og lære noget.
Hurtig levering og god kundeservice
Hjemmesiden er "lidt fyldt", men man finder hvad man skal bruge. Købte 5 akupressur ringe som blev leveret hurtigt med PostNord.
Den ene gik i stykker ved første brug. Sendte en mail med billede og 2 dage senere havde jeg en ny ring.
Meget fin service.
God og hurtig levering
Det er bare en fornøjelse at handle hos…
Det er bare en fornøjelse at handle hos Dig i Centrum, hurtig betjening og hurtigt levering.