L'entreprise a répondu
Stol på en samling af Danmarks skarpeste bogholdere og revisorer, og oplev et serviceniveau ud over det sædvanelige. Besøg digi-tal.dk og opdag hvordan du kan slippe enhver bekymring omkring dit regnskab.
Rådhusstræde 15, 1466, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Har anbefalet Digi-Tal til to venner der ogsa er selvstændige. Det siger vel det hele. De er grundige, nemme at snakke med, og prisen er fair for det man får.
Har vret kunde i snart to ar nu. Kom fra et ret gammeldags revisionsfirma hvor man skulle ringe 3 gange for at fa svar pa en simpel mail. Digi-Tal er en helt anden verden. De er hurtige, de er grundige, og de fanger ting fr det bliver et problem. Min bogholderside er altid opdateret og jeg slipper for at ligge svnls inden deadlines. Thumbs up herfra.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Virkelig positivt overrasket over Digi-Tal. Jeg startede virksomhed sidste forår og havde nul styr på bogføringsdelen. De var mega tålmodige med at forklare hvad jeg skulle aflevere og hvornår, og de sørger bare for at det hele kører. Jeg tænker ærligt talt slet ikke over moms og frister længere, det klarer de. Præcis hvad jeg havde brug for.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg skiftede til Digi-Tal for omkring et år siden, og det er en af de bedste beslutninger jeg har taget for min virksomhed. Før brugte jeg alt for lang tid på selv at holde styr på bogføring og deadlines, og min gamle revisor var nærmest umulig at fa fat på. Hos Digi-Tal er kommunikationen helt i top. Jeg får hurtige svar, de følger op af sig selv, og jeg føler mig faktisk taget hånd om. Det gør en kæmpe forskel i en travl hverdag.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Virksomheden er rigtig gode i salgsprocessen. Derefter er der ingen kære mor. Jeg ombestemte mig om at flytte regnskabet til dem, men havde desværre allerede underskrevet en aftale. Jeg opsagde aftalen med dem, men skulle alligevel betale en måneds abonnement og betale for hele onboarding, som i min tilfælde var 10 min online møde med en af deres medarbejdere. Normalt er onboarding en lang process, det er derfor det koster. De skulle aldrig gøre noget som helst bogføring , ikke engang kikke på mit regnskab. De er en lille virksomhed med nul fleksibilitet og ekstremt gode sælgere

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg har brugt Digi-tal til min virksomhed første år 2025. Opstarten og konceptet var super. Det begyndte at skride en lille smule ved udskiftning af personale, men Digi-tal tog det alvorligt og fik rettet op på det hele sidste kvartal og gjorde en kæmpe indsats for at både få regnskab perfekt og mig tilfreds og det lykkedes bestemt. Så jeg er igen meget tryg og glad ved denne løsning specielt nu hvor jeg har en fast kontakt som er inde i min virksomhed og jeg ikke sendes rundt i systemer længere. Tak til Robin som gjorde den største forskel

Réponse : Digi-Tal Regnskab
De er meget proaktive i salgs processen.
Når salget er over skal du forvente:
-For sent indberettede årsregnskaber.
-Sletning af indsendte billag
-Ekstrem langsom/manglende bogføring
-Manglende overholdelse af indgåede aftaler.
Når der er gået et år og du ikke har fået hvad du betalte for har du betalt mellem 30-45.000 kr. Det er ikke nok til at det overhovedet kan betale sig at snakke med en advokat om. Og Digi-Tal de griner hele vejen til banken.
Jeg har været i kontakt med Morten deres direktør, men han er glat som en ål og snakker bare udenom. Han mener de har leveret 95% af den lovede service.
Problemet er bare at det er jo faktisk kun de sidste 5% man er interesseret i at betale for, ellers kunne man jo bare gøre det selv.
Kunde fra August 2024 til feb 2026

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg har brug for rådgivning ifm regnskabet i ny og næ og vender altid tilbage til Digi-Tal - det spiller bare. Tak for hjælpen :-)

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg havde i starten en god oplevelse med Digi-tal Regnskab, men desværre ændrede det sig markant over tid.
Der blev udbetalt for meget i løn to måneder i træk, selvom jeg begge måneder tydeligt informerede dem om, hvad den korrekte løn skulle være. Det skabte unødigt ekstraarbejde og usikkerhed.
Derudover udarbejdede de mit årsregnskab, men glemte at indberette mit holdingselskab. Dette blev forklaret med, at jeg ikke havde givet dem adgang. Jeg havde dog specifikt spurgt ind til, om de stod for indberetningen af begge regnskaber, hvilket jeg fik indtryk af, at de gjorde. Jeg bruger netop deres service, fordi jeg ikke selv har den nødvendige viden til at håndtere den slags.
Deres svar var, at de med omkring 500 kunder ikke kan minde folk om manglende adgange. Alligevel fastholdt de, at jeg skulle betale fuld pris for ydelsen. Først til sidst blev der tilbudt en rabat – men kun på betingelse af, at jeg bandt mig til dem det efterfølgende år.
Samlet set oplevede jeg manglende ansvarstagen og fleksibilitet, når der opstod fejl. Det efterlod mig med en følelse af, at ansvaret blev skubbet over på mig som kunde, selv i situationer hvor jeg havde gjort opmærksom på forholdene.
Opdatering:
Hej Morten, Tak for svar. Jeg er dog ikke enig - Kan se at i efterspurgte adgang til SKAT på mit holding d. 05/05-25 hvorefter jeg gav adgang samme dag. Det er her jeg mener det ville være oplagt at nævne, hvis I ikke havde fået adgang til de rigtige steder.
Den 23/10-25 skriver jeg endnu engang for at høre hvorfor jeg ikke kan se det på min skatteprofil eller har fået nogen kvittering fra SKAT. Her får jeg at vide at der er styr på det og at der kommer betalingslink i starten af november..
Vi bliver nok ikke enige, men jeg opfatter det som at jeg betaler for en ydelse, og at i fralægger jeg det ansvar i egentlig bliver betalt for. Men jeg har fundet en god ny bogholder. Go weekend :)

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Super service-minded team, gør bogholderi, moms og registreringer dejligt nemt. Stor anbefaling!

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Firmaet ringer op til folk/firmaer der står på Robinsonlisten, og respekterer ikke dette...

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Efter jeg blev kontaktet af Digi-tal regnskab var jeg lidt skeptisk over hvad det var for nogle københavnere. Men jeg må sige at det har fungeret rigtig godt i et par år nu og de har fået ryddet pænt op i det rod jeg selv havde i Dinero. Jeg er rigtig godt tilfreds.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Min oplevelse med Digi-Tal har været dybt skuffende, omkostningsfuld og har i sidste ende ført til, at jeg har anlagt en formel retssag mod dem. På trods af betaling af høje honorarer har virksomheden undladt at opfylde sine centrale kontraktlige forpligtelser, hvilket har resulteret i betydelige økonomiske og administrative problemer for mine selskaber.
Deres service var præget af grov forsømmelighed og en total manglende overholdelse af grundlæggende "god bogføringsskik":
Systematisk Svigt: Undlod at færdiggøre aftalte årsrapportydelser (2024) og løbende bogføring (Q1 & Q2 2025). Jeg måtte gentagne gange sende rykkere for ikke-bogførte transaktioner (dokumenteret i klagedokumenter).
Fundamentale Fejl: Årsrapporterne indeholdt alvorlige fejl; jeg påpegede mindst 14 specifikke uoverensstemmelser for ét selskab alene. Tal stemte ikke overens med saldobalancen fra det primære system.
Manglende Integritet & Revisionsspor: De nægtede at fremlægge dokumentation for momsreguleringer. Jeg var vidne til, at en certificeret CFO/revisor fjernede saldi fra systemet, da jeg satte spørgsmålstegn ved deres nøjagtighed – adfærd, der grænser til bedrageri.
Ledelsens Reaktion: Direktøren ignorerede den kritiske feedback tæt på årsrapportens deadline og reagerede i stedet ved ensidigt at udstede en opsigelse, hvilket udviste total tilsidesættelse af klientens bekymringer.
Vildledende Løfter: De indledende markedsføringsløfter om "professionel ekspertadgang (revisorer) og gennemsigtige regnskaber" blev aldrig opfyldt.
Niveauet af Dårlig Organisation er Betagende
Som kronen på værket af dette katastrofale forløb, modtog jeg – to måneder efter jeg formelt havde opsagt deres ydelser, og mens jeg forfølger et formelt krav (Stævning) mod dem i retten – et telefonopkald fra Digi-Tals kundeserviceteam. De forsøgte at sælge mig deres 'strålende ydelser og kompetente bogholdere'. Først da jeg tjekkede den opfølgende e-mail, indså jeg, at telefonsælgeren repræsenterede præcis det samme firma, jeg er ved at stævne.
Denne dybtgående mangel på intern kommunikation, grundlæggende respekt og professionalisme indkapsler perfekt deres forretningskultur.
Svar til Direktøren: Kritikken er Bevisført i Retten
Jeg forventer, at Digi-Tal, ved direktøren Morten Krog Katic, vil svare på denne anmeldelse med deres sædvanlige afvisning og påstå, at min kritik er "subjektiv" eller "ubegrundet". Jeg må hermed fastslå, at alle de nævnte fejl og den væsentlige misligholdelse er fuldt dokumenteret i min formelle Stævning, som aktuelt behandles ved de danske domstole. Dette er ikke længere en kundeserviceuoverensstemmelse, men en retssag baseret på beviseligt brud på kontrakten og god bogføringsskik.
Jeg kræver fuld tilbagebetaling for de værdiløse ydelser samt betydelig erstatning for de omkostninger, jeg har haft ved at hyre et nyt firma til at rette Digi-Tals fundamentale fejl. Jeg råder på det kraftigste alle virksomheder til at udvise ekstrem forsigtighed før et samarbejde med Digi-Tal.
Bemærk: Jeg har omfattende dokumentation (herunder e-mails, rapporter og retsdokumenter), der underbygger alle påstande i denne anmeldelse, og som kan fremlægges privat efter anmodning.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Altid hurtigt svar og professionel service.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Har været kunde i snart 2 år og jeg får den rette hjælp til alt hvad jeg behøver.
Anbefaler det stærkt!

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Vi har et godt samarbejde med Anton. Selv med mange opgaver i spil møder han os altid med en professionel, imødekommende og hjælpsom tilgang. Han er løsningsorienteret, samvittighedsfuld og får tingene til at glide, hvilket giver os den tryghed i samarbejdet som er så væsentlig.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg lavede en aftale med DIGI-TAl i februar måned. Aftalen var at de skulle ordne mit årsregnskab for 2024, så jeg kunne betale manglende skat for 2024 og så skulle de fremover lave regnskab for mig. Der blev lovet en masse og jeg fik tilknyttet en bogholder.
I Maj har jeg ikke hørt noget og kontakter derfor bogholder, som først nu begynder at kigge på mine ting. Da næste moms periode kommer, har jeg intet hørt, fra digi-tal, om hvor meget jeg skal betale. Jeg kan i Dinero se moms beløb og indbetaler selv til skat om aftenen på sidste indbetalings dag. Det er også først nu at mit årsregnskab for 2024 bliver lavet. Dette koster mig penge i renter.
Efter skriverier og telefonsamtaler, hvor jeg fortæller at jeg ikke længere vil være kunde og vil have mine penge tilbage. Går jeg med til at betale de ca. 7000 kr for årsregnskab 2024, men jeg vil have alle de penge jeg har betalt i 2025, da jeg nu skal finde ny bogholder, som jo vil have penge for at kigge 2025 regnskab efter.
Jeg bliver tilbudt 1 måned og så vil de være venlige ikke at kræve at jeg bliver hos dem 1 måned mere, som de kan ifølge kontrakten. Jeg siger nej, jeg vil have alle penge retur. Det sidste jeg hører fra Daniella er at hvis hun ikke hører fra mig antager hun at det er i orden og vil tilbageføre penge fra den ene måned. Jeg har fortalt at det ikke er acceptabelt og svarer ikke på mailen. Jeg gider ikke bruge mere energi på Dem. Men nu får jeg så brev fra Gældsstyrelsen at jeg skylder 6000 i moms fra 2024. Så derfor har jeg nu fundet tid til at skrive denne anmeldelse.
Jeg har nu kigget lidt ind i Digi-tal. Ejerne er ikke revisor eller lignende. De har firmaet og så har de nogle freelance bogholdere, som sidder i udlandet (bl.a Dubai). Der er absolut ikke nogen grund til at entrere med Digi-tal. Find en lokal revisor/bogholder.
Peter
PBGservice

Réponse : Digi-Tal Regnskab
Jeg driver en tømrervirksomhed og har haft Digi-tal ApS som revisor igennem noget tid – og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
De er altid til at få fat på, også i weekenden, hvis der lige opstår noget akut. Har jeg glemt at sende timer ind til lønsedler eller fået rod i kørebogen, så hjælper de lynhurtigt uden brok. Det giver en kæmpe tryghed at vide, at der altid er styr på tingene bag kulissen, så jeg kan fokusere på mit håndværk.
Professionelle, hjælpsomme og til at stole på – jeg kan kun give Digi-tal ApS mine varmeste anbefalinger.

Réponse : Digi-Tal Regnskab
En savoir plus sur les différents types d'avis.