Dina Möbler Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Beställde stolar med Lagersaldo på 76 stolar med leverans på 2-5 dagar enligt hemsida. Fick orderbekräftelse och pengar dras. Efter fem dagar återkommer man och säger att det inte finns några stola... Voir plus

Går inte att komma fram för att prata med någon , också usel kundtjänst via mejl , Daniel som svarar hit o dit .. känns skumt , De säger att man ska prova sängar i Bromma ,men där har sängarna andra... Voir plus

Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Voir plus

Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de lits
  3. Magasin de rénovation

På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!

Moyen

TrustScore 3 sur 5

225 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Serviceminded

Serviceminded. Förklarade skillnaden mellan olika modeller tydligt.

27 novembre 2022

Tack Bent för dina fina ord. Du är varmt välkommen åter. Ha en fin dag/ Jenny

Bra skön kvalite till bra priser.

Bra skön kvalite till bra priser.
Köpt 4 sängar hittills 😃

1 février 2023

Réponse de Dina Möbler

Tack Kevin att du återkommer till oss vid val av hemmets viktigaste möbel. Du är varmt välkommen åter. Ha en fin dag/ Jenny

Bra förutom leverantören

Hej! Allt hade varit jättebra om inte DHL hade strulat. De bokade leverans på en röd dag och då kör de inte ut. Annars så var stolen jättebra!

5 janvier 2023

Godmorgon Stefan,
Tack för er feedback. Vi jobbar ständigt med att fraktbolagen skall förbättras och vi är tacksamma för informationen. Tack för dina fina ord om oss och din stol. Ha en fin dag / Jenny

Enkelheten

Enkelheten. Bra kundservice.. dock lite lång leveranstid

1 février 2023

Réponse de Dina Möbler

Tack Peter för dina fina ord. Hoppas att du sover fantastiskt gott. Ha en fin dag/ Jenny

Varan levde upp till mina…

Varan levde upp till mina förväntningar, leveransen fungerade som avtalat.
Smidigt helt enkelt.

22 février 2023

Godmorgon Christer,
Tack för din fina feedback.
Ha en fin dag /Jenny

Bästa butik med kvalitet och service

Bästa butik med kvalitet och service
Jag har köpt ett säng hittills och är jättenöjd.rekommenderas
Tack så jättemycket bästa Jenny♥︎♥︎♥︎

22 février 2023

Réponse de Dina Möbler

Tack för din fina feedback. Du är varmt välkommen åter

Telefonkontakterna och rådgivning om…

Telefonkontakterna och rådgivning om produktens underhåll

20 février 2023

Hej Lennart,
Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna ett sånt fint omdöme.
Ha en fin dag/ Jenny

I ordered an armchair för my elderly…

I ordered an armchair för my elderly father for his new place in an old peoples home and the delivery company has a service where you can pay extra to get it delivered. Unfortunately Dina Möbler needs to book this. We were willing to pay but they did not even respond. And forget trying to reach them on the phone as they are apparently always far to busy to answer the phone.

9 février 2023
Avis spontané

Réponse de Dina Möbler

Tack för er konstruktiva feedback. Ibland har vi lång kö i telefon men mejlar man får man oftast svar inom 24 timmar vardagar. Det är synd att ni inte svarade på vårt mejl. Vi har inte tjänsten med det fraktbolaget på den adressen och det är olyckligt att fraktbolaget sagt något annat.

Vi tackar ödmjukast för dina ord och tar detta med oss.

Ha en fin kväll

Réponse de Dina Möbler

Du beställde er säng 2/5 2022 och sängen vart skickad 6/5-2022. Du får väldigt gärna kontakta oss på info@dinamobler.se så vi får veta vad vi kan hjälpa dig med då vi inte har haft någon kontakt med er sedan ni fått er säng. Ha en fin dag/Jenny

Mycket prisvärd

Mycket prisvärd, vi är helnöjda!

27 décembre 2022

Réponse de Dina Möbler

Tack Karin för ditt fina omdöme, Vi är glada att du valde oss som sängleverantör. God fortsättning/ Jenny

Bra skön soffa

Bra möbel. Bra leverans. Allt bra!

14 juillet 2022

Réponse de Dina Möbler

Hej Ronny, tack snälla för att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi är så glada att du trivs med din Maine reclinersoffa/ God fortsättning

Gott kundbemötande,snabba svar på…

Gott kundbemötande,snabba svar på mail,leverans i tid av trevlig chaufför.
Sängen uppfyller helt klart våra förväntningar.

12 décembre 2022

Réponse de Dina Möbler

Tack Bo för att vi fick förtroendet att leverera er Sens kontinentalsäng. Ha en god fortsättning /Jenny

Värt pengarna

Bra kvalitet till bra pris

31 août 2022

Tack Jenny för ert fina omdöme. God Fortsättning/ Jenny

Snabb leverans som höll utlovad tid av…

Snabb leverans som höll utlovad tid av fåtölj . Märkligt nog så fick jag 2st för priset av en om jag inte ringt och stoppat leveransen i tid ….. Hmm

13 octobre 2022

Réponse de Dina Möbler

Tack Ingemar för ditt fina omdöme. Ibland sker det misstag och jag är så tacksam att du kontaktade oss så vi kunde vända försändelsen åter till oss. God Fortsättning/ Jenny

Jättefina bord

Jättefina bord. Välpackat paket.

13 décembre 2022

Tack Cecilia för ditt fina omdöme. God Fortsättning/ Jenny