Super betjening og forklaring af medarbejder, har vi spørgsmål kan vi altid ringe og få hjælp Kan varmt anbefale DIN HØRESPECIALIST Torvet 3 6300 Gråsten
L'entreprise a répondu
Fin service uden du følte dig presset til at aftage produktet Eneste problem var at bet.maskinen afviste mit visa kort, fordi der ikke også stod Dankort. Hvilket der var var blevet påpeget fra buti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helene i Birkerød er en rigtig dygtig og kompetent hørespecialist. Hun tager sig tid til, at gøre tingene ordentligt og er meget grundig. Man går derfra, med en rigtig god oplevelse. Man får forklare... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sarah Loy i Gilleleje er en kompetent og meget dygtig Hørespecialist. Hun gjorde en grundig og fyldestgørende test af min hørelse og jeg fik også en udskrift af min høreprøve. som var meget forkla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Din Hørespecialist er en kæde af høreapparatsbutikker, der sælger, tilpasser og servicerer et bredt udvalg af høreapparater fra danske WIDEX og Oticon. Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatsbruger tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsning og høreapparater vi har. Hos Din Hørespecialist tager vi afsæt i en unik audiologisk profil, som er kendetegnet ved, at vi stræber efter at du som kunde oplever Høresucces. Vi ønsker du har succes med din hørelse, og lader dig teste forskellige høreapparater, opleve forskellige indstillinger og benytter et bredt udvalg af audiologiske redskaber for at sikre, du får den mest succesfulde høreoplevelse.
www.dinhs.dk, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Blev taget meget godt imod, orienteret om hele forløbet af hjælpsomt personale.

Réponse de Din Hørespecialist
Jeg har lige købt nye høreapperater, det er altid høj service, man går ikke fra butikken i Gråsten unden alle spørgsmål, er besvaret.

Réponse de Din Hørespecialist
Venlig omhyggelig høreprøve. God information og beskrivelse af fordele ved de forskellige høreapparater. Den endelige justering af apparaterne har gjort, at de fungerer perfekt, og at jeg straks vænnede mig til dem, selvom mit behov ikke var det største.

Réponse de Din Hørespecialist
Jeg blev før, under og efter høretesten grundig orienteret om hvad der foregik og hvorfor. Derfor tog testen også 1,5 time. Det efterfølgende forløb med at afprøve to apparater var også fint.

Réponse de Din Hørespecialist
Fin og grundig vejledning og betjening. Har købt et sæt widex høreapparater der fungerer fint.

Réponse de Din Hørespecialist
Præcision - såvel tidsmæssigt som kvalitativt. Klar forbedring for mig høre- og skelnemæssigt med dette sæt apparater, som er 5. generation for mig.

Réponse de Din Hørespecialist
Min farfar på 93 er afhængig af sit høreapperat for at kunne føre samtaler og generelt høre. Han kan ikke længere køre bil, og bor på et ældrecenter i Bramming. Derfor er han afhængig af, at andre kan tage ham til sine aftaler - herunder køre ham til Ribe, da hans høreapperat ikke længere virkede.
I får ordnet hans høreapperat så det atter virker, men da min farfar beder om at få skruet op for det, får han beskeden, at det er der ikke tid til, og han får en tid en uge efter.
EN UGE EFTER.
Det betyder ikke alene, at min farfar skal have hjælp endnu engang til at blive kørt frem og tilbage, det betyder, at han ikke kan føre samtaler med sin familie og med personalet på ældrecenteret i EN UGE.
I skriver således på jeres hjemmeside: "Alle vores priser inkluderer vores unikke og meget præcise tilpasning af høreapparater, så vi kan sikre, at du får det maksimale ud af din hørelse og dit produkt. (...) Du skal nemlig ikke døje med støjende omgivelser og ringe taleforståelse, når du har fået dit høreapparat fra Din Hørespecialist. Og dette gælder selvfølgelig også, hvis du vælger et høreapparat, som er fuldt dækket af et offentligt tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat”. Vi går aldrig på kompromis med vores service og dine behov."
Det er imponerende at påstå, at I aldrig går på kompromis med service og behov, når det er den behandling I giver jeres kunder - i hvert fald min farfar.

Denne anmeldelse går på Hørespecialisten i Ribe:
Forfærdelig service. Min mor fik høreapparat og da hun er medlem af ældresagen fik hun gratis forsikring. Dette havde de blot glemt at registrere - sjovt nok havde de registreret det på min fars høreapparat købt samme dag. De ville så ikke give garanti, da det ene gik i stykker. Hun skulle så leje et høreapparat for resten af perioden (indtil hun igen kan blive statsstøttet) Nu hvor hendes periode snart er udløbet, så bliver hun pludselig kontaktet med “så god service “, de kan tilbyde. KAN SÅ ABSOLUT IKKE ANBEFALES.

Réponse de Din Hørespecialist
Jeg har længe vidst at jeg skulle have høreapparater. Udfyldte et spørgeskema på nettet, fik hurtigt en tid, i modsætning til andre på markedet. Var til test i forretningen i Birkerød. God og meget kompetent behandling. Fik mine høreapparater, nu er jeg utroligt glad for at kunne høre og forstå hvad der bliver sagt rundt omkring mig.

Réponse de Din Hørespecialist
Har følelsen af, at Sofie ved hvad hun har med at gøre

Réponse de Din Hørespecialist
God og grundig analyse af hørelsen.
Tålmodig tilpasning af de første apparater jeg prøvede.
Jeg var ikke tilfreds med disse.
Så en god og tålmodig tilpasning af den model som jeg ønskede at prøve.
Det blev til sidst den model, men mig som tilfreds bruger.
Jeg er glad for at have valgt "Din Hørespecialist"

Réponse de Din Hørespecialist
Alt fungerere godt ligefra høreprøve til levering af høreapparaterne. Jeg er yderst tilfreds med både produkt og den medfølgende service

Réponse de Din Hørespecialist
Sød, smilende og kompetent medarbejder.
Følte mig godt tilpas, der var tid til vejledning og spørgsmål.
Kan give min varmeste anbefaling

Réponse de Din Hørespecialist
En savoir plus sur les différents types d'avis.