Dinregnskabsekspert Avis 6

4,2

4,2

Bien

Altid god service – med et glimt i øjet

Vi valgte DinRegnskabEkspert efter et indledende møde, og samarbejdet er startet godt. Der er styr på regnskab, løn og bogholderi, og tingene kører som forventet.

De er nemme at få fat i, også når det haster, og kommunikationen er direkte og uden bøvl. Kvaliteten er solid, og priserne virker fair.

Så stor ros og anbefaling her fra

20 avril 2026

FULD tilfredshed

Vi bookede et tlf. møde med Bent og Flemming og valgte straks at signe vores 3 virksomheder med dem. Vi har fra start haft helt ro i maven og fuld tillid til de to herrer, og tingene kører bare! Vi er meget tilfredse.

14 avril 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg flyttede mit regnskab, løn og bogholderi over til dinregnskabsekspert.dk

Ud over jeg har sparret en del penge så har jeg fået den bedste service.

Selv da jeg havde brug for hjælp en lørdag kunne jeg få fat i Bent og løst mit problem

Kæmpe anbefaling fra os ved ISOfilm

2 février 2026

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale Dinregnskabsekspert. Både Bent og Flemming er utrolig dygtige, hjælpsomme og ordentlige mennesker, der virkelig går op i deres fag og faglighed. Jeg har tidligere prøvet flere andre revisorer og måtte skifte igen, men her har jeg endelig fundet den rigtige løsning. De er så meget det hele værd. Der er mange derude som overhovedet ikke lever op til det lovet, men de gør disse gutter altså!

De leverer høj kvalitet, er altid til at få fat i, og samtidig har de meget fornuftige priser. Det giver mig stor tryghed at vide, at min økonomi og mine regnskaber bliver håndteret professionelt.

19 septembre 2025

Fantastisk hjælp i en presset situation – Kæmpe anbefaling!

Jeg stod i en utroligt presset situation, da en anden udbyder svigtede mig i sidste øjeblik. Jeg kontaktede Dinregnskabsekspert i ellevte time, og jeg må sige, at jeg er dybt imponeret over deres professionalisme og service.

De var fuldt booket, men lyttede til min situation og forklarede ærligt, hvad de kunne gøre. På trods af den korte frist og deres travle kalender, valgte de at hjælpe mig. Det var en kæmpe lettelse!

Det bedste var dog, da vi kom til prisen. Jeg forventede ærligt talt, at de ville udnytte min pressede situation, men det gjorde de på ingen måde. Prisen var yderst fair og gennemsigtig, uden urimelige gebyrer. Det er utroligt rart ikke at føle sig "flået", når man sidder med ryggen mod muren.

Kæmpe respekt herfra! Jeg kan kun give Dinregnskabsekspert mine varmeste anbefalinger. De reddede mig, og jeg er utroligt taknemmelig for deres hjælpsomhed og ærlighed.

30 juin 2025