Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Dat mensen zich aan reclame ergeren dan doe je dat jezelf aan. Gewoon terugkijken en de reclames doorspoelen. Waar ik me aan erger is de programma's zie alleen nog maar gold rush zal eens kijken of er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Unbelievable, buy discovery plus as a fan you get dutch commentaries shoved down your throat. Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments af... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Speciaal voor ufc genomen

Speciaal voor ufc genomen. Krijg steeds de melding, geen internetverbinding. Speciaal voor deze app het duurste internetabonnement henomen en nog steeds zwaar k..

5 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Betalen voor een abonnement dat al 2 jaar opgezegd is…

Ik had een abonnement lopen en deze vervolgens opgezegd…. Dan zou je denken er word geen geld meer van je rekening gehaald.

Nou helaas bij mij wel. Ik heb van 2022 tot 2024 elke maand een abonnement betaald waarvan ik het bestaan niet wist. Zelf had ik heb namelijk al opgezegd en een bevestiging hiervan in mijn mail gekregen.

Nu heb ik contact opgenomen met de service mail van discovery+ maar geven ze aan dat ze hier alleen wat aan kunnen doen als je dit binnen 4 maanden opmerkt. Maar wie merk er nou op z’n rekening een verschil van 3,99? Ik in ieder geval niet tot ik nu zie wat dat mij de afgelopen 2 jaar gekost heeft.

Zal hier nooit meer een abonnement afsluiten want straks betaal ik weer 2 jaar zonder daar enig benul van te hebben.

11 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Word doodziek van dat nederlandse…

Word doodziek van dat nederlandse commentaar met ufc , die vrouw blijft maar door praten de hele tijd alsof ze mma heeft uitgevonden . Het verpest mijn hele ervaring , geluid uitzetten is het ook niet . Die man snapt er ook helemaal niks van die kijkt net voor het eerst mma wedstrijden heb ik het idee . Echt dood vermoeiend dit . Graag stoppen met dat nederlandse onzin commentaar .

31 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Constant overschakelen naar dat…

Constant overschakelen naar dat Nederlandse slappe gelul tijdens UFC, man man man laat dat toch. Hierdoor valt t originele geluid weg, waardoor t hele gevoel erbij weg valt. Tevens spreken die Amerikanen met de juiste intonatie, wellicht een leerpunt voor jullie.

18 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeker geen waar voor je geld.

Discovery+ genomen alleen voor UFC.
Eerste jaar voor €25. tweede jaar €50.
Nu in 2024 moet ik ineens per maand betalen??
Volle mep betalen voor 3/4 UFC content en early prelims worden niet eens getoond.
Discovery+ vind ik echt een grote flop geworden...

16 février 2024

Ramp programma naar goud

Frank gaat voor goud. Ik heb nog nooit zo’n nietszeggend programma gezien. Frank weet niets, ziet niets, doet niets en begrijpt niets van wat er gebeurd in Australië. Zijn allemaal hardwerkende mensen die trots zijn op hun land en werk, en dan loopt en lult daar deze eerste klas NoNo, zonder enige toegevoegde waarde. Denkt waarschijnlijk dat het een reclame voor Jumbo is. Ik zou hem daarvoor ook niet meer gebruiken. Heel irritant en een afbreuk voor de topprogramma’s van Discovery!!!!

10 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Tv kijken moet luk blijven

Ik vindt dat Discovery behoorlijk achter uit is gegaan met zijn progammas want het is dag in dag uit de zelfde herhaling en nauw kom ze met een nieuwe programma van Frank Lammers de top acteur die voor goud gaan. Maar wie mak het uit dat hij een top acteur is. Maar als die dan uit zenden dan schakel ik hem gelijk over naar een andere zender want ik laat mijn avond niet verpesten,

15 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dat commentaar van ufc kan ik nu niet…

Dat commentaar van ufc kan ik nu niet naar Engels doen dus ik moet heel de tijd luisteren naar 2 casuals die constant namen verkeerd uitspreken en ronduit vervelend commentaar geven met een vrouw die niks van de sport kent en de hele tijd de namen van grote spelers zoals kamaru Usman etc niet weten wie het is echt schandalig GEEF MIJ EEN DEMP KNOP!!!!!

10 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Paar maand gebruikt in 2020 nu in 2023…

Paar maand gebruikt in 2020 nu in 2023 omdat ik ongebruikte apps aan het opruimen ben kom ik er achter dat het account op non actief staat dus heb geen toegang omdat het emailadres is veranderd in xmonax@gmail en dat er al meer dan 2 jaar maandelijks abonnementsgeld afgeschreven werd van mijn rekening hierover mail gestuurd en het enigste wat ze zeggen is dat ik bij mijn bank moet zijn heb nu de laatste 2 maand kunnen terugboeken maar de rest ben ik kwijt verleen nooit geen machtiging meer aan dit slecht oplichters zootje

6 décembre 2023

Discovery plus Drama

Discovery plus geabonneerd voor de UFC. Je kunt nog beter een illegale stream kijken. Alleen maar haperingen! Contact gehad met klantenservice, maar geen restitutie. Direct weer opgezegd. Nooit weer discovery plus!

8 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geef UFC aan een competente partner aub

Ik betaal voor discovery+ enkel en alleen om de UFC te kijken , maar jullie maken er constant een potje van.
Om een of andere reden mis ik elke week 2 of 3 prelims omdat jullie pas een uur later de stream aanzetten. Hierdoor word ik alsnog gedwongen om illegaal te streamen als ik ALLE gevechten wil zien.

Nederlands commentaar/studio tettert door de interviews en originele engelse commentaar heen zelfs als ik de audio op "engels" gezet heb. Tenenkrommende nederlandse studio is echt te triest voor woorden.

En vandaag missen jullie weer de 1e en 2e prelims dus die heb ik ergens anders moeten streamen , nu hebben jullie de stream aangezet alleen zit er totaal geen audio bij (tenzij ik naar het spaans switch die wel normaal het geluid heeft)

Amateuristishe bende. Ik hoop dat jullie heel snel de rechten voor UFC kwijtraken.

5 novembre 2023

Slechtste UFC commentators ooit

Slechtste UFC commentators ooit. Even UFC 294 erdoorheen bijten maar meteen na de UFC weer mijn abonnement opzeggen en voortaan ergens anders kijken.

21 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Sport kijken zonder commentaar is niet leuk.

Wil je lekker het finale van Speedway gp gaan kijken.

Helaas de hele seizoen was het tenminste Britse commentaar, met geluk Nederlandse of heel soms zelf Pools. Helaas nu is het zelf niet meer mogelijk om Britse commentaar te kiezen. Sport kijken zonder commentaar is niet leuk. Geen 06 of chat in 2023 is belachelijk. Zelf Adult site hebben 24/7 06 nummer waar je met problemen kan bellen.

30 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nederlands commetaar UFC …

Als je de keus maakt om de UFC in het engels te kijken, wordt het aan het einde van de partij alsnog het NL commetaar door de strot gedrukt ...hiet zit ik niet op te wachten... laat de keuze bij de kijker en zeker niet zomaar switchen. Dus contact gezocht met de klantenservice, klacht ingediend... nu 3 maand later nog niet opgelost... amateurs

16 septembre 2023

Klant onvriendelijk.

Een punt is nog teveel .Ik kwam er te laat achter dat KPN Discovery + niet ondersteunt .Na verschillende mails nog steeds mijn geld niet terug .Wat een waardeloos bedrijf .

12 septembre 2023

Ufc stream

Het nieuwste in de saga van Discovery. ufc stream blijft om de 20 sec hangen en stottert niet te kijken zo

9 septembre 2023

Geld klopperij

Ze beloven veel maar klopt niks van. Als je het opzegt sturen ze per email een brief en moet je dan ook nog eens €30 over betalen.
Gewoonweg belachelijk ik za dit zeker niet aanraden want dit is gewoon op een makkelijke manier geld verdienen.

22 août 2023

Unbelievable

Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments after the game? Discovery NL does it.

Can't wait until discovery loses the broadcast rights.

Just give options.

For dutch lovers dutch
English lovers ENGLISH.

19 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus