Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ervaren IT'er dus ben bekend met veel hostingpartijen. Wat mij voor Disoh heeft laten kiezen zijn de goede prijzen en extra's zoals het telefoonnummer. Ook de afdeling klantgeluk (geniaal!... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Servers zijn snel, prijs is uitstekend. Veel instellingen en een scala aan mogelijkheden wat betreft functies. Voor het geld zeker een dikke plus.

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Jouw webhosting zo geregeld. Simpel en snel op www.disoh.nl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Goedkoop zijn ze zeker en als je een…

Goedkoop zijn ze zeker en als je een nieuwe klant bent dan word je onmiddellijk geholpen. Maar als er iets mis gaat dan gaat het bij deze firma goed mis. Mailtjes worden (zeer) traag of niet beantwoord, afspraken worden niet nagekomen en als na 3 maanden en 47 mailtjes de problemen nog niet zijn opgelost en om de verhuiscode vraagt van je domein word er gezegd dat daar een optie op de site staat, alleen die werkt niet. Dit div. malen gemeld maar geen antwoord. Intussen incasseren ze wel elke maand het abonnementsgeld. Goedkoop kan soms duurkoop zijn.

11 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Foutieve informatie en mislukte communicatie

De communicatie met disoh is ronduit slecht. Voordat ik overstapte was er niks aan de hand en was Jorn goed bereikbaar/behulpzaam. Hij vertelde mij dat de wensen die ik had mbt hosting bij Disoh mogelijk zijn. Achteraf blijkt dit niet het geval te zijn. Er zou worden gekeken hoe mijn wensen alsnog mogelijk zouden zijn maar helaas blijft reactie uit.

Ik betaal liever wat meer voor goede en eerlijke communicatie dan voor een habbekrats hosting te hebben met foutieve informatie.

23 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ervaren IT'er dus ben bekend met…

Ook de afdeling klantgeluk (geniaal!) een keer benaderd voor aanschaf. Netjes geholpen. Lijken me aardige gasten.

Service is prima, kwaliteit is uitstekend. Zeker een aanrader.

18 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Geholpen tot je een dienst hebt afgenomen

Toen ik mij aan het oriënteren was om over te stappen naar een andere hoster kwam ik Disoh tegen. Aan het begin was ik erg enthousiast, goed contact met support. Maar nu ik eenmaal diensten heb afgenomen is het huilen met de pet op. Flink aan het lijntje gehouden tijdens de verhuizing die volgens Disoh een fluitje van een cent was. Na 10 dagen is de verhuizing nog steeds niet volledig afgerond. Meerdere malen om een update gevraagd maar tevergeefs.

Ik kwam bij een goede hoster vandaan alleen door kostenbesparing besloten over te stappen. Daar heb ik nu wel spijt van. Je kan beter meer betalen en een goede service krijgen dan minder betalen met dit soort problemen.

17 février 2021

Hoi Nick,

Ik kan geen account vinden met jouw gegevens, dus helaas kan ik niet zien waar het over gaat. Kan je ons mailen op klantgeluk@disoh.nl? Dan kunnen we met je meekijken.

Top service!

Ik ben via Disoh makkelijk mijn eigen blog begonnen. Weinig verstand van een website maken, maar ze hebben me goed geholpen!

22 décembre 2020

Top hosting!

Zeer eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk. Ik wist niet dat mijn website zo snel de lucht in zou gaan!

2 novembre 2020

Goede eerste ervaring

Ik ben nog niet heel bekend met het inkopen/verhuizen van domeinnamen etc, maar werd hier erg goed geholpen bij de helpdesk!
Onze domeinnaam moest verhuisd worden en was heel gemakkelijk dankzij de verhuisservice van Disoh.

27 octobre 2020

Tot dusver helemaal prima

Tot dusver helemaal prima! Dankzij de snelle service heb ik mijn e-mail en website-ontwikkeling goed onder controle. Beste prijs/kwaliteit verhouding van alle hosters zou ik zeggen, aanrader!

15 octobre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

We zaten eerst aangesloten bij een…

We zaten eerst aangesloten bij een andere hostingpartij waar we veel drama mee hadden. Het contact was er nauwelijks of slecht en we wisten ons even geen raad meer. Gelukkig hebben we Disoh ontmoet en hebben ze ons overgezet zonder problemen. Als ik met vragen zit wordt ik altijd vriendelijk en snel geholpen zoals het hoort! Goede zaken mannen!

14 octobre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Hosting & domeinnaam waren heel…

Hosting & domeinnaam waren heel eenvoudig geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.

13 octobre 2020

Perfect!

Mijn vorige hosting sloot niet meer aan op mijn wensen. Toen in contact gekomen met Disoh en die namen mijn website perfect over! Hoefde verder niets meer te doen. Tevens kreeg ik er direct een gratis telefoonnummer bij. Ideaal als ZZP'er.

12 octobre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Een snelle service en een stuk…

Een snelle service en een stuk goedkoper t.o.v. de andere aanbieders. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden!

12 octobre 2020

Een echte aanrader!

Voor mij was het nog een onbekend bedrijf. Maar ik moet zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Een gemakkelijke lay-out, duidelijk uitleg is ook beschikbaar. Ook voor mensen met weinig tot geen kennis. Ik heb nog een hulp gevraagd aan de support desk maar overall super goed! Erg bedankt.

2 octobre 2020

Réponse de Disoh

Bedankt voor jouw review!

Makkelijk en snel

Goede service bij eventuele vragen, alles snel geregeld en een heel erg makkelijk te bedienen systeem. Zeker aan te raden!

3 septembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus