Perfekt levering af meget serviceminded chauffør, der gjorde alt det, som var aftalt. Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min ordre kom som forventet 😊 Og det er en sand fornøjelse at se så flotte træstykker, relle og fine i størrelse.. Gør jo stabel arbejdet meget nemmere, når det ikke er skåret til pindebrænde .. E... Voir plus
Nemt at bestille, forventninger med levering indfriet inkl SMS-besked om leveringstidspunkt dagen før, venlig chauffør, levering til ønsket sted og brændet er rigtig godt. Rigtig god oplevelse - hele... Voir plus
Første gang jeg bestilte træbriketter hos jer! En super god plevelse, som gør, at jeg 100% vil anbefale jer til alle! (og selvføgelig vil købe træbriketter hos næste gang) Jeres chauffør som kom med... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Coordonnées de contact
Suède
- ditbrænde.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Perfekt Brænde,kom hurtigt og til tiden.pallen blev kørt i garagen,meget Fin service,mange TAK.
Billig og Godt brænde,til at stole på.Købt Brænde hos jer flere gange altid i orden.

Fantastisk
Fantastisk - hurtige levering end forventet. Placering af brændetårne er perfekt og selv om grunden skrående lidt, satte de opklodsning, så tårne ikke vælter. Det er godt arbejde og god service !

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Fik leveret mit brænde efter tre uger. Der var varslet op til fem ugers leveringstid grundet sæsontravlhed (forståeligt).
Meget venlig levering, ekstremt serviceorienteret, gjorde alt for at få brændet ind i min carport hvor jeg ville have det, selvom det var meget svært, da min græsplæne var meget blød og mudret og hjulene kørte fast. Der var kun 1-2 cm frihøjde for brændeburet i mit skur, men det kom ind!
Brændet er tørt og tæt, og giver en masse langvarig varme.
Alt i alt en femstjernet oplevelse.

Réponse de DitBraende.dk
God service. Alt var i orden, hurtig levering, god pris og god kommunikation. Fik mit brænde leveret helt ind i carporten og ikke bare ude på vejen.

God kvalitet for pengene
Lidt lang leveringstid, men det stod i annoncen.
Ukompliceret levering, i min carport, præcis som jeg havde bedt om.
Chaufføren havde taget lidt af toppen, så det kunne være der. Brændet af rigtig god kvalitet. Lige til at gå i ovnen. Absolut kvalitet for pengene. Jeg bestiller igen næste år.

Réponse de DitBraende.dk
Brænde af højeste kvalitet leveret helt…
Brænde af højeste kvalitet leveret helt perfekt. Og sådan har oplevelsen været alle år jeg har fået leveret fra Ditbrænde.

Super fin levering
Super fin levering, meget flink og hjælpsom chauffør. Selve brændetårnet har masser af fint brænde, men også en hel del småpinde.

Réponse de DitBraende.dk
Leveringsmanden havde sat mit brænde…
Leveringsmanden havde sat mit brænde helt perfekt ved mit hus.

Meget fin oplevelse
Nem overskuelig hjemmeside, gode priser og nem aflevering af palletårnet.
Kan anbefales 👍.

Fantastisk service
Fantastisk service! Kørte brændet hele vejen ind i garagen uden problemer.

Réponse de DitBraende.dk
Helt igennem superb fra bestilling til…
Helt igennem superb fra bestilling til levering. Den hyggeligste og bedste service samtidigt med at brændet er helt i top!

Réponse de DitBraende.dk
Chaufføren er verdensmester i igen i år…
Chaufføren er verdensmester i igen i år ar få bugseret min brænde lige præcis der hvor jeg har beskrevet jeg gerne vi have det anbragt. 🤗 tak for det.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.