Betrouwbaar, goede service en duidelijke communicatie. Ben geen fan van het afgeven van je codes/wachtwoorden enzo maar zij zijn heel betrouwbaar en je krijgt waar voor je geld!
Djes Service
Lisez les avis des autres
Mijn ervaring bij Djes is uitermate super! Heb al 3 keer een bestelling gedaan. Bij de eerste bestelling ging het wat minder, had geen bevestiging mail gekregen, maar de levering is optijd gebeur... Voir plus
Geweldig als je een goeie site nodig heb voor money boost of accounts deze gasten zijn zeker een aanrader eerlijk snel en helpen je met alle vragen owner en leverancier 10+ ~BigFattPaulie-~
Paar maanden geleden geld gekocht voor gta op de ps4, eerst vertrouwde ik zulk soort dingen nooit online. ‘Aar djes service heeft het tegendeel bewezen, hun zijn zeker betrouwbaar eerlijk en je krijgt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Djes Service is een goedkope en veilige plek voor GTA Online modding/boosting diensten zoals account boosts, modded accounts en meer!
Coordonnées de contact
2weken geleden geld besteld
2weken geleden geld besteld. Plus 10euro extra voor binnen 48uur. Denk helaas eerder dat ze 48dagen bedoelen.. Manman wat slecht zeg. Reageren vervolgens nergens meer op. Mobiel weggedrukt worden, instagram niet. Kortom 45euro weggegooid mag hopen dat jullie er zelf iets leuks mee gaan doen! Want ik bestel hier nooit niks meer
Zeer slechte ervaring !!!!
Persoonlijk zou ik hier niks laten doen, zogenaamd binnen 72 uur. Kwam pas na 7 dagen en nog extra geld vragen.
Had een money drop, maar vervolgens account gereset van level 300 naar level 1 nu.
Als je ze bericht zelden te bereiken drukken je weg als be belt
Alle jaren voor niks geweest, weet waar je aan begint bij Djes.
Eerste keer en nooit meer
Nu naar weken appen ze me, of ik deze recensie wil verwijderen.
En als hij het zelf niet aankan, stuurt hij even je nr naar iemand anders om je een berichtje te sturen met bedreigingen.
En is geen bedreiging aangifte tegen je kvk staat er.
Wat heb ik aan ps4 versie als ik op de ps5 speel met een ps5 versie. En niet eens een ps4 in huis heb.
Erg spijt van deze beslissing, ik heb een beter adres voor de geïnteresseerde mensen hier waar ik wel goed ben geholpen en alles wel goed is gegaan.
Flash service past beter bij je.

Réponse de Djes Service
Heeft wel effe geduurd maar…
Heeft wel effe geduurd maar uiteindelijk wel gekregen 👍
Heb twee keer wat besteld
Heb twee keer wat besteld
De eerste keer ging alles perfect.
Maar bij de tweede keer helaas niet, wacht nu al 8 dagen en nog steeds niks.
Ze reageren niet op mn mail, en niet op mn WhatsApp, en niet op mn voicemail.
UPDATE !!!!!!!!!!
Vandaag 25 augustus 2023
Alles netjes opgelost
Erg blij mee, er was een goede reden
Dus ga snel weer bestellen
Dus heb 1 ster veranderd in 5 sterren ;)
Ik heb al meerdere keren hier besteld het was altijd gewoon optijd maar nu wacht ik al wat langer dan het zou moeten duren en die gene die het voor mij zou doen reageert niet meer
Top service
Ik heb mijn geld gekregen duurde alleen 8 dagen maar ik ben blij dat ik niet gescamt ben goede website ik raadt het iedereen aan.
Absolute aanrader!
Ze werken snel er geven je altijd meer…
Ze werken snel er geven je altijd meer dan wat je koopt echt top!!
Goedkoop en betrouwbaar
Ik vond het super fijn omdat je het binnen 3 dagen al hebt en het is zo veel goedkoper als in je het in gta zelf moet kopen dus dit is gewoon oerfect
Super
Levering optijd. Zelfs meer geld gekregen dan ik had besteld. Aan te raden en betrouwbaar. Super!
100% legit
100% legit! Duurt alleen langer dan verwacht, maar dan heb je ook wat!
Het duurde wel lang maar ik krijg ook…
Het duurde wel lang maar ik krijg ook een bonus en je krijgt ook een watshapp nummer dat is wel nice
Een bestelling van 600m en 3 uur…
Een bestelling van 600m en 3 uur besteld, niet een bestelling van weinig geld. Niks gekregen en krijg geen reactie. Super slecht en ik m’n geld kwijt!!!!! Ik raad het iedereen zwaar af.
Het was snel geregeld en opgelost toch een fijne service en is toch wel te vertrouwen!.
eerst was ik skeer maar nu heb ik…
eerst was ik skeer maar nu heb ik stapels voor super goedkoop
Beste service en zeker het geld waard…
Beste service en zeker het geld waard ik zal iedereen het aanraden
Leuk ervaring echt een top mensen die…
Leuk ervaring echt een top mensen die je helpt en zo hoe je het best kan doen ik ben echt tevreden mee ik zeg vertrouwen en doen gewoon 👍👍👍👍👍👍👍
Snelle levering en goede service
Hele goeie service ze scammen niet en…
Hele goeie service ze scammen niet en je geld staat zo op je account
Ik blij dat ik bij hun heb gekocht…
Ik blij dat ik bij hun heb gekocht alleen het levering was lang maar is geen probleem ooit haal ik weer iets van hun ⭐⭐⭐
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.