Aldrig tag det kursus!!
Min oplevelse med Dorte Rickerts kursus har desværre været meget dårlig.
Jeg oplevede et stort psykisk pres under forløbet, og jeg følte ikke, at der blev taget hensyn til kursister, der blev syge eller ikke havde mulighed for at fortsætte. Min oplevelse var, at forventningen var, at arbejdet med kundehestene fortsatte uanset ens situation.
Jeg valgte at stoppe på kurset, men modtog efterfølgende en faktura på omkring 39.000 kr., som skulle betales med det samme. Jeg er 18 år og på SU, og det kom som et stort chok. Min forståelse af aftalen var, at betalingen skulle ske månedligt over 12 måneder. Da jeg fortsatte med at betale det månedlige beløb, modtog jeg en rykker og blev senere mødt med et sagsanlæg. Hele forløbet har været enormt belastende.
Derudover oplevede jeg episoder, som gjorde mig bekymret for hestenes velfærd. Blandt andet overværede jeg en 2-årig hest blive slået i hovedet med en pisk, fordi den ikke stod stille. Det gjorde et stort indtryk på mig, og jeg var uenig i den måde, situationen blev håndteret på.
Jeg deler min oplevelse, så andre kan træffe et oplyst valg, inden de tilmelder sig. Mit råd er at læse kontrakten meget grundigt, sætte sig ind i betalingsvilkårene og overveje nøje, om denne type kursus er det rette.