Ik werd er goed geholpen. De eerete was gratis. Ze hadden de verkeerde opgestuurd maar kreeg later de goede. Het concept is geweldig elke 3 maanden eentje opgestuurd te krijgen ideaal gewoon daar ging... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooie Dokter Dent goodiebag ontvangen met als belangrijkste onderdeel natuurlijk de borstel. Die is prettig in het gebruik en doet wat mij betreft niet onder voor Oral B, het merk dat ik hiervoor had.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima borsteltje. En je weet meteen na levering dat hij vernieuwd moet worden.
Gebruik het dr Dent abonnement nu al geruime tijd. Fijn dat de borstels altijd op tijd worden geleverd en dat je er niet over hoeft na te denken wanneer je de oude moet vervangen.
Met Dokter Dent ontvang je altijd een nieuwe opzetborstel op het juiste moment. Zo voorkom je eenvoudig gaatjes en andere mondklachten. Beter voor je gebit én je portemonnee :-)
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Prima borsteltje. En je weet meteen na levering dat hij vernieuwd moet worden.
De borstels zijn echt fijn. De tanden voelen ook weer lekker glad na het wisselen.
Ik vind het ook super dat het pakketje door de brievenbus past.
Vind het fijn dat mijn tandenborstel elke 8 weken op de deurmat ligt.
Borstel passen goed, voelen goed. Het handigst is vooral dat je op tijd je borstelt vernieuwd. En je hebt ze meteen in huis.
Idee: 9
Kosten: 7,5
Kwaliteit: het borsteltje schiet tijdens het poetsen regelmatig van mn tandenborstel af; 6

Réponse de Dokter Dent
Mooi product met goede kwaliteit. Altijd op tijd verzonden. Kan het aanbevelen!
Erg prettig om iedere keer precies op tijd nieuwe borstels te krijgen. Anders zou ik er nooit of veel te laat aan denken om nieuwe te kopen.
Hele fijne borstels en altijd netjes op tijd geleverd!
De kwaliteit van de borstels is dezelfde als die de borstels van Action alleen veel duurder. Jammer want het idee is wel interessant.

Réponse de Dokter Dent
Op tijd een borsteltje ontvangen zonder dat je er aan hoeft nadenken, goede kwaliteit en goed service
Ben heel tevredenheid over de borstel
En over jullie servies
Groetjes Jacquline
Een snelle verzending. De tandenborstel is te klein voelt niet bepaald fijn. Ik heb een andere merk wat ik gebruik, daar ben ik absoluut mee tevreden.
prima borsteltje, alleen 10 weken vind ik vrij lang, ga dus tussentijds bij bestellen