DokterMaler Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer besteld bij dit wijnhuis , de levering via dpd liet zonder communicatie hierover op zich wachten. Na een mailtje vlotte bemoeienis naar dpd en uiteindelijk levering van heerlijke wijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin ha... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Caviste

Informations provenant de diverses sources externes

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heerlijke wijn en bubbels 0.0

Heerlijke wijn en bubbels 0.0! Supersnelle en betrouwbare bezorging. Bedankt weer!

17 juin 2026

Réponse de DokterMaler

Dank je wel voor je waardering en veel plezier met de wijn. Mark en Jaap

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer besteld bij dit wijnhuis

9 juin 2026

Réponse de DokterMaler

Ja, er ging helaas iets niet helemaal goed bij DPD waardoor de levering langer op zich liet wachten dan normaal, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Réponse de DokterMaler

Helaas zijn we nog geen tegelbedrijf, maar ik begrijp de strekking. Veel proefplezier! Mark en Jaap

Topwijn

Nou, gewoon goed.
Leuk ook die toelichting op een a4-tje.

6 juin 2026

Réponse de DokterMaler

Hartelijk bednakt voor je 5 sterren en veel proefplezier!

mooie wijnen, goede service

Mooi aanbod van kwalitatieve Duitse wijnen, ook biologische en alcoholvrije, en een fijne persoonlijke service.

12 juin 2026

Réponse de DokterMaler

Beste Cora, ik lees over slechte service maar ook over fijne persoonlijke service, dus dat kan ik niet helemaal met elkaar rijmen. Gezien de 4 sterren ga ik maar uit van het laatste. Veel proefplezier! Mark en Jaap

Noté 5 sur 5 étoiles

het aanbod van DokterMaler is goed

het aanbod van DokterMaler is goed, en de service uitstekend. Ook denkt DokterMaler goed mee, wanneer er een gewenst product even niet leverbaar is.

25 mai 2026

Réponse de DokterMaler

Hartelijk bedankt Martien voor je lovende recensie. Veel proefplezier en zum Wohl!

Noté 5 sur 5 étoiles

Op de eerste plaats heel goede wijn…

Op de eerste plaats heel goede wijn voor aanvaardbare prijs. Prima service en persoonlijk contact. Wel een opmerking, de verzendverpakking bevat heel veel karton, dat moet beter kunnen

9 mai 2026

Réponse de DokterMaler

Beste Eric, hartelijk dank voor je lovende woorden en 5 sterren. Voor wat betreft de verzending: ook wij zouden graag de wijn in een verpakking met minder karton versturen. Helaas komt het regelmatig voor dat er tijdens het transport breuk ontstaat, als wij de flessen niet extra stevig inpakken. Daarmee gaat het gelukkig meestal goed. Het zou evt. ook kunnen met bubbelplastic, maar dat doen we uit milieuoverwegingen liever niet.
Veel proefplezier!

Prima advies

Prima advies, de wijn en de 0,0 smaakten verrukkelijk. Prima en snelle levering.

7 mai 2026

Réponse de DokterMaler

Dank je wel voor je recensie en veel plezier met de wijn.

Snelle levering, heerlijke wijn

7 mai 2026

Réponse de DokterMaler

Hartelijk dan voor je recensie en veel proefplezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en lekkere wijn

Heb nu twee maal een bestelling geplaatst. Beide keren had ik de wijn heel snel in huis. Ik heb de 0% van Jederzeit besteld. Voor het eerst is dit een echt lekkere witte wijn zonder alcohol.

4 mai 2026

Réponse de DokterMaler

Beste Margareth, dat horen wij graag! Ook wij vinden de 0% Jederzeit van Neuspergerhof een van de weinige wijnen zonder alcohol die echt lekker is.

Veel plezier met de wijn en bedankt voor de recensie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een ruime keuze uitstekende Duitse…

Een ruime keuze uitstekende Duitse wijnen, van kleine wijnmakers en hellingen waar je vrolijk van wordt. Snelle levering met, hoe attent, beschrijvingen met proefnotities.

21 avril 2026

Réponse de DokterMaler

Hartelijk bedankt voor de recensie en veel proefplezier met de wijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig proces, prima wijn!!

Wijn besteld, snel orderbevestiging/ factuur in de mail en twee dagen later keurig in goede tijdslot geleverd. Prima!
Enne: héérlijke Silvaner nu op tafel ;-)

23 avril 2026

Réponse de DokterMaler

Kijk Silvaner, een heerlijke begeleider van asperges dus wat ons betreft een fantastische voorjaarswijn. Veel proefplezier en hartelijk bedankt voor de 5 sterren.

Hele mooie leverancier

Hele mooie leverancier. Zeer goede wijnen en zeer goede service. Moeten wat mij betreft nog veel meer groeien want ik mis nog veel hele goede Duitse wijnen.

30 mars 2026

Réponse de DokterMaler

Dank je wel Andrew, we doen ons best. Met meer dan 250 verschillende Duitse wijnen hebben we al wel een behoorlijk ruime keus (misschien wel de meeste keus in Nederland). Ons assortiment groeit nog steeds met recent de nieuwe wijngoederen Kremer, fantastisch rood uit de Franken en Joh. Bapt. Schäfer met kristalhelder rieslings uit de Nahe.
Veel proefplezier!
Mark en Jaap

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus