Noget der kan forekomme kompliceret bliver gjort enkelt. Det er alt andet lige store beslutninger, der skal tages, men her hjælperDok.24 rigtig godt. Rigtig god opfølgning på spørgsmål, procedurer... Voir plus
Det der først virkede som en helt uoverskuelig "opgave" og noget som jeg hele tiden udsatte, (at lave en fremtidsfuldmagt), blev pludselig meget nemt, da jeg fandt Dokument 24. På onsdag skal jeg ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hittade er på nätet, tyckte det såg enkelt och redigt ut. Men det har varit lite oklart hur det ska gå till när man behöver få tillgång till originalet och ska hämta ut det. Har läst flera gånger och... Voir plus
L'entreprise a répondu
Synes når der var noget vi var lidt usikker på ved oprettelse af fremtidsfuldmagt fik vi god hjælp ved jeres rådgiver
À propos de Dokument 24
Écrit par l'entreprise
Vi har gjort det både enkelt og sikkert:
✔ Lav en Fremtidsfuldmagt
✔ Lav et Testamente
✔ Opret et Anpartselsskab (ApS)
Og mange flere se alle her
Ved at vælge Dokument 24 sparer du både tid og tusindvis af kroner på traditionelle advokatomkostninger
Gå til Dokument 24 Danmark
Gå till Dokument 24 Sverige
Har du brug for hjælp? Vores team står klar til at give dig gratis vejledning og support.
Juridiske dokumenter gjort enkle og trygge
Écrit par l'entreprise
- Juridiske dokumenter for private og virksomheder
- Dokument 24 hjælper private og virksomheder med at oprette juridiske dokumenter på en enkel og overskuelig måde. Via vores digitale platform kan man blandt andet oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og børnetestamente samt få hjælp til oprettelse og ændring af virksomheder, herunder ApS, enkeltmandsvirksomhed og holdingselskaber. Vores fokus er klarhed, juridisk korrekthed og personlig support. Kunden fortæller, hvad der ønskes – vi sørger for, at den juridiske del håndteres korrekt, så dokumenterne er gyldige og klar til brug.
100% Tilfreds eller pengene retur
Fremtidsfuldmagt - Sikre din fremtid 🧡
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Gør noget svært let.
Rigtig god opfølgning på spørgsmål, procedurer mv.
Det var en meget fin hjælp vi fik til…
Det var en meget fin hjælp vi fik til udfyldelse af fremtidsfuldmagten. Nu venter vi kun på at få den tinglyst. Men forventer også det går planlagt.
Tak for hjælpen
Hurtig og nem at få lavet en…
Hurtig og nem at få lavet en fremtidsfuldmagt online. God service, når man snakker med dem.

Réponse : Dokument 24
Let at lave på hjemmesiden og god og…
Let at lave på hjemmesiden og god og super telefonisk vejledning. Det spiller bare!

Réponse : Dokument 24
Utroligt hurtigt og fantastisk god…
Utroligt hurtigt og fantastisk god service alt lavet færdigt og klart.
Super

Réponse : Dokument 24
Dejligt jeg kunne ringe og få råd og…
Dejligt jeg kunne ringe og få råd og tak for nem måde at få det gjort på.

Réponse : Dokument 24
Hurtig og meget venlig hjælp også ved…
Hurtig og meget venlig hjælp også ved ekstra spørgsmål. Prisen er overkommelig for pensionister.

Hjælp ved tvivl spørgsmål

Réponse : Dokument 24
Alt fungerede fra start til slut
Alt fungerede fra start til slut, selvom det var helligdag. Det var nemt at overskue.

Réponse : Dokument 24
God og hurtig service og tilbagevenden…
God og hurtig service og tilbagevenden på spørgsmål