Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een fijne ervaring gehad bij Dolpierre. Ik kon meerdere pakken passen en kreeg op maat advies en alles verliep 1 op 1. Ik zal het iedereen aanraden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van begin tot eind een super professionele ervaring. Het maken van een afspraak ging snel en soepel, en je ontvangt ook nog een handige reminder vooraf. In de winkel werd ik geholpen door een zee... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren bij Dolpierresuits langs…

Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en tijdens het passen uitleg gegeven en daardoor uiteindelijk twee mooie pakken uitgezocht. Nu alleen nog precies op maat laten maken, waar ze overigens ook een adres voor hebben, en ik ben weer het heertje 😉. Dus ga zeker nog eens terug!

21 juillet 2025

Perfecte pasvorm en topkwaliteit

Ik heb een 3-delig pak besteld bij Dolpierre en ik ben echt onder de indruk. Het pak zit als gegoten en de afwerking is van hoge kwaliteit. Ook de service was erg prettig. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een stijlvol pak

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Van begin tot eindproces een super ervaring

In de winkel werd ik geholpen door een zeer vriendelijke medewerker die alle tijd nam en goed meedacht om tot de juiste maten te komen. Wat ik ook erg prettig vond, is dat er werd meegedacht over een kledingmaker bij mij in de buurt voor het eventueel innemen van de broek.

Al met al een hele fijne ervaring van begin tot eind, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader, ik kom hier in de toekomst absoluut terug, ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon!

17 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Rustig en geen gehaaste afspraak, erg prettig

Wegens droevige gebeurtenis speciaal een extra plekje gemaakt in de agenda, zeer vriendelijk hulp geboden, niks was teveel. Rustige hulp en niet gehaast en ook nog erg fijne kleermaker gebeld of hij het kostuum direct wilde innemen etc.

Erg goede en fijne ervaring!

14 mars 2026

Top pak en top service

Ik had een pak besteld en de juiste maat ontvangen, maar het pak viel helaas wat strak. Na contact te hebben opgenomen met Dolpierre kon ik een afspraak maken om langs te komen. Daar hebben we samen een fitting gedaan met een maat groter en kon ik het pak direct omwisselen.

Super goede service en het pak zit nu perfect. Daarnaast is het ook nog eens een heel mooi pak. Zeker een aanrader!

3 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een fijn en betaalbaar pak

Een fijn en betaalbaar pak voor het trouwen van mijn dochter.
Fijn dat ze tijd nemen om te helpen en te adviseren.
Zou het alleen nog fijner gevonden hebben dat ik wist dat ik het overhemd apart moest betalen.

1 mars 2026

Top service

Top service! furkan is heel vriendelijk en legt alles geduldig en heel gedetailleerd uit!
zeker één aanrader!

28 février 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus