Pas på landsretten, magen til inkompetente mennesker har jeg aldrig kendt magen til. Jeg er lige blevet dømt for vold, ved at afholde min bedste kammerat i at udøve vold på en fremmede. Det jeg... Voir plus
Lisez les avis des autres
Danmark retssystem er bund hamrende unfair og en slags korrupt, for det danske rocker politi for altid deres vilje. Også giver de ligesom England alt for mange forvaring straf og smadre folks liv o... Voir plus
Skuffende! Personale på kontoret i skifteret i Odense optræder arrogant og henviser til andre kommuner (Svendborg!!) for tidsbestilling! De siger de har ingen tider før om to måneder, hvilket er fo... Voir plus
Familiesag om børn præsterede Danmarks domstole at bruge 2 år på (3 retsmøder). Seriøst 2 år..... Hvad sker der for det system?? Konklusion "det ville være synd at flytte børnene tilbage til far... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Danmark retssystem er bund hamrende…
Danmark retssystem er bund hamrende korrupt det er de i retten I Næstved samt retspræsident han ser ikke på de beviser der er i sagen de overstået retsplejeloven § 48-49-60-61det ene dommer i sag er blive bestukket af
et advorkatfima det har jeg rigtig gode beviser på et er groft svindel han er med i de 2 sager hvor der også er bestukket i det er der også beviser på og nu gør det det igen
Hvor er retssikkerheden?
Ved Fogedretten i Glostrup, kan nå langt med selvtægt overfor sin eks i børnesamværssager. For her handler det ikke om barnets tarv, men om partiskhed med den ene forældre. Og på et et useriøst og usagligt grundlag.
Min eks anmeldte mig til fogedretten. Årsag: Jeg havde taget vores søn med på ferie i 2 uger. Ferien gik indover en af hans samværsweekender, men han blev varslet en md. inden og i samme forbindelse tilbudt erstatningssamvær. Det var første gang jeg overhovedet havde måtte aflyse samvær. Alligevel fik han held med at pudse fogeden på mig. Det var et led i hans chikane.
Fogedretten forkyndte raskt væk til retsmøde. Både før, under og efter retsmødet kunne jeg ikke få hende til at oplyse det retsmæssige grundlag for indkaldelsen.
Under retsmødet var det tydeligt, hvordan fogeden undvigede sig dette, ved at manipulere og fordreje tingene og vende det mod mig.
På trods af fogedens mangelfulde kendskab til sagen og dens parter, var hun påfaldende partisk med min eks og placerede al ansvar for “forælderkonflikten” hos mig. Der blev lyttet til min eks’s løgne. Mig blev der til gengæld slet ikke lyttet til. Hun var også tøsefornærmet over at jeg inden retsmødet havde tilladt mig at bringe mit perspektiv på sagen og bede om det retsmæssige grundlag for forkyndelsen.
Om det er fædrenes paradigme eller frygt for at indrømme sin fejl, så var der noget helt galt. At lade en en inkompetent og manipulerende foged, der er styret af partiskhed med den ene forælder er ikke ordentlig dømmekraft behandle en sådan sag om samvær er en katastrofe. Det er systemvold og har intet med barnets tarv at gøre. I det hele taget kan man jo undre sig over hvorfor fogedretten i det hele taget har med børnesager at gøre. Børnepsykologer er de næppe.
Det eneste der i øvrigt kom ud af fogedmødet var, at min eks fik det erstatningssamvær, som jeg havde tilbudt ham fra starten.
Det bemærkes i øvrigt, at indkaldelsen blev fremsendt med en fuldmagt. Det blev dog ved retsmødet oplyst, at man ikke må bruge denne fuldmagt, når det handler om samværssager. Hvorfor oplyses der i det mindste ikke om det ikke i indkaldelsen? Det er jo direkte vildledende!
Tillykke med retssikkerheden Danmark!
Danmark retssystem er bund hamrende…
Også giver de ligesom England alt for mange forvaring straf og smadre folks liv og sørge for de skal igennem operation for at overleve. Men husk der dør mange folk i psykiatrien som sidder straf af, pga vores stat er snart så korupt og ødelagt af politikere og Heulter EU.
Og pas især på DØDSVEJ/ Digevej, danmarks døds hjælp hospitalet, der er ingen der er dygtigt nok af læger, derfor dør der så mange derude i Vores Velfærd Stat.... 🙈🙉🙊
Man kan vel se de meste.
Langsommelighed og grov sløsethed
Konklusion "det ville være synd at flytte børnene tilbage til far efter så lang tid" !!!!!!!!!!!!! Ja, den tid domstol og statsforvaltningen brugte på at sylte 2 børns skæbne gjorde udfaldet?.
Føj for et system, jeg har tabt ALT tiltro til det danske retssystem med den sløsethed, partiske holdninger og åbenlyst ligegyldighed som jeg har oplevet
L’expérience Trustpilot