Hartelijk dank voor de snelle en nette afhandeling. Het retourbedrag stond vlot weer op onze rekening en vandaag hebben we het nieuwe dekbed al ontvangen. We zijn erg tevreden over de service👍🏼👍... Voir plus

Het verenkussen dat ik had gekocht bleek vreselijk te stinken, en die lucht kreeg ik er ook na weken luchten niet uit. Nadat ik die teleurstellende ervaring aan Donskussen had gemaild, met mij... Voir plus

4,5

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Combi dons en natuurlatex heel fijn

Kussen kwam snel en goed verpakt. De combinatie dons en natuurlatex vind ik fijn. Kussen is zacht maar niet te zacht. Moest even wennen maar ging toch snel en smorgens geen last van nek of hoofdpijn of stijve rug. Heb heel veel kussens geprobeerd maar vooralsnog deze de fijnste voor mij

6 avril 2026

Réponse : Donskussen.nl

Goedemiddag Brigit, bedankt voor je review! Wat fijn dat het dons en natuurlatex kussen goed bevalt :)

Super service!

Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vind je dit nog.
Ik was al zo enorm positief over mijn dekbed maar na deze actie van Koen kan ik zeggen. Koop hier wat je nodig hebt want de service is fantastisch!

15 avril 2026

Réponse : Donskussen.nl

Hi Annemarie, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat je de tas hebt ontvangen :)

Goede afhandeling

Goede communicatie
Correcte timing levering
Goed product

7 avril 2026

Réponse : Donskussen.nl

bedankt voor je mooie beoordeling Sylvie, fijn dat alles goed is bevallen!

Het slaapt geweldig

Het slaapt geweldig, is warm en licht van gewicht. Als je koud je bed in gaat ben je zo opgewarmd. ‘s Nachts kan het wel eens tè warm worden maar dat is een kwestie van het zomerbed verwijderen.

6 avril 2026

Réponse : Donskussen.nl

Goedemiddag Marga, wat een lof. Bedankt voor het delen van je ervaring. Dat waardeer ik enorm!

Product viel dikker uit dan gedacht…

Product viel dikker uit dan gedacht echter komen er nu al veertjes door het tijk.

6 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Hi Arno, dat lijkt me niet de bedoeling, je kan altijd contact opnemen met info@donskussen.nl. Dan lossen wij het voor je op!

Hartelijk dank voor de snelle en nette…

We zijn erg tevreden over de service👍🏼👍🏼

21 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Hi Astrid, bedankt voor je review. Fijn dat je het dekbed snel hebt ontvangen en tevreden bent :)

Snel en goed

10 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Hi Peter, bedankt voor het delen van je ervaring :)

Kussen voor mensen met brede schouders

Dit kussen is goed gevuld! Er zit wel een vreemd luchtje aan het kussen wat na de instructies een stuk beter is.
Verder blijft het kussen goed koel voor een heet hoofd.

18 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Wat een leuke review. Fijn dat je je hoofd koel houd voor een heet hoofd.

SNELLE AANPAK

SNELLE AANPAK, KUSSEN LICHT HEERLIJK.

2 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Wat leuk om te horen Dirk, bedankt voor je mooie beoordeling!

Erg blij met mijn kussenvullingen

Snelle levering en goede vullingen voor mijn kussens. Prijs/kwaliteitverhouding is goed

9 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Goedemorgen Bianca, wat fijn dat de binnenkussens goed van pas komen. Veel plezier met je aankoop!

Heerlijk fluffie gansendons dekbed

Heerlijk gansendons dekbed. Ik heb de light versie; nog steeds heel warm. 220 cm lengte is heerlijk. Past in iedere standaard dekbedhoes (bv Ikea) en kan dan helemaal niet meer schuiven. Ook erg fijn.

5 mars 2026

Réponse : Donskussen.nl

Goedemiddag Patricia, bedankt voor je review. Wat fijn dat het dekbed goed bevalt. Veel plezier met je aankoop!

Top product

Helemaal top

12 février 2026

Réponse : Donskussen.nl

Bedankt voor je review, goed dat het bevalt Anita :)

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen. Hij was hier te koop als tweedekansje. Heb het besteld en het kussen kwam een dag later al. Zo goed als nieuw. En ik slaap er heerlijk op.

17 février 2026

Réponse : Donskussen.nl

Wat fijn dat je zo geniet van een tweedekansje. Bedankt voor het delen :)