Bæredygtighed er altid godt. Malene vil gerne løse evt. udfordringer og produktet (bogstaver) er fint udført. Jeg fik ovenikøbet et par ekstra bogstaver fordi .dk skrives med små bogstaver. Desuden se... Voir plus

Kæmpe anbefaling! Jeg bestilte en blomsterplatte til mors dag, og vi fik det flotteste resultat! Jeg var rørt til tåre! Platten bestod af et billede af mine søstre og jeg, hvor mellemste"barnet... Voir plus

Modtog det smukkeste lydløse ur. Det var omhyggeligt pakket ind med en lille fin hilsen. Nem overskuelig brugsanvisning til montering af viserne. Er vild med at det smukke citat der var fint graveret,... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Donsland hjælper dig med at lave unikke personlige gaver, der skaber minder imellem dig og dem du holder af. Vi laver bl.a. blomsterplatter, julekugler og ure, hvor du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Alle vores produkter er håndlavet på vores eget lille værksted i Danmark.

4,9

Demande des avis aux clients

4,9

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Er så tilfreds med de 3 platter jeg har…

Er så tilfreds med de 3 platter jeg har bestilt, og glæder mig til at give dem videre. Virkelig flot arbejde. MEGA god og hurtig service. Jeg skrev med et spørgsmål en aften, fik svar på mit spørgsmål kort tid efter (samme aften). Bestilte dagen efter og 2 dage efter blev de leveret. Virkelig god service! Ikke sidste gang jeg har bestilt her. Og så er det bare en vildt personlig og unik gave at give!

29 juin 2025

Super fint

Super fint lavet, pænt opdelt i forhold til næste linje og vildt sødt design. Man kunne godt overveje at pakke det så der også lå fyld ovenpå og ikke kun under. Den var dog ikke deform i blomsterne eller noget, så den klarede transporten. Vil gerne købe fra donsland igen, det er virkelig fint.

20 juin 2025

Hurtigt, professionelt og vildt god service!

Jeg bestilte en mindeplade i træ. Der gik ikke mange timer tid før jeg modtog et billede af Donslands forslag til det endelige design baseret på den tekst jeg vil have indgraveret. Samme aften blev det sendt afsted og det ankom kun 2 dage senere. Simpelthen skide god service og god kvalitet 😊

9 mai 2025