Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

For det første er de utroligt langsomme til at sende varen, når man kontakter dem, kommer der ingen svar retur, hverken på mail. Facebook, messenger, når man ringer så er telefonen slukket, når varen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev enormt positivt overrasket, da jeg modtog min bestilling. For ud over den vare jeg havde bestilt, var der også lagt små overraskelser i form af ekstra "gaver" og en personlig håndskrevet se... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

det er såmænd gået godt med selve forsendelsen men p pumpen enlarger virkede ikke i håndtaget og latex p ringene er knækket. nu er jeg ikke typen der brokker mig og klager og sådan men burde nok have... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu haft to reklamationssager vedrørende kvalitetsprodukter fra førende producenter. I begge tilfælde har Dreamdirty reageret hurtigt på reklamationen og fundet en løsning. Man får en fornemmels... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique érotique
  2. Magasin de vêtements érotiques
  3. Magasin de sex-toy

À propos de DreamDirty.dk

Écrit par l'entreprise

Om os:

Velkommen hos DreamDirty.dk - En dansk online sexshop, der forhandler sexlegetøj og andre erotiske produkter til et bedre sexliv.

Vi er en sexshop for alle og arbejder aktivt med at bryde tabuet omkring sexlegetøj, seksualitet samt sex&samliv.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar med rådgivning og til at besvare diverse spørgsmål omkring sexlegetøj.

Vores motto er "Alle har en fantasi" og vi står altid klar til at hjælpe dig/jer med at udleve den på bedstevis.

Se hele vores udvalg her:

Sexlegetøj til Kvinder

1 étoile

5stjerne tak

20 septembre 2022

Hej Milan,
Mange tak for din anmeldelse og fordi at du har valgt at tage dig tid til at gøre os en tjeneste! Det sætter vi stor pris på :)

Super produkter 🤘

Super produkter 🤘

God pris

Ikke mindst fantastisk kunde service.

11 septembre 2022

Hej Dennis,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder så meget for os at du vil fortælle om din oplevelse. Vi er så glade for at du er tilfreds med produkterne og finder vores service fantastisk. Det er rart at have så skønne kunder som dig :)

Hej Marianne,

Tusind mange tak for at skrive en anmeldelse, det betyder SÅ meget for os og hjælpe os utrolig meget! Vi er så glade for at du er tilfreds.

Ingen problemer , flot service

Ingen problemer , alt er som lovet .
Hurtig levering , kanon service .

21 juillet 2022

Hejsa Rene,

Vi er så glade for at kunne hjælpe vores skønne kunder som dig. Det betyder alt for os at i er tilfredse og forsøger altid at gå det ekstra skridt.

Rigtig god weekend og tusind tak for din anmeldelse!

21 juillet 2022

Hej Bibs,

Mange tak for din anmeldelse! Vi håber at du har været tilfreds fra a-z med din bestilling.

Rigtig god weekend.

God kvalitet og hurtig fragt

God kvalitet og hurtig fragt

DSV er det begrænset med anmeldelser af de forskelige produkter

18 juillet 2022

Hejsa Noah,

Rigtig god feedback! Det sætter vi altid kæmpe pris på! :)
Vi må få nogle flere til at anmelde vores produkter og måske vi skulle finde nogle sexlegetøjstestere!

Noté 4 sur 5 étoiles

Overholdte ikke helt levering dato men…

Overholdte ikke helt levering dato men det kan lige så meget være mellemledet mellem dem og Postnord

14 juillet 2022

Hejsa Mike,

Tusind tak for din forståelse! Vi sætter pris på din anmeldelse og håber at du har haft stor fornøjelse af din bestilling :)

Hurtig service

12 juillet 2022

Hejsa Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber at du har haft en fantastisk oplevelse med din bestilling.

Vi sætter stor pris på at du vil sætte ord på din oplevelse med os :)

Rigtig god weekend.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering, søde medarbejdere :)

16 juin 2022

Hejsa Søren,

Tusind tak for dine søde ord, de varmer. Vi er så glade for at du har været tilfreds med hele din købsoplevelse hos os. Din anmeldelse betyder mere end du tror!

Rigtig god dag til dig Søren.

15 juin 2022

Hej Mette,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds og sætter pris på vores hurtige forsendelse :)

Rigtig god dag Mette!

De varmeste hilsner,
Oliver D.

Noté 3 sur 5 étoiles

Remoten til ægget er gået i stykker…

Remoten til ægget er gået i stykker efter 2 gange.

5 juin 2022

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at vi lynhurtigt fandt en løsning over telefonen og håber at jeres erstatningsprodukt lever op til dine forventninger.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet så er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning :)

Vi er ikke tilfredse før du er!

Rigtig god dag Marianne.

Oliver D.

Hejsa Donky Kong.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at du er tilfreds med din ordre og sætter stor pris på dine fine ord :)

Hej Tina.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du vil give din mening om os tilkende. Så dejligt at du har været tilfreds, vi håber at kunne sende dig endnu en pakke med lynhurtig levering :)

diskret og perfekt

10 mars 2022

Hej Helene.

Mange tak fordi at du har givet os en anmeldelse! Vi er glade for at du har været tilfreds og sætter pris på at du vil dele din oplevelse med andre.

Rigtig god dag Helene :)

Fin levering

3 mars 2022

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at gøre dette.

Hej Helle,

Mange gange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din tid og er glade for at du er tilfreds med vores leveringstid og måden hvorpå emballagen er diskret.

Rigtig god dag Helle :)

Dejligt godt legetøj

4 février 2022

Hej Lennie,

Mange tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på at du har taget tid ud af din dag, for at give din mening om os til kende. Det betyder meget mere end du tror!

God dag Lennie.

Super

Super tilfreds 👍😊😊😊😊😊😊
Kom

11 janvier 2022

Hej Liselotte,

Mange tak for de fine ord! Vi er glade for at kunne gøre endnu en kunde tilfreds.
Vi sætter stor pris på at du har taget tid ud af din dag for at give din mening om os til kende!

super hurtig levering

5 janvier 2022

Hej Jeannie,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du giver din mening til kende om os :)

Rigtig god dag!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus