Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

For det første er de utroligt langsomme til at sende varen, når man kontakter dem, kommer der ingen svar retur, hverken på mail. Facebook, messenger, når man ringer så er telefonen slukket, når varen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev enormt positivt overrasket, da jeg modtog min bestilling. For ud over den vare jeg havde bestilt, var der også lagt små overraskelser i form af ekstra "gaver" og en personlig håndskrevet se... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

det er såmænd gået godt med selve forsendelsen men p pumpen enlarger virkede ikke i håndtaget og latex p ringene er knækket. nu er jeg ikke typen der brokker mig og klager og sådan men burde nok have... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu haft to reklamationssager vedrørende kvalitetsprodukter fra førende producenter. I begge tilfælde har Dreamdirty reageret hurtigt på reklamationen og fundet en løsning. Man får en fornemmels... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique érotique
  2. Magasin de vêtements érotiques
  3. Magasin de sex-toy

À propos de DreamDirty.dk

Écrit par l'entreprise

Om os:

Velkommen hos DreamDirty.dk - En dansk online sexshop, der forhandler sexlegetøj og andre erotiske produkter til et bedre sexliv.

Vi er en sexshop for alle og arbejder aktivt med at bryde tabuet omkring sexlegetøj, seksualitet samt sex&samliv.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar med rådgivning og til at besvare diverse spørgsmål omkring sexlegetøj.

Vores motto er "Alle har en fantasi" og vi står altid klar til at hjælpe dig/jer med at udleve den på bedstevis.

Se hele vores udvalg her:

Sexlegetøj til Kvinder

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig og spændende hjemmeside....

Dejlig og spændende hjemmeside....
Varen er lige som jeg forstillede mig, om end ikke bedre. Glæder mig til at bruge det...
Skal også ha ros for diskretion og hurtig levering.

3 mars 2021

Hej Anja

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Håber du bliver rigtigt glad for dit køb.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse og fordi du valgte at handle hos os :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Kvaliteten på jeres produkter er under…

Kvaliteten på jeres produkter er under standart iforhold til andre på dette markede

27 février 2021

Hej Niklas

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten af produkterne. Vi går meget op i kvaliteten fra vores leverandører og vil gerne høre nærmere.

Vil du kontakte mig på kundeserivce@dreamdirty.dk og forklare nærmere angående evt. problemer du har oplevet, så vil jeg gøre mit bedste for at rette op på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg beklager produktet ikke har levet op til dine forventninger.
Det skal vi selvfølgelig have fundet en løsning på, så du kan få en god oplevelse.

Kan du kontakte mig på kundeservice@dreamdirty.dk og forklare, hvad problemet har været med produktet, så vil jeg gøre mit bedste for at afhjælpe det.

God weekend.

- DreamDirty ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Og fantastisk med en lille personlig hilsen i pakken :) Det bliver ikke sidste gang vi handler der.

25 février 2021

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Er glad for at du er tilfreds med både service og den hurtige levering.
Det betyder utrolig meget for os, at i har haft en god oplevelse ved at handle hos os :)
Endnu engang tusind tak! Håber i bliver glad for jeres køb.

hurtig og nem

22 février 2021

Hej Tonny

Tusind tak for din anmeldelse.
Er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service

Leveringen var meget hurtig - produkterne var i en pæn tilstand, og så var der også lige nogle små ekstra ting med og et takke-kort :)

19 février 2021

Hejsa Emilie,

Mange tak for din tid og anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Det glæder mig, at både leveringstid og produkter levede op til dine forventninger! :-)
Jeg håber, at du er blevet glad for at dit køb, og endnu engang tak for din feedback.

Rigtig god weekend

meget hurtig levering

meget hurtig levering. Og så endda med en lille personlig besked her i en svær tid :)

18 février 2021

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden..
Tak for din støtte og du ønskes en god weekend herfra :-)

Super fint

Super fint. Kom hurtigt . Så+++++ her fra.

17 février 2021

Hejsa Casper,

Tak fordi du giver din mening om vores service til kende! Det sætter vi stor pris på. :-)
Dejligt du er fuldt ud tilfreds - Du må have en god weekend Casper.

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktet kom hurtigt men svarede ikke…

Produktet kom hurtigt men svarede ikke til beskrivelsen online - Der var ingen effekt af produktet som skulle give mindre følsomhed... tværtimod kom han hurtigere end nogensinde før ;o(

17 février 2021

Hej Susanne,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden.
Den bedøvende effekt kan have forskellig effekt fra person til person. Vi er kede af at den ikke har fungeret for jer. Hvis jeg må, vil jeg gerne foreslå at i prøver en Penis Ring / Penis Sleeve.

Tag gerne kontakt til kundeservice@dreamdirty.dk - Så finder vi et bedre alternativ til jer.

Hej Brian,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den betyder utrolig meget for os. Hvor er det fedt, at du er tilfreds med leveringstiden. Og det er mindst ligeså fedt, at du beskriver vores service som fantastisk!
Jeg håber du er blevet glad for dit køb. :-))

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering...,og extre lille…

Super hurtig levering...,og extre lille gave med som velkomst...flot

10 février 2021

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse! Den betyder rigtig meget for os. Det glæder mig, at du er både er tilfreds med leveringstid og den ekstra overraskelse i pakken. :-)
Jeg håber du er blevet glad for dit køb.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - god service

1 février 2021

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os. Hvor er det dejligt, at du både er tilfreds med leveringstid og service! :-) Jeg håber du er blevet glad for dit køb. :-)

Smidig beställning

Smidig beställning, kunde hämta ordern efter 15 minuter. Fick en fin souvenir som fungerar fint med leksakerna :D snabba svar på email.

29 janvier 2021

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Den betyder utrolig meget for os. Er glad for, at afhentningen af det bestilte levede op til dine forventninger. Og det glæder mig, at den lille overraskelse kan bruges. :-)
Jeg håber du er blevet glad for sagerne, og endnu engang tak for din feedback.

yderst tilfreds

En meget meget positiv oplevelse, og personlig også da, lyn hurtig levering uden nogen former for problemer what so ever! Er yderst tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen

24 janvier 2021

Hej Ronni,

Af hjertet tak for din anmeldelse. Den betyder utrolig meget for os.
Er glad for, at du er tilfreds med vores leveringstid, og at dit køb har været helt fri for problemer.
At du har lyst til, at bestille hos os en anden gang bliver ikke meget bedre. :-))
Jeg håber du er blevet glad for dine varer! Endnu engang tak for din anmeldelse.

hurtig og god service

21 janvier 2021

Hej Amalie,

Tusind tak for din anmeldelse. Er glad for, at både service og leveringstid lever op til dine forventninger.
Jeg håber du er blevet glad for dit køb, og endnu engang tak for din feedback. Den betyder rigtig meget for os.

super

super oplevelse....og tak Camilla for den lille håndskrevne seddel ;-)

12 janvier 2021

Hej Peter,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det betyder rigtigt meget for os.
Er glad for, at du har haft en super oplevelse ved at handle hos os, og at den lille håndskrevne seddel blev taget godt i mod. :-)

Jeg håber du er blevet glad for dit køb.

Super kundeservice

Super kundeservice, gode priser og hurtig levering.

11 janvier 2021

Hej Jeanette,

Din feedback betyder rigtig meget for os! Så tusind tak for at give dig selv tid til, at give os en anmeldelse herinde.
At du både er tilfreds med kundeservice, leveringstid og priser bliver ikke meget bedre!

Jeg håber du er blevet glad for dit køb. :-)

God kvalitet

Hurtig og diskret levering. God kvalitet og kundeservice

11 janvier 2021

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os!
Dejligt at høre, at du både har været tilfreds med leveringstid, diskretion, kvalitet og kundeservice. Det er musik i vores ører, så tusind tak for at give dig selv tid til at give os feedback.

Jeg håber du er blevet glad for dit køb. :-)

ville shop der igen <3

de var hurtigt til at levere den,og fik en lille gratis ting med! <3 super søde

6 janvier 2021

Hej Monique,

Tusind tak for din fine anmeldelse. :-) Den betyder utrolig meget for os.
Hvor er det dejligt at høre, at du har lyst til at handle hos os en anden gang. At du er tilfreds med leveringstid og den lille overraskelse er bestemt fedt at høre.
Håber du er blevet glad for sagerne.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus