Dreamzebra Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Ordered a Dreamzebra and tried to pay with PayPal. For some reason that did not work, so I wired through bank.... 20 days later, not a single word from them, their phone is out of order and they... Voir plus

Køb og levering af madras forløb gnidningsfrit. Madrasser virker rigtig lækker, men er dog en kende blød. Efter at have afprøvet madrasser i 1-2 mdr beslutter jeg mig for at returnere madrassen.... Voir plus

Har bestilt to madrasser og ikke modtaget nogen af dem. Efter lang tids ventetid kom der en mail om at min betaling Ikke var gået igennem. . En gang vås og useriøs undskyldning for at firmaet ikke... Voir plus

Jeg har siden jeg købte Dream zebra madrassen ikke haft nogen dårlige morgener. Jeg vågner op med en dejlig udhvilet følelse i kroppen. Det er forfriskende. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan re... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækker madras og hurtig levering

Min kæreste og jeg havde brug for noget andet end den samme gamle ikeamadras og købte gennem Dreamzebra.
Der gik ca en uge med levering og vi er enige om man nærmest ikke kan mærke at man ligger to. Super søvn og ingen ømme rygge om morgenen. Kan bestemt anbefales!

22 septembre 2015

En glad kunde!

Nøj hvor er jeg glad for min nye madras fra DreamZebra.
Har egentlig aldrig før overvejet hvor vigtig det er at investere i en god madras. Førhen har jeg mere gået op i hvordan sengestellet så ud, men nu kan jeg godt forstå hvad der menes, når komfort og støtte kommer i første række.
Det lover Dreamzebra også på hjemmesiden og det må siges at være rigtig. Jeg sover skønt om natten og vågner meget sjældent op. Jeg sover alene for tiden, men jeg er sikker på at der sagtens kan ligge en til på madrassen, hvis det skulle være.

15 septembre 2015

Dårlig oplevelse med kundeservice

Købte en madras og den kom som forventet efter en uges tid.
Da jeg åbnede min madras kom der et hul i madrassen (ca på størrelse med en negl) som blev lavet af det værktøj som fulgte med og som ellers skulle være helt sikkert og bruge. Jeg tog straks billeder af skaden og kontaktede kundeservice.
Efter at have sendt billederne af skaden kom der et par dage efter en opringning fra dreamzebra om at jeg skulle have 10 procent tilbage pga skaden på madrassen.
Jeg fik besked om at pengene ville gå ind i løbet af en uges tid.
De næste 3 uger sker der ingenting og der kommer ingen penge. Jeg kontakter kundeservice ca 10 gange, det er dog næsten umuligt at komme igennem da deres telefoner ofte er lukket til trods for at det er inden for åbningstid. Når jeg kommer igennem til kundeservice får jeg hver gang besked om at pengene er på vej.
Jeg kontakter dem også flere gange via email men får intet svar.
Efter fire uger tager jeg igen kontakt til kundeservice og det viser sig nu at de mangler et nummer for at kunne overføre penge til mig. Efter at have givet dem dette nummer går der endnu en uge inden pengene gåe ind.

Intet dårligt at sige om madrassen men fuldstændig håbløs kundeservice og handler aldrig der igen og vil ikke anbefale firmaet til nogen da det simpelthen er for besværligt hvis der er noget galt med madrassen til trods for at de reklamere for at det skulle være så nemt

13 septembre 2015

God men dyr madras

God men lidt dyr madras - Ok, lidt meget dyr. Men den er god. 25,4 cm høj med en blanding af skum, latex og memory foam - tilpas fast og blød.

Leveringstid er angivet til 1-2 uger, og den kom efter ca. 1 uge.

Man får et lile værktøj til at skære plastikken af, som skulle gøre det lettere, uden at skære i madrassen - Pas på med den - Jeg kom alligevel til at lave et hul i overfladen! Det er bedre bare at lige "skære for" og så rive plastikken af! :/

4 septembre 2015