Lisez les avis des autres
Man får fornæmelse af en kopi vare. og når vandet bliver tappet op i glas ser det ud som om der er ransemiddel i vandet ser ikke rent ud.. Er i hvert fald i tilfreds..
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos PureNord handler det om at gøre dit liv lettere – og renere! Vi skabte vores smarte UV-lys vandflasker, fordi vi tror på, at alle fortjener adgang til rent vand, uanset hvor de er. Med LUMI kan du sige farvel til bakterier og virus, og hej til frisk, renset vand på farten. Flaskerne er designet med både stil og funktionalitet i tankerne, så du kan holde dig hydreret og sund på en nem og bæredygtig måde. Uanset om du er på eventyr, på arbejde eller bare derhjemme, sørger LUMI for, at du altid har rent vand ved hånden.
Coordonnées de contact
Danemark
- info@drinklumi.com
- drinklumi.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Genialt koncept
Genialt koncept! Fremtiden løsning på rent drikkevand🙌🏽
Super nem at anvende og så smager flasken ikke af noget👏🏽
En klar anbefaling herfra!
Flot design
Flot design, labtestet og certificeret vandflaske der sikrer vandkvaliteten. Lever op til forventningerne!
Genial Flaske
God pris, lynhurtig levering, og flasken lever helt op til forventningerne. Alt var, som det skulle være. Jeg handler helt klart her igen
Kæmpe anbefaling
Jeg kan varmt anbefale LUMI flasken. Udover at være utrolig flot og praktisk, får du også en kundeservice, der virkelig gør en forskel. Det er vigtigt at føle sig godt behandlet, når man køber et produkt og opbygger en relation til en virksomhed, og det leverer LUMI til fulde. Deres professionelle tilgang og respektfulde tone overfor kunderne skaber tillid. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale både flasken og virksomheden bag.
Lækker design og god kvalitet
Lækker design og god kvalitet. Meget nemt at bruge og hurtigt virkende. Vil klart anbefale!
TOP kundeservice
Super god kundeservice! Jeg kan klart anbefale deres LUMI flaske til alle, der vil have rent vand med på farten!
Virkelig glad for den
Virkelig glad for den! Har haft den i en måneds tid nu, tabt den flere gange og den ser stadig ud som ny!😁 positivt overrasket over slidstyrken.
Hurtig levering, god kvalitet. Jeg er tilfreds👍🏻
Genialt produkt
Genialt produkt, nem at have med sig rundt omkring og sikrer kvaliteten af dit drikkevand. Er blevet meget glad for mig, så vil klart anbefale!
Fantastisk løsning til rent vand på farten – nem og praktisk i hverdagen
Virkelig god løsning til at få rent vand på farten hvilket gør det både sundere og nemmere i hverdagen. Plus du behøver ikke at vaske flasken hele tiden længere.
Flasken kom hurtigt, er super nem at bruge
LUMI has revolutionized my hydration routine!!
The sleek design and advanced UV-C technology make this bottle a must-have. It’s incredibly satisfying to know that my water is always fresh and bacteria-free, no matter where I am. The long battery life is a game-changer, and the convenience of never having to worry about odors or cleaning is priceless. Perfect for anyone who values health and convenience. Highly recommend!
Super fast delivery
Super fast delivery. I’ve only had the bottle for a few weeks now, but really happy with it so far!
Very useful for students!
Good product overall. Great quality with a great design. Optimal for students who carry water bottles everywhere and don't have time nor resources to be cleaning the bottle regularly. Would definitely recommend if you are willing to invest in this kind of product.
Er så glad for min flaske og kan…
Er så glad for min flaske og kan virkelig anbefale alle at købe den. Dejligt med koldt rent vand, som aldrit lugter eller føles dårligt når du drikker det. Har helt sikkert fået mig til at drikke mere vand på farten og i løbet at dagen
Spar tid på rensning af vand og flaske
Flasken fungerer virkelig godt!! Jeg blev træt af at skulle rense flasker stort set dagligt grundet løbende risiko for forurening af både vand + manglende rensning, hvorfor denne flaske var lige, hvad jeg manglede. Stor anbefaling! 🙌🏻
Virkelig et fedt og lækkert produkt
Virkelig et fedt og lækkert produkt, jeg elsker min Lumi vandflaske og vandet smager helt anderledes for mig nu🤩 fantastisk kundeservice også😍
Købte LUMI da jeg skulle på udveksling…
Købte LUMI da jeg skulle på udveksling til Asien og var lidt i tvivl om renligheden af vandet. Derfor var det super rart at have LUMI med rundt, så jeg var sikker på at vandet var rent. Den virker super og ville klart anbefale!
"Købte to LUMI flasker i sidste måned
"Købte to LUMI flasker i sidste måned, og jeg har allerede brugt dem en del. De er perfekte til rejser – det er virkelig fedt at kunne rense vandet og flasken så nemt. Desværre gik det ene låg i stykker for nylig, men jeg skrev til deres support, og de sendte hurtigt et nyt låg, der fungerer perfekt. Supporten var super hjælpsomme og virkelig fokuserede på kunden. Stor tak til Lucas!"
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.