Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lørdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sød servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ødelagt skæm. iPad’en skulle ligge/tørre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Har du en travl hverdag og har ikke tid til at få fikset din telefon? Så er Drive-fix den perfekte løsning for dig. Hos Drive-fix køre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kørende værksted.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Helt utrolig service!!

Helt utrolig service!!
Kom til hjem til mig kort efter jeg havde henvendt mig. En lørdag. Sød, venlig og smilende. Fik min telefon og iPad som skulle ha’ skiftet skærm. Det viste sig at det kun var ipaden der var gået i stykker og altså panserglasset på min telefon, hvilket han var ærlig omkring. Efter 30-40 min var det fikset til billig pris. Er helt blæst bagover serviceniveauet!
Varmeste anbefaling her fra!

16 mars 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Topklasse service.
Ringede ind angående en vandskade på min telefon.
Min datter havde desværre tabt den ned i badekaret.
De afhentede telefonen fra min adresse og kunne ikke lave den på stedet. Grundet lang ventetid på reparationen.

Indenfor allerede 24 timer fik jeg en fuld funktionelt telefon i mine hænder igen. 👍👍👍

21 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtigt og venlig betjening

Super nemt. Kontaktede drive-fix om formiddagen, og de ankom hurtigt og så var skærmen igen tip-top til billige penge.Super venlig medarbejder, som venligt gav gode råd til hvordan vi kunne få vores iPad som også var i stykker op at køre igen. Han var så flink til lige at sætte et panserglas på også. Har brugt firmaet to gange nu, og vil til hver en tid kontakte dem igen 🙂

20 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

FORFÆRDELIG service og kæmpe spild af ens tid og penge

Årh, hvor skal jeg starte. Jeg har brugt drivefix 3 gange nu.. Første gang var det en super oplevelse. Det var nemt og gik hurtigt.
2. gang var det rigtig svært, at få fat på ham. Den tid jeg havde bestilt på min arbejdsplads blev godkendt, jeg ventede i det to timers tidsinterval, ingen dukkede op. Uden varsel eller spørgsmål om det passede mig, blev tiden bare rykket to timer senere. Jeg sad og ventede endnu 2 timer, hvor han så heller ikke dukkede op. Jeg sad altså i alt 4 timer på min arbejdsplads og ventede på ham. Ingen varsel eller melding om, at han ikke kunne komme alligevel. Fik først fat på ham om aftenen, hvor han kom og reparerede skærmen. Her sagde han ingenting omkring de aftaler, han bare ikke var dukket op til.
3. gang forsøgte jeg en sidste gang at bruge drivefix i håbet om, at det ville være som første gang, da det bare fungerede helt optimalt. Denne gang gik der flere dage før jeg fik svar på de tider jeg forsøgte at bestille. Jeg fik så endelig skærmen fikset, dog gik den desværre helt i sort efter bare en uges brug, selvom skærmen var helt intakt. Da jeg bestilte ny tid og meldte det som en reklamation, gik der yderligere 5 dage, før han vendte tilbage på min besked og booking. Jeg ville selvfølgelig have det ordnet gratis, da det tydeligvis var en fejl i skærmen/reparationen, som jeg havde betalt for. Da han endelig kom og fiksede den igen med ny skærm, gik der nu kun 2 dage, før der skete nøjagtig det samme. Skærmens touch virkede pludselig slet ikke og skærmen gik bare helt i sort. Jeg har prøvet igen og igen at booke endnu en tid som reklamation, men hørte ikke tilbage, før der for nogle dage siden tikkede en sms ind fra ham om at han ikke havde svaret på bookinger, da hjemmesiden havde været under ombygning og at man enten kunne sende en sms til ham eller gå ind på hjemmesiden og booke ny tid. Sendte derfor en besked om at den skulle fikses igen, men har fortsat intet hørt tilbage. Hjemmesiden er nu lukket ned og og man får ingen svar på mail, opringning eller sms. Kan dog læse mig frem til, at Drive-fix er gået konkurs. HOLD JER LANGT VÆK! Kæmpe spild af både ens tid og hårdt tjente penge.

8 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dukkede ikke op

Jeg havde bestilt tid til mobil reparation mellem 15-17. Jeg fik tiden godkendt på mail og afbestilte faktisk en anden tid jeg havde i byen, da jeg har to børn og det koncept med at de kommer ud til en passer mig bedre. I min ordre har jeg skrevet at min mobil er smadret og derfor kan de kun kommunikere med mig på mail. Da kl bliver 17:15 går jeg over til min nabo for at låne en telefon, for at hører om status. Alle kan være forsinkede. Jeg ringer faktisk 10 gange fordi telefonen ikke bliver taget og jeg venter i “kø” men bliver bare lagt på. Nu er det en time siden de skulle ha været her og min nabo kan stadig ikke få fat i dem. Derudover har jeg skrevet på mail også uden et svar.
Det er simpelhen for useriøst og spild af tid og forventninger til at ens telefon bliver lavet.
Vil ikke anbefale andre til at sidde og spilde deres tid på at bestille tid her.

30 avril 2023

Professionel arbejde

Hurtig service og professionel hjælp. Super flink og troværdig medarbejder.
Kan anbefales af hele hjertet!

18 février 2023

Fantastisk service

Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mødte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nødt til at skrotte den. Alle mine dataer forblev og jeg var død taknemlig. Det var fantastisk at opleve en ualmindelig god service og venlighed. Jeg kan varmt anbefale Drive Fix til alle – en pålidelig virksomhed, som fortjener intet mindre end 5 stjerner!

16 février 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Plejede ellers at være godt

"EFTER en mindelig løsning, har jeg rettet anmeldelsen. "

Ved ikke hvad deres problem er lige pludseligt. Har brugt dem før hvor jeg har været ekstremt tilfreds.

I søndags prøvede jeg at få en tid, hvor de til trods for at skulle have åbent, ikke besvarer opkald og pludseligt annuller min ordre med henvisning til at varen ikke var på lager.. Fair nok.

Nu prøvede jeg så igen idag at få lavet min telefon hos dem.. og får en aftale i stand. SOM JEG SIDDER OG VENTER PÅ, mens jeg kunne foretage mig andre ting i livet.

De dukker aldrig op og ignorerer opkald, hvilket jeg et eller andet sted tager personligt, fordi jeg sidder og venter, fordi vi har lavet en aftale. Det er ikke bare dårlig service, det er en direkte HÅN og latterliggørelse.

Generelt en mærkelig opførsel, vil man ikke tjene penge eller hvad? Måske var der er mere indbringede opgave? Godt nok en mærkværdig oplevelse.

24 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ej hvor det en charmende ung fyr

Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, også er servicen også i top. Klap dig selv på skulderen Yusuf, du gør et flot stykke arbejde. Laver også lige en reklame for den gode behandling

1 novembre 2022

Vildt god service

Personalet var så flinke og ikke mindst dygtige til jobbet. Første skærm der blev påført var der en fejl på, men den blev skiftet med det samme uden ekstra omkostninger.
Godt og fungerende koncept, så man ikke skal finde en stationær forretning.
Kan kun anbefales.

8 novembre 2022

PERFEKT SERVICE

Perfekt service 110 % :-) gik på deres web og bestilte en tid i dag mellem 12 0g 14 kom som aftalt og fik min mobil til rep 15 min efter færdig , det er bare god service , venlig person der var her , vil varmt anbefale dem til andre
Mvh
Rolf Andersen

7 novembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus