Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mødte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nødt til at skrotte den. A... Voir plus

Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, også er servicen også i top. Klap dig selv på skulderen Yusuf, du gør et flot stykke... Voir plus

Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lørdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Voir plus

Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sød servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ødelagt skæm. iPad’en skulle ligge/tørre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Har du en travl hverdag og har ikke tid til at få fikset din telefon? Så er Drive-fix den perfekte løsning for dig. Hos Drive-fix køre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kørende værksted.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

Den bedste service

Genial koncept!
Rigtig rigtig god service og altid til tiden, de kan trylle i den der Drive-Fix vogen, jeg kommer altid ud med en "ny" mobil. :)
Kæmpe anbefaling herfra.
Tusind tak for jer.

Med venlig hilsen
Majeed

23 août 2021

Super god service

Super god service

Jeg smadrede min skærm om aftenen og kl. 10 dagen efter kom de og fiksede min skærm. Det fik hurtigt og prisen var bedre end nogle af de andre steder jeg havde tjekket.

Jeg vil helt klart anbefale dem på pris, service samt hvor hurtigt man kan få lavet sin tlf.

11 août 2021

Genial service

Genial service. Reparation af mobil ved dit hjem. Fik hurtig tid og fik lavet mobilen i em fart til samme priser, som butik. Kæmpe anbefaling herfra.

6 août 2021

God service

God service, billig pris, fleksibelt - mega smart, at de kommer ud til ens egen bopæl :).
Kæmpe anbefaling herfra!

5 juillet 2021

Simpelt og nemt

Simpelt, nemt og super kundeservice.
Min mobil havde pludselig problemer med kameraet- men inden dagen var omme kom Drive Fix forbi og udskiftede kamera på under 10 minutter.
Nu slipper jeg for at indlevere mobil og undvære mobilen - kan det være nemmere.

Venlige hilsener fra Henning

8 avril 2021

Spillede SÅ perfekt!!!!

Spillede SÅ perfekt!!!!
Han ankom til aftalt tid og var sød, venlig, sjov og samtidig seriøs!
Super professionel ekspedition af skift af min skærm og den virker som den skal
Er ovenud tilfreds!!!!
Mine bedste anbefalinger til Drive Fix!!!!

8 avril 2021

Simpelthen bare god service!

Simpelthen bare god service hele vejen igennem! Fra kontakt til rep af 2 stk IPhone. Der kom noget støv/smuds på den ene skærm (det kan ske) 24 timer efter fejlen rettet.
Helt klart er sted der skal bruges fremover. 👍🏼

3 mars 2021

har nu brugt drive fix flere gange

har nu brugt drive fix flere gange, jeg kommer fremover altid til at benytte dem ,da det er fint arbejde ,god information og altid hurtig til at komme. Det fint arbejde og man kan altid spørge om råd..jeg kan kun anbefale dette fine lille firma. tror det vigtigt at støtte de små i vores samfund og her er virkelig et lille firma som skal støttes. priserne er til at forholde sig til ,især når man ikke har så mange penge ,men gerne vil have en mobil som er optimal
giver 5 stjerne tak for fin betjening

23 février 2021

Servicen er i top!

Servicen var virkelig god, Drive Fix kom hurtigt ud på min adresse, og gjorde et fint stykke arbejde.
5 stjerner herfra til Drive Fix.

6 février 2021

Han var super sød

Han var super sød, og rensede min ene mobil gratis og lavede den anden virkelig billigt og hurtigt.

Helt klar en anbefaling!🌟

2 février 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!
på trods af, at vi glemte en aftale blev vi mødt af en yderst servicemindet teknikker fra Drive Fix.
Det er hverken første (og desværre nok heller ikke sidste) gang vi bruger Drive Fix til at ordne vores ødelagte skærme

1 février 2021