Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb een Navion one als cadeau gekregen. Android auto werkt perfect. Achteruitrijcamera werkt echter niet. Ben al vanaf 27 februari aan het mailen met drivemax maar nog steeds geen oplossing voor het... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Was eerst sceptisch omdat het langer duurde met de levering. Maar na een antwoord op mijn vraag en kort daarna de levering, alles prima. Het product ( tracker) werkt perfect. Kan op groter parkeer t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Levering netjes op tijd via DHL. Volgende keer bestel ik weer via Drivemax. Ze hebben me niet teleurgesteld.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles

Écrit par l'entreprise

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

was gewoon wat ze zeiden

was gewoon wat ze zeiden, en dat vind ik oke.

13 avril 2026

Réponse : Drivemax

Bedankt voor je review Bertus!

Fijn om te horen dat alles gewoon was zoals verwacht. Precies dat is waar we voor gaan 👍 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het gerust weten!

Fiets plezier

Ik ben heel tevreden met de fiets telefoon houders van Drivemax.
Ruime en mooie houders van goede kwaliteit.
Als je opzoek bent naar telefoon houders voor je fiets is dit een aanrader.
Je hebt waar voor dat geld.

13 avril 2026

Réponse : Drivemax

Bedankt voor je mooie review Bernard! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de fietstelefoonhouders en de kwaliteit ervan. Fijn dat ze goed bevallen tijdens het fietsen en dat je ze aanbeveelt.

Heel gemakkelijk te vinden

Heel gemakkelijk om de verloren goederen terug te vinden

6 avril 2026

Réponse : Drivemax

Bedankt voor je review Sibylna!

Fijn om te horen dat je het zo makkelijk vindt om verloren goederen terug te vinden, daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, laat het gerust weten 😊

Met vriendelijke groet

Top product

Het product ( tracker) werkt perfect.
Kan op groter parkeer terrein feilloos mijn auto vinden. Top. 👍

10 avril 2026

Beste Ben

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de levering langer duurt dan verwacht, en dat dit in het begin voor twijfel kan zorgen.

Fijn om te horen dat je het product inmiddels hebt ontvangen en dat alles naar wens is. We blijven werken aan het verbeteren van onze levertijden en communicatie, zodat dit in de toekomst duidelijker en sneller verloopt.

Mocht je nog vragen hebben, dan denken we graag met je mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik geweldig goed geholpen ben

10 avril 2026

Beste Wil,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt voldoet aan de verwachtingen

8 avril 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de levering netjes op tijd was.

We waarderen het vertrouwen en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb niet lang hoeven te wachten op…

Ik heb niet lang hoeven te wachten op de bestelling en alles was netjes verpakt. Het slot is zeer handig in gebruik en is makkelijk aan te brengen. Ben er blij mee.

20 mars 2026

Beste Danny,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en netjes verpakt was.

Mooi dat het slot zo goed bevalt en makkelijk in gebruik is, daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede lnformatie gehad over het OBD 2 DIAGNOSTIC.

Goede lnformatie gehad over het product. Het product was snel besteld. Alleen jammer dat het twee weken duurde dat het geleverd werd.
Maar dit werd goed gecommuniceerd.

7 avril 2026

Beste Willem,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de informatie en communicatie rondom het product.

We begrijpen dat de levertijd langer was dan gewenst, en we blijven werken aan het verbeteren hiervan zodat bestellingen sneller aankomen.

Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Professionele Ledlamp die ook nog eens zeer betaalbaar is

Gisteravond voor het eerst de Led verlichting kunnen testen en de lichtopbrengst is goed te variëren en doseren. Door de bracket waarmee de Ledlamp op het stuur bevestigd word is van goede en stevige kwaliteit aluminium. Door die bevestiging is de lichtstraal goed te richten waardoor je als fietser goed zicht op het wegdek zonder dat mogelijke tegenliggers verblind worden. Absolute aanrader.

31 mars 2026

Beste Huisman,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de lichtopbrengst, verstelbaarheid en de stevige bevestiging.

Mooi dat je ook de kwaliteit van het materiaal waardeert en dat het gebruik veilig en prettig aanvoelt tijdens het fietsen.

Veel plezier ermee en we staan graag weer voor je klaar in de toekomst.

Good

Good camera

1 avril 2026

Beste Mairy Jane,

Thank you for your review! Great to hear that you're happy with the camera.

If you have any questions in the future, we’re always here to help.

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Levering goed en correcte afspraken

1 avril 2026

Beste Benjamin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en alles volgens afspraak is gegaan.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer in de toekomst.

Goede kwaliteit dashcam

Ik heb onlangs een dashcam besteld bij Drivemax en ben er erg tevreden over. De installatie was eenvoudig en de beeldkwaliteit is verrassend scherp. Zeker een aanrader als je een betrouwbare dashcam zoekt.

30 mars 2026

Beste Harun,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de dashcam en dat de installatie eenvoudig verliep.

Mooi dat ook de beeldkwaliteit je positief heeft verrast. Daar doen we het voor.

Veel veilige kilometers gewenst en we staan graag weer voor je klaar in de toekomst.

Mooi product duidelijke beschrijving

Mooi product duidelijke beschrijving

30 mars 2026

Beste Frank,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als de duidelijke beschrijving.

Veel plezier met uw aankoop!

Noté 3 sur 5 étoiles

Levering oke.

Levering oke.

27 mars 2026

Beste,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Doskonała informacja na www oraz…

Doskonała informacja na www oraz obsługa.

26 mars 2026

Dzień dobry Zbigniew,

Dziękujemy za Pańską pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z informacji na naszej stronie oraz z naszej obsługi.

Życzymy miłego korzystania z produktu!

Z poważaniem,
Zespół Drivemax

Top ervaring snelle levering

Top ervaring snelle levering

20 février 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering.

Veel plezier met uw aankoop!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus