Helt fantastisk service på billederne er der vist et logo foran men det er der ikke på trøjerne dsv.. jeg kontaktede dem og spurgte om det var en fejl og blev med det samme tilbudt lidt penge tilba... Voir plus
L'entreprise a répondu
Overskuelig hjemmeside. God feed back via mails ang. forsendelse. Levering på hjemmeadressen før den førstnævnte dato. Dog er kvaliteten af t-shirt ikke så god.
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte 3 T-shirts den 19/06 og de kom den 04/07, Da det var en gave til en ven var det ret træls. kundeservice på hjemmesiden var til grin, dog svare de hurtigt på Instagram. Det er også træls m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Levering tog lige lovlig lang tid, og kundeservice fungerede ikke på hjemmesiden. Dog fik jeg hurtig svar, efter jeg skrev på Instagram. Meget tilfreds med mit produkt.
L'entreprise a répondu
Skødesløst og opgradering af enhvers omdømme!
Blommehaven 6, 4270, Høng, Danemark
N'a pas répondu aux avis négatifs
Varen er fin og kom hurtigt..
Det var dog en julegave...
bestilt i god tid (slut nov)
dog holder de sig til de 14 dages retur/bytte ret..
Så her efter jul kan den ikke byttes.

Réponse de Droep
I forhold til prisen er det en total ringe kvalitet af stof der er brugt. Det er så tyndt at man næsten kan kigge igennem.

Réponse de Droep
Jeg har bestilt et cover som faktisk er ret god kvalitet MEN! Der er alt for lang tids levering. Men alt i alt så er jeg glad for mit cover☺️

Réponse de Droep
Havde bestilt min træje i meduim men det svare til fuckin* extra small det er det største scamm har Ik muglighed for og sende den retur og nu står jeg her med en trøje jeg ikk kan bruge værste shop nogen sinde men det her bliver fandm* rets for fuldt overhovdet ikk okay lad hver med bestil herfra ):

Réponse de Droep
Det er Kina bæ den trøje jeg købt til min bros fødselsdag lugtede så hele huset stank og det sad på fingeren så puttede vi den i vand og sæbe så lugten vil forsvinde og vandet blev helt sort køber aldrig der fra igen

Réponse de Droep
Ville rigtig gerne have lidt mere info om hvornår hvor og alt det der ellers perfekt

Réponse de Droep
Min pakke er ikke komment endnu bestilte den for over en uge siden. Og har skrevet til dem på Mail men intet svar fået der stod adressen skulle være forkert og pakken er refunderet men det er den ikke så står her uden min pakke…

Réponse de Droep
Der var lidt lang tids levering men tøjet lever op til alle forventninger

Réponse de Droep
Tøjet er udmærket. Men kvaliteten af trykket kan godt forberedt. Da det ser meget slidt ud og har kun gådet med den 2 gang indtil videre og har ik haft den i vaskemaskine, inu.