Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele lieve man die mij een kussen verkocht. Gezellig gekletst. Mooi winkeltje.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele lieve man die mij een kussen…

Hele lieve man die mij een kussen verkocht. Gezellig gekletst. Mooi winkeltje.

29 avril 2025

Réponse : Dromen & Wonen

Hoi Julia, bedankt voor je review!

Wat leuk om te horen dat je zo fijn bent geholpen en dat je onze winkel mooi vindt. We hopen je snel weer te zien!

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende tekst het dekbedovertrek…

Misleidende tekst het dekbedovertrek heet flanel art, maar is fleece. Ik heb gezocht op flanel. Ook de kleur komt totaal niet overeen. Het zou beige moeten zijn maar is meer perzik/ zalm kleur
Het terug sturen kost ook nog eens geld.
Dus echt geen aanrader

29 mars 2026

Hoi Sabine,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij begrijpen dat de benaming en kleur verwarrend kunnen zijn. We nemen dit mee om onze productinformatie te verbeteren.

Graag kijken we met u mee naar een passende oplossing. Neem gerust contact op via klantenservice@dromenwonen.nl met uw bestelnummer, dan helpen we u graag verder.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk
Fijn in gebruik
Al is t dekbed wel frisser dan verwacht

25 mars 2026

Hoi Johan,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het snel en makkelijk in gebruik is.
We begrijpen je opmerking over dat het dekbed frisser aanvoelt dan verwacht. We gaan dit intern bekijken en zullen dit duidelijker verwerken in onze productinformatie.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen geld terug

Product terug gestuurd. Maar elke keer als je belt krijg je 1 van de vele vrouwen namen aan de telefoon met als melding ; ik probeer u door te verbinden. 30 sec proberen. En dan krijg je te horen; ik kan u helaas niet doorverbinden maar ik maak een notitie en dan word u gebeld of terug gemaild. Geld terugsturen is heel moeilijk voor hun.

12 mars 2026
Avis spontané

Réponse : Dromen & Wonen

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bereiken om uw bestelling te achterhalen en de terugbetaling direct in orde te maken, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Zodra wij de juiste gegevens hebben, lossen wij dit uiteraard meteen op.

Bij Dromen & Wonen worden retouren en terugbetalingen snel en netjes verwerkt. Na ontvangst van een retourzending hanteren wij een verwerkingstijd van maximaal 3 werkdagen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, net verpakt en goede items

27 février 2026

Réponse : Dromen & Wonen

Hoi Yvonne , bedankt voor je review!

Goed dekbed zonder overtrek

Goede kwaliteit dekbed van mousseline gekocht tegen een eerlijke prijs. Snel en goed verpakt ontvangen. Prima bedrijf

25 février 2026

Réponse : Dromen & Wonen

Hoi Annemarie, bedankt voor je review!

Prima service

De rits van de ontvangen overtrek was helaas defect maar dit is snel en zonder problemen tot volle tevredenheid opgelost

16 février 2026
Avis spontané

Hoi Edwin,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we het probleem met de rits snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Veel plezier met je aankoop!

Super snelle verzending

Super snelle verzending!

‘S avonds besteld, de volgende dag in huis. Dekbedden ook prima kwaliteit.

26 janvier 2026

Réponse : Dromen & Wonen

Hoi Sam, bedankt voor je review!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, service en zeker een snelle levering.

27 janvier 2026

Réponse : Dromen & Wonen

Hoi Fay, bedankt voor je review!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus