Fantastisk rejse bureau, især Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. Skræddersyede løsninger til kræsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blæst bagover af både kompetence, kundeservice... Voir plus
Vores største anbefaling til at bruge Drømmerejser til ferie i Thailand 🇹🇭. Ida havde forstået vores ønsker , om 3 skønne steder med hoteller , så tæt på naturen ,at vi følte en glæde ved at stå op... Voir plus
Kære Ida / Drømmerejser ♥️ Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! Første gang var det vores bryllupsrejse – denne gang en uforglemmelig familieferie ☀️ I har endnu engang formå... Voir plus
Vi valgte at prøve Drømmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlægning med gode råd og når vi ville ændre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hvor andre vælger at gå den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rådgivning og betjening så vi er sikre på at jeres rejsedrømme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen på en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Østen, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie på en fjerntliggende ø, skal på en generationsferie, ønsker en rejse på businessclass eller en spændende rundrejser, kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre jeres rejsedrømme til drømmerejsen. Vores rejsemål: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar
Godthåbsvej 93A, 2000, Frederiksberg, Danemark
- info@drommerejser.dk
- drommerejser.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Drømmerejser har været fantastiske til…
Drømmerejser har været fantastiske til at guide os hen til det helt rette sted på Maldiverne i forhold til de ønsker vi havde. Det var perfekt at de havde personlig erfaring med stedet som vi boede på, da mange af de andre rejsebureau'er som man taler med har ikke personlige referencer. Vi fik også god vejledning og hurtige svar helt op til rejsen og under rejsen.
Familierejse
Familietur 8 personer i aldersgruppen 3-64 år, vi var på øhop i Thailand. Vi må sige det var imponerende som det bare fungerede!
Vores transport var førsteklasses og vores biler, både og speedbåde var der, når det var aftalt
Hotellerne var alle af super kvalitet og vi havde de bedste 3 uger
Tusind tak til Ida og drømmerejser🥰
God service fra start til slut
God service fra start til slut. Krydret med verdens mest fantastiske ferie :-)
Fantastisk positiv oplevelse
Fantastisk positiv oplevelse, hele vejen igennem.
Det var lige fra den første kontakt, til vi var hjemme igen.
Selv søndagen før afrejse, var der styr på sagerne, da der igen igen kom ny indrejse regler.
Kort sagt, alt spillede max. Fra start til slut.
Vi kommer gerne igen
På kun få dage fik drømmerejser opfyldt…
På kun få dage fik drømmerejser opfyldt vores ønsker for en Thailands tur allerede 2 uger efter. Alt var planlagt og tilrettelagt lige efter vores ønsker
Godt arrangeret Marokko rejse i januar/februar
Vi var på en rigtig spændende 11dages tur til Agadir i Marokko fra 26/1-2023 til 5/2-2023, som Drømmerejser arrangerede for os - alt klappede perfekt incl. aftalte afhentninger på destinationen. Vi blev mødt med en venlig og kompetent betjening hos Drømmerejser. Vi kan klart anbefale rejsebureauet til at arrangere en rejse. Jytte og Bjørn Larsen, Aalborg
Drømmerejse til Thailand.
Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk ferie i Thailand hvor vi boede på 2 dejlige ferie destinationer. Alt gik fuldstændigt som planlagt fra start til slut. Stor ros til Drømmerejser.
Drømme tur til Thailand
Vi er netop hjemkommet fra en fantastisk Drømmerejse til Thailand.
Helt igennem en god oplevelse med Drømmerejser i forbindelse med bestilling af rejse ud fra hvad vi havde af ønsker til opholdet, som var fra 16. Januar - 2. Februar (rejsedage) incl. Alt var godt tilrettelagt, og vi har nydt dagene i Thailand på 3 forskellige Resorts, efter eget ønske. Santhiya Resort& Spa på Koh Yao Yai, var en helt speciel oplevelse.
Fra rejse til drømmerejse
Fra rejse til drømmerejse
Thailand var fantastisk og drømmerejse gjorde vores ferie til den bedste.
Alt var som ønsket, som håbet, som aftalt... og mere til.
At rejse med 2 børn var intet problem når alt var så fint planlagt og alt gik so. Det skulle til aftalt tid og sted.
Drømmerejse havde fundet de mest fantastiske steder til os 4 og vi er fuldt ud tilfreds.
Sikke en oplevelse vi har fået 🙏
Helt igennem i orden
Rigtig god og hurtig respons på vores eget rejse ide udkast .Et overskueligt og fyldstgørende rejseforslag. Alle aftaler har været på plads og iorden . Godt mix mellem luksus og beliggenhed . Vi er meget, meget tilfredse og vores 7. Rejse til skønne Thailand , som blev blandt de bedste med Drømmerejser som rejsearrangører
Et firma der virkelig lever op til…
Et firma der virkelig lever op til deres Firma navn.
Sublim oplevelse fra start til slut af vores ferie til Hua Hin.
Alt var i skønneste orden, fra afhentning i lufthavn til vi var hjemme igen.
Ida fra Drømmrejser fulgte op efter hjemkomst.
Drømmerejser er bestemt ikke sidste gang vi har rejst med 😎
Drømmerejse med Drømmerejser
Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til Maldiverne. Det er nu anden gang, at vi rejser til Maldiverne med Drømmerejser, og som første gang klappede alt fra bestilling til hjemkomst. Meget fin kundeservice fra Ida med hurtig respons på spørgsmål.
Vi er kommet hjem fra Thailand med…
Vi er kommet hjem fra Thailand med drømmerejser. Det har været en super oplevelse at rejse med dem. Alt har virket perfekt, lige fra bestilling af rejsen, til hjemkomsten. Ida og June har været mega service minded, og været med at sikre vi har fået en fantastisk ferie. Jeg kan kun anbefale dem
Vi er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig ferie til Thailand
Vi er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig ferie til Thailand som Ida fra Drømmerejser arrangerede for os. Alt var super både med fly, transfer og hotellet som vi boede på. Vi var så uheldig at der var 3 som ikke kom med på vores familierejse på grund af sygdom. Der var Ida super og sendte dokumentation for udgifter til dem, som de kunne sende til deres forsikringsselskab for at få pengene for deres rejse retur. Drømmerejser kan klart anbefales, da de drager omsorg for deres gæster. Helt familiært.
Vi er lige vendt hjem fra en skøn ferie…
Vi er lige vendt hjem fra en skøn ferie i Thailand. Vi gav Drømmerejser lov til at finde de bedste destinationer og hoteller i landet og vi har kun ros at viderebringe.
Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer!
Vi netop kommet hjem fra en fantastisk…
Vi netop kommet hjem fra en fantastisk ferie i Thailand. Vi havde fået skræddersyet en rejse som passede super godt til vores familie med 3 teenagere. Vi gør det gerne snart igen.
Tak Drømmerejser 👍🏻
Drømmerejser laver fuldt op til deres navn
Vi ville på en langtidsrejse til Thailand og valgte Drømmerejser ud fra en annonce vi havde set.
vi fik fantastisk ferie hvor alt var tilrettelagt med hensyn til indtjekning transfer mellem destinationer og fine hoteller, vores ønsker blev til fulde indfriet.
Kan varmt anbefales
Drømmerejser organiserede en fin tur…
Drømmerejser organiserede en fin tur til Thailand for os, de to anbefalede hoteller var rigtig gode
Drømme-bryllupsrejse til Maldiverne
Vi havde en fantastisk bryllupsrejse til Maldiverne, arrangeret af Drømmerejser.
Vi kontaktede dem med vores ønskedestination, og et par timer og en samtale senere havde vi to virkelig gode tilbud.
Dejlig service og nemt at gå til. De stod for det hele, så det eneste vi selv skulle var pakning af kuffert og være i lufthavnen til afgangstiden.
Vi havde en fantastisk tur til…
Vi havde en fantastisk tur til Zanzibar.
Skønt hotel, Baraza, som levede fuldt op til vores høje forventninger.
Drømmerejser havde god rådgivning og var skarpe på prisen.