Naar wat ik begrepen heb, prachtige bos bloemen. (het was een gift) Echter pas 10 dagen na het bestellen bezorgd hetgeen niet vooraf gecommuniceerd werd. Nadien meerdere keren in contact proberen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Op 2 oktober 2 boeketten besteld. Op 11 oktober een email gestuurd, omdat ik nog niets gehoord had. Nooit een reactie op gehad. Een week later een bericht gestuurd via het contactformulier op hun we... Voir plus
Helemaal leuk. Voor Halloween op tafel geplaatst. Het boeket (Herfst Boeket Tilburg) had wellicht iets voller mogen zijn voor wat meer body. Maar product/ prijsverhouding is in balans. Geen bestellin... Voir plus
Het droogboeket bij mijn dochter laten bezorgen, ter ere van haar verjaardag. Door vakantiedrukte werd het helaas bijna een week na haar verjaardag pas geleverd. Gelukkig heeft de heer Fokkink mijn... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij leveren fleurige en kleurrijke droogbloemen en droogboeketten. Al onze droogbloemen en droogboeketten zijn van de hoogste kwaliteit en komen uit onze eigen kwekerij. Maak een keuze uit onze boeketten, of stel uw eigen droogboeket samen van de mooiste droogbloemen.
Coordonnées de contact
walderstraat 29, 7241BH, Lochem, Pays-Bas
- 0653369480
- droogbloemenkwekerij@gmail.com
- droogbloemenkwekerij.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prachtige boeket.
Prachtige boeket, frisse kleuren en voldoet aan de afbeelding. met grote zorg ingepakt. Ik zal zeker terug komen voor een ander mooi boeket!!
Geweldig bedrijf. Een dikke 10
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, mooie kleuren en een prima levering. Bovendien zat er nog een kleiner gratis boeketje bij. Fijne klantenservice!
Mooie droogbloemen precies zoals…
Mooie droogbloemen precies zoals voorbeeld op de site ook niet te duur, snelle en goed verpakte levering
Cosmos
Snel bezorgd, knol zat in een papieren zak. Geen kaartje of beschrijving erbij. Tot nu toe nog geen enkel resultaat.
Prima snel geregeld inclusief factuur…
Prima snel geregeld inclusief factuur voor mijn bedrijf.
Ook heel leuk een cadeautje bij de bestelling ,waar ik in het najaar plezier van ga krijgen.
Goede en snelle levering
Snelle levering van plukbloemzaadjes
Snelle levering van plukbloemzaadjes. En een leuk extraatje gekregen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, mooie volle bos en hele leuke attentie erbij gekregen.
Prima ervaring
Goed verpakt, producten zijn zoals weergegeven, snel geleverd, mini 'bonus' boeketje er bij
Precies zoals op de foto
Snelle levering; mooie droge bos, precies zoals omschreven. Perfect!
Mooie bloemen, snel geleverd
De droogbloemen werden snel geleverd, waren keurig ingepakt, en er zat nog een klein extra boeketje in, wat ik erg leuk vond.
Vind ze erg mooi, en ben zeer tevreden met het eindresultaat
Altijd prima kwaliteit echt een aanrader
Ik bestelde 2 vazen die op de website…
Ik bestelde 2 vazen die op de website voldoende in voorraad waren . Geld overgemaakt. En na zelf moeten vragen kreeg ik Antwerpen dat ze er PLOTS 🤔 niet meer voorradig waren ? Iets klopt er niet !

Réponse de Droogbloemenkwekerij
zeer trage levering
nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Bij navraag werd er gezegt dat het snel zou komen maar ik wacht al 2 weken. Dat vind ik niet snel.
Waar voor je geld
Snel antwoord op vragen.
Boeket als op foto.
Zeer vol boeket, boven verwachting!
Ontvang steeds niets en reageren niet op mijn berichten
Ik heb een mail gekregen van GLS dat ik een pakket zou ontvangen op de 7e in de middag...dus thuis gebleven want het zijn dahlias die ik niet buiten weggezet wil hebben, zeker niet met het weer van afgelopen dagen. Ik verwachtte de dahlias pas later deze maand maar kreeg steeds een bericht van GLS dat het pakket gepland was. Bestelling zou een week geleden geleverd moeten zijn. Niets ontvangen en GLS heeft nooit een pakket ontvangen om af te leveren. Het kan best een keer fout gaan, maar reageer dan op mijn berichten, herhaaldelijk gemaild. Er gaat duidelijk structureel iets fout bij dit bedrijf...jammer maar helaas...laatse keer.

Réponse de Droogbloemenkwekerij
Mooi boeket droogbloemen met hele mooie…kleuren
Mooi boeket droogbloemen met hele mooie kleuren en heel goed verpakt toegekomen er zat zelfs nog een extraatje bij . Ben er heel blij mee!
L’expérience Trustpilot