Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Is geëdit (kijk het einde) Wat een vreselijk bedrijf, 2x aanstekers besteld, eerste keer ging moeizaam, express bestanden afkeuren door te kleine letters en extra €40 in rekening brengen voor een... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds de nieuwe site functioneert het niet als voordien. De medewerker is ook niet behulpzaam als je door een fout van hun systeem niet kunt uploaden. Beantwoording op mail erg onvriendelijk.Wij beste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een beurs bij Drukbedrijf een textielframe met doek besteld als achterwand. Hier zat een strakke deadline op omdat de beurs al over 3 dagen was. Ondanks de tijdsdruk heeft Ali van Drukbedrijf zij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. Magasin de vêtements imprimés

À propos de Drukbedrijf.

Écrit par l'entreprise

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.

Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.

Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.

Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Wij hebben 13 borden voor etage aanduiding besteld. Gedrukt op kanaalplaat. Is perfect gedaan. Zou op maandag afgeleverd worden, maar kwam al op vrijdag van week daarvoor. Dat is service en daar wordt je blij van. En voor een redelijke prijs. Medewerkers aan de telefoon zijn zeer vriendelijk en oplossingsgricht.

7 mars 2025

Hi Sjoerd,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en snelle levering van jouw bestelling bij Drukbedrijf.!

Slechte service en loze beloftes

Slechte service en loze beloftes

Ik heb bij Drukbedrijf met spoed pennen besteld die binnen 2 à 3 dagen geleverd zouden worden. Vanaf het begin ging alles mis: ik heb met drie verschillende medewerkers gemaild, maar niemand leek te weten wat de ander deed. Elke keer kreeg ik te horen dat ze ermee bezig waren, maar niemand gaf een concreet antwoord.

Na meerdere telefoontjes (met een ongeïnteresseerde klantenservice) werd ik op vrijdag eindelijk gebeld met de mededeling dat de pennen pas maandag geleverd zouden worden—VIER dagen later dan beloofd! Maar nu, ruim een week na de oorspronkelijke leverdatum, heb ik nog steeds niks ontvangen. Geen update, geen contact, niets. Weer gemaild, weer gebeld, en weer hetzelfde standaard antwoord: “we zijn ermee bezig.”

Echt schandalig hoe Drukbedrijf met zijn klanten omgaat. Geen betrouwbare communicatie, geen service en vooral geen levering op tijd. Absoluut geen aanrader!

12 mars 2025

Hi Ella-Dee,

Onze excuses, en jammer om te horen dat de levering van jouw bestelling niet goed is verlopen. Wij hebben inmiddels contact met je opgenomen om samen een gepaste oplossing te vinden.

Top drukwerk

Top drukwerk, leuke ontwerpen

3 mars 2025

Hi Klaas,

bedankt voor je positieve review, fijn dat je tevreden bent met het drukwerk van Drukbedrijf.!

Speed work!

Thanks Wessel - you delivered our urgent print work much faster than anticipated!

12 février 2025

Hi Joléne,

Thank you for your review. Nice to hear that you are satisfied with the fast delivery!

Noté 4 sur 5 étoiles

Boeken zijn prachtig

Boeken zijn prachtig! Heel fijn dat het op tijd geleverd kon worden, ondanks dat de levertijd eigenlijk later was. Het viel mij wel op dat de kleur van de cover iets donkerder was dan de vorige druk via Drukbedrijf (hetzelfde bestand).

31 janvier 2025

Hi Jeffrey,

Bedankt voor je review. Fijn dat je de boeken prachtig vindt en dat ze op tijd geleverd zijn!

Goed product, goede prijs

Goed advies, snelle service, goede prijs, vriendelijk

3 février 2025

Hi Astrid,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met Drukbedrijf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel + adequaat + betrouwbaar!

Snel, adequaat, betrouwbaar. Dat was mijn ervaring met de opdracht voor de levering van 2 stuks bedrukte vloerkleden.

29 janvier 2025

Hi Anton,

Bedankt voor je review. Mooi dat de 2 bedrukte vloerkleden goed zijn gelukt!

Geweldig (Druk-)Bedrijf

Geweldig (Druk-)Bedrijf. Mooi drukwerk, Superservice en goede adviezen. Communicatie helder en goed bereikbaar... Aanrader!

1 février 2025

Hi Victor,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de producten en service van Drukbedrijf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling gedaan voor een Dibond bord

Ik heb een bestelling gedaan voor een A2 formaat Dibond bord, en werd goed geholpen door de klantenservice bij het aanleveren van de juiste designspecifiacties.

Op de afleverdag was het pakket helaas vertraagd, waardoor ik voor een beurs zonder promotiemateriaal zou zitten. Het bord lag helemaal onderop in een vrachtwagen waardoor het moeilijk was hem snel te leveren, en daarom heeft Drukbedrijf.nl besloten diezelfde avond het bord nogmaals te drukken, zodat het de volgende ochtend met spoed naar ons kantoor gebracht kon worden.

Een uitstekende service en oplossingsgerichtheid, en het bord was van goede kwaliteit!

Hartelijk dank!

24 janvier 2025

Hi Charlotte,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de kwaliteit van ons drukwerk!

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie, zeer snelle levering , gewoon zeer tevreden!

6 janvier 2025

Hi Anne,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie van Drukbedrijf.

Komen niet meer terug!

Ik heb ontzettend veel frustratie ervaren bij het bestellen van een relatief simpele belettering bij Drukbedrijf. Wat in november begon, is maanden later nog steeds niet goed afgerond. Er zijn meerdere fouten gemaakt, en het heeft mij en mijn collega’s enorm veel tijd en energie gekost om steeds achter oplossingen aan te gaan.

Wat mij vooral tegenviel, was de klantenservice. Er werd slecht gecommuniceerd, weinig initiatief getoond om de fouten op te lossen, en ik voelde me als klant totaal niet serieus genomen. Dit is niet de eerste keer dat een bestelling fout ging, maar dit keer was echt de druppel. Na deze ervaring zullen wij als bedrijf geen gebruik meer maken van de diensten van dit bedrijf.

6 janvier 2025

Réponse de Drukbedrijf.

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling bij Drukbedrijf. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak, we hopen dit snel met je te kunnen oplossen!

Zou je het ordernummer met ons kunnen delen of contact met ons willen opnemen via de klantenservice? We willen het graag rechtzetten en ervoor zorgen dat je alsnog tevreden bent. We willen uitzoeken wat er precies is misgegaan en zoeken graag naar een passende oplossing.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige uitvoering van mijn ontwerp

Via Drukbedrijf op het idee gekomen om kerstkaarten te ontwikkelen en versturen naar mijn dierbare klanten en naasten. Na het uploaden van mijn design heb ik gekozen voor een snelle levering!

De bestelling is op de voorspelde- en afgesproken bezorgdatum bezorgd en ben blij verrast met de geleverde kwaliteit.

Drukbedrijf is nu opgenomen in mijn leverancierslijst voor alles m.v.t. drukwerk. Als het aan mij ligt bestel ik voortaan hier! Bedankt voor de service andermaal!

20 décembre 2024

Hi Jeremy,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kerstkaarten en de kwaliteit van de levering. We zijn blij dat Drukbedrijf nu op je leverancierslijst staat en we helpen je graag bij toekomstige bestellingen!

Hulp met aanleveren bestand

In het begin had ik moeite met de grootte van het aan te leveren bestand, meerdere malen telefonisch hulp gehad en uiteindelijk een mooi product ontvangen!

16 décembre 2024

Réponse de Drukbedrijf.

Bedankt voor je review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen met het bestand en dat je tevreden bent over de kwaliteit van Drukbedrijf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en ondanks de drukte de…

Goede kwaliteit en ondanks de drukte de gewenste leveringsdatum behaald.

12 décembre 2024

Réponse de Drukbedrijf.

Hi René, Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van Drukbedrijf.

Noté 2 sur 5 étoiles

2x leverafspraak niet nagekomen - backoffice wankelt

Doordruksets besteld met als geplande leverdatum 27 november. Backoffice laat zien dat sets klaar zijn en bij Drukbedrijf zijn vertrokken en zelfs wellicht al geleverd. Omdat ik zou willen weten waneer ze ongeveer geleverd gaan worden stuur ik een mailtje. Geen reactie.

Omdat ik ook op 28 november nog niets heb, stuur ik die ochtend nogmaals een berichtje: ik zit op de sets te wachten. Als dat mailtje einde middag nog steeds niet beantwoord is besluit ik te bellen.

Ik krijg een eerstelijns te spreken die vanuit huis lijkt te werken. Ik geef aan: sets zouden geleverd moeten zijn. dat zegt hun systeem. Ook opdrachtbevestiging gehad eerder en ook de factuur. Ze kan me niet helpen en zet mijn vraag door naar collega. Ik zal worden teruggebeld.

Collega belt me klein halfuurtje later. Met excuses, maar uw order is niet doorgezet: moet nog worden gemaakt. Huh Opdrachtbevestiging ontvangen. Hun systemen staan al op is geleverd Factuur al binnen Hij kan er niet meer van maken maar doet de belofte dat de sets vandaag nog worden gedrukt en dat ik ze dan morgen heb.

Tja. dan heb je een ontevreden klant en dan zorg je er toch voor dat je deze belofte gaat waarmaken Helaas. Ook gisteren helemaal niets geleverd. Dus dit was 1x, en hierna nooit meer.

27 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd snelle levering en fijne…

Altijd snelle levering en fijne communicatie

24 octobre 2024

Réponse de Drukbedrijf.

Top om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en fijne communicatie! Daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer in aanraking met dit…

Eerste keer in aanraking met dit bedrijf. Alles liep zoals het moest lopen en het geleverde product was top. Een spandoek voor een verjaardag voor nog geen 4 tientjes. Daar kan de concurrentie nog wel van leren!

10 octobre 2024

Réponse de Drukbedrijf.

Dat horen we graag! Tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en netjes resultaat

Na een spoedbestelling voor een serie beach-flags, prima geholpen met een vlotte reactie en snelle service om invulling te geven aan de gewenste lay-out en levertermijn.

27 septembre 2024

Réponse de Drukbedrijf.

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan met je bestelling.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus