Jag beställde en tröja som aldrig kom så dom fick mitt sämsta betyg . När dom såg det så skickades ett Mail omgående och det var en miss ( såklart ) så jag fick en extra tröja . Otroligt skön tischa m... Voir plus

Tidigare betygsättning med en stjärna gjordes lite väl förhastat då jag insåg att mail hade fastnat i spam filtret. Jag fick en positiv återkoppling via mejl och blev tilldelad ett returkvitto.... Voir plus

Jag kan bara bekräfta samma som alla andra skriver, detta är det bästa jag gjort! Sköna t-shirts att ha under skjortan och INGET svett kommer igenom. Inte ens en varm sommardag jobbandes fysiskt.... Voir plus

Snabb leverans. Produkten är imponerande, håller borta det mesta av svetten även om det kan krypa upp lite ovanför kanten på skyddet i armhålan. Hade önskat att skyddet gick lite högre på framsidan fö... Voir plus

4,1

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Swett t-tröjorna fungerar bra..

Swett t-tröjorna fungerar bra..
Efter något år slits de konstigt. Tyget är slitet på rygg och bröst. Man ser genomskiniga partier.
Vi ville köpa Dam modell med V hals. Fick välja mans modell, Ingen höjdare men få gå ann =o)

2 février 2026

Inget svar på reklamation

Har tidigarelagt handlat av DryWear och då varit nöjd med både produkterna och bemötandet men denna gången har jag sökt dem (mail) två gånger angående en reklamation/återköp, men inte fått svar på en vecka.

4 août 2025

Gjorde sitt jobb

Gjorde sitt jobb! Passformen kunde varit bättre, något låga i midjan, sitter för långt ner jämfört med andra boxershorts.

1 juin 2025

Bästa köpet på länge!!

Leveransen var supersnabb och jag fick hem tröjan efter en dag från att jag beställde! Var väldigt skeptisk till om den sedan skulle fungera så bra som de påstod, men wow säger jag bara. Jag har haft stora problem med kallsvettningar under en tid och mått så dåligt över detta när man blir helt dygnsur under armarna efter bara någon timme på jobbet, men med denna tröjan kan jag gå hela dagen utan att vara orolig för att svetten ska gå igenom tröjan eller börja lukta, helt över förväntan! Tröjan var dessutom fin och väldigt bekväm att ha på sig. Kommer definitivt köpa fler 🙌🏼

21 mai 2025