Super god service,hun er virkelig god og lyttende til ens ønsker,kigger hele tiden om der noget der ikke stemmer så det bliver rettet i tide,er virkelig glad for min tattoo lige efter mine ønsker,kan... Voir plus

Mega god opleves og fantatisk sted og være. Er så glad for de tatoveringer jeg har fået lavet der, og de giver virklige en tid til og finde ud af det som man ville have og laver fine eksemplar og hvi... Voir plus

Fantastisk service og super hyggeligt. Der blev lyttet til ønsker og behov. Samt hjælp til at se hvad der giver mest mening. Glæder mig allerede til næste gang derude.

Super oplevelse. Top professionel og dygtig tatovør. Stor fokus på hygiejne i et hyggeligt studie. Man bliver godt modtaget og godt taget sig af

4,7

4,7

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mega god service

Mega god service, mega dejlig stemning og føler sig velkommen. Kæmpe anbefaling, tusind tak for en god oplevelse og en flot tatto:)

24 octobre 2024

Mega god opleves og fantatisk sted og…

Mega god opleves og fantatisk sted og være.
Er så glad for de tatoveringer jeg har fået lavet der, og de giver virklige en tid til og finde ud af det som man ville have og laver fine eksemplar og hvis man ikke bryder sig om det laver de en ny uden det koster en krone :)

12 octobre 2024

God tid og afslappet atmosfærer

God tid og afslappet atmosfærer
Jeg elsker den afslappet atmosfærer, der er pænt og rent og god tid, meget højt service niveau, er meget glad for at man kan aftaler design på forhånd.
(et andet sted, fik jeg en tatovering for flere år siden, der blev designet på stedet, så det skulle gå lidt tjept, der var detaljer i, der ikke blev helt som jeg gerne ville, så hvis jeg havde haft mere tid til at tænke, havde det været bedre.)
Derfor er jeg meget glad for, at der er god tid til selve design delen ved Dtattoo.

Jeg fik design til sendt, så havde god tid til at se om det var præcis det jeg vil, så da jeg kom i studio, var jeg helt sikker på hvad jeg vil, samt meget rart at der er aftalt pris på forhånd, så man ved præcis hvad det koster, jeg fik rigtig god vejledning, før under og efter.
Jeg fik noget at drikke og spise nu det var heldags tatovering, vildt dejligt.

Jeg skal have lavet ret meget mere her i den kommende vinter ved Dtattoo, det er sikkert.
Jeg er endvidere stor fan af at hun siger nej til projekter, der ligger uden for hendes område, i stedet for bare at lave noget, det har jeg kæmpe respekt for

16 novembre 2023