Dthandyman Avis

1. Magasin de chasse
  2. École de tir

DTH - Den Tekniske Handyman er et dansk værksted i Kliplev, Sønderjylland. Jeg hedder Mike Okholm Sørensen. Jeg designer, 3D-printer og sælger magnetiske holdere til våbenskab, og jeg laver våbenservice, når grejet skal renses og sættes i stand. Min tilgang er teknisk. Med 12 års erfaring fra Forsvaret, og med jagt og langdistanceskydning i fritiden, ved jeg, hvad der sker, når udstyr sidder løst, ridses eller mangler en fast plads. Derfor udvikler jeg holdere, der klikkes op med magnet. Ingen skruer. Ingen værktøj. Nemt ind, nemt ud. I shoppen finder du magnetisk våbenholder til riffel og over-under, holder til side-by-side, lyddæmperholder, knage til foderal, kikkert og høreværn, og den unikke Blaser R8 låseholder, også kaldet bundstykkeholder. Den sidste fandtes ikke, før jeg tegnede den. Den sikrer det løse bundstykke under transport, i revir og i skabet, med mekanisk lås, bælteclips og magneter. Alle holdere er dansk udviklet og dansk produceret på eget værksted. Magneterne er gummibelagte, så skab og våben ikke ridses. Der er 5 års garanti på alle holdere. Køber du tre holdere, også i mix, får du 15 procent rabat automatisk. Jeg laver også 3D-print efter mål, hvis standarden ikke passer, og våbenservice fra Kliplev: rensning, vedligeholdelse og montage af optik. Du handler på dthandyman.dk, skriver til mike@dthandyman.dk eller ringer på 27 62 71 96. CVR 41069392.

Bien

Demande des avis aux clients

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kanont fede holdere!

Kanont fede holdere, der virkelig kan organisere våbenskabet!

Lyddæmperholderne er enkle, og skaber en god plads, til hver enkelt dæmper!

Geværholderne, som jeg har et par stykker af, er især mega fede, da de er simple at justere, og nemt tilpasses, til den enkelte riffel, især med optik på.

God service, og no-nonsense garanti!

10 février 2026

Mødte Mike på mårhundefestival 2026

Mødte Mike på mårhundefestival 2026. Fik en fin snak og fremvisning af hans produkter. Bla. Beskytter til et R8 byndstykke, som han har lavet, Prøvede den til min R93. Der var lidt modstand da dimensionerne var et par mm større på mit bundstykke.
Vi aftalte at han ville lave en ny til mig. Den kom og passer bare perfekt. Nu kan jeg uden problemer have den i lommen uden den evt bliver bukket. Super hurtig betjening og levering. Også rigtig fine moduler til forskellig opbevaring i våbenskab.
Kan klart anbefale hans produkter.

29 août 2026