Ons dak is prachtig gerenoveerd. De werkgasten hebben mooi werk geleverd en waren altijd beleefd. De communicatie liep mss wat stroef in het begin, maar daar wordt aan gewerkt. P.s bedankt alain... Voir plus
Lisez les avis des autres
GEEN PROFESSIONELE AANPAK. NIET AAN TE RADEN VOO RAMEN! 2 exact dezelde ramen besteld (op 2 eigenaars) maar toch 2 verschillende prijzen aangerekend! Uitleg hierover gevraagd, maar nooit gekre... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met zorg renoveren en installeren we daken, gevels, ramen en deuren, zodat je kunt rekenen op een resultaat dat jarenlang meegaat.
Coordonnées de contact
Schaapstraat 99b11, 8370, Blankenberge, Belgique
- +32 468 15 52 57
- Info@dtl-construct.com
- dtl-construct.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ons dak is prachtig gerenoveerd
De communicatie liep mss wat stroef in het begin, maar daar wordt aan gewerkt.
P.s bedankt alain om altijd je gsm op te nemen (ook in het weekend) ;).
Amateurs, niet professioneel!
Ik ben ontevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Vanaf het eerste contact verliep alles moeizaam. Geen aandacht voor netheid, materialen en afval werden overal achtergelaten. De afwerking laat duidelijk de wensen over. Afspraken werden niet nagekomen en communicatie verliep moeizaam.
Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen!
Opvolging halve werken…
Zoals eerder vermeld in een review verleden jaar,na al de opstapeling en van de problemen, laatste probleem vooraan de gevel ondanks het staat op de planning zelfs na het betalen van de eindfactuur waar ze ook op geen enkel moment op moeten wachten hebben, zijn we inmiddels weeral enkele maanden verder en is er enkele vorm van communicatie over het laatste herstellingswerk moraal van het verhaal zeker niet betalen tot dat al de problemen zijn opgelost,ik had het al voorspeld dat dit zou gebeuren maar zat in tijdnood voor mijn attesten binnen te dragen,de werken waren naar tijd toe serieus uit de hand gelopen ik begrijp als firma dat je dit niet graag hebt , grootste probleem is gebrek aan opvolging van de werken,zelfs van de firma uit tot op heden geen enkele reactie denk dat reviews niet gelezen worden, t'is jammer dat er hier geen foto's geplaatst kunnen worden en dat zijn er wel wat voor mensen die zouden denken wat een Zuurpiet na het zien zou je er anders over denken het was voor mij als zelf een ervaren stoelmens een zeeeeeer slechte ervaring
Zeer tevreden over de renovatiewerken
“Voor de totaalrenovatie van mijn appartementsgebouw ben ik in zee gegaan met dit team, en daar ben ik ontzettend blij om. De nieuwe ramen en deuren werden ondertussen al geplaatst en de dagkanten zijn prachtig afgewerkt in MDF. Alles is heel netjes uitgevoerd.
Daarnaast wil ik zeker vermelden hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen is. Ze beantwoorden al mijn vragen.
Het isoleren en plaatsen van de EPDM op de platte daken staat intussen ook al ingepland. Door het slechte weer (regen, sneeuw, vrieskou) konden de werken niet vroeger hervat worden, maar dat is volledig begrijpelijk — en ik werd steeds correct op de hoogte gehouden.
Kortom: een professionele aanpak, vakmanschap en een vlotte communicatie. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.”
Agressief gedrag
Ik heb geen ervaring met hun bouwkundige aspecten maar als je je zeer agressief opstelt in het verkeer door mensen de pas af te snijden en door het ritsen op het laatste nippertje als vanzelfsprekend te vinden en de mensen van de baan te duwen, dan vraag ik mij af of je met dit bedrijf in zee moet gaan.
Vriendelijkheid en communicatie ver te zoeken.
Hellend dak prima in orde dankzij het personeel.
Plat dak, praten over de werken, melden dat we met een lek zaten. Er werd ons verzekerd dat alle materialen ruim voorradig zijn, dus hebben we de offerte getekend. We zouden niet lang moeten wachten nog 2 projecten af werken dan onze beurt. Toen begon de miserie, het werd eerst augustus, nog eens gemeld van dat lek, we komen zeker in oktober, telefoon word nauwelijks beantwoord, mails ook niet. Dan maar contact opnemen met tussenpersoon om toch enig antwoord te krijgen. Ok dan maar november, oei we hebben geen personeel of ze zijn in opleiding. Nieuwe data in mail in vette letters 1 december, wat denk je, oeps we hebben geen materiaal in voorraad. Ok dan stopt het, na veel telefoontjes besluiten we de samenwerking stop te zetten. En ja hoor dan zijn ze nog zo slim om maar de helft van je voorschot terug te betalen want ja het contract werd eenzijdig beeindigd, en dit ondanks hun nalatigheid. Dus ik raad dit bedrijf zeker niet aan, communicatie nul tot zeker onvoldoende. Haalt je het het bloed van onder de nagels en worden er nog voor betaald ook door het inhouden van de helft van je voorschot (20% van totaalbedrag van de werken)
Renovatie plat dak.
De regen was eerst de spelbreker voor de start van de renovatie van ons plat dak maar gaandeweg beterde het weer en is alles perfect verlopen. Laten isloleren en dan EPDM erop en we kunnen weer voor een zeer lange tijd verder zonder problemen. Goede communicatie en vriendelijke mensen op de werf die goed werk afleveren. Een aanrader!!
GEEN PROFESSIONELE AANPAK.
GEEN PROFESSIONELE AANPAK.
NIET AAN TE RADEN VOO RAMEN!
Uitleg hierover gevraagd, maar nooit gekregen.
Een ramp op administratief vlak en qua organisatie. Afspraken worden niet nagekomen: ze zijn 2x niet komen opdagen zonder enige verwittiging. U moet dan zelf bellen (moeilijk bereikbaar) om te vragen wanneer ze nu eigenlijk zouden langskomen voor de plaatsing. Zo gaat u niet met klanten om.
1 ster in deze review is nog te veel voor deze incompetente firma.
Onze badkamer volledig laten renoveren …
Onze badkamer volledig laten renoveren Zeer proffesionelel en hele goede werkers. Zeer een aanrader voor dergelijke renovaties
Voorgevelrenovatie met crepi
Wij hebben crepi met isolatie tegen onze voorgevel laten zetten en zijn heel blij met het resultaat.
Voorbereiding dik in orde
Voorbereiding dik in orde. Afspraken goed overlegd. Werkzaamheden gepland in februari 2025. Maar doordat we de werkwijze weten van vrienden zal dit ook dik in orde zijn
Super tevreden met onze gevelrenovatie
Super tevreden met onze gevelrenovatie! We zijn goed geholpen door Dylan en de werken zijn perfect uitgevoerd.
Super tevreden!
We zijn zeer tevreden met onze dakrenovatie! Dylan hield ons goed op de hoogte en Tom zorgde dagelijks voor een uitstekende opvolging. Alle vragen werden snel beantwoord. Echt topwerk!
Aanrader!
Super tevreden. Zou zo opnieuw met hen samen werken.
Resultaat is zoals we wilden.
Goede communicatie en vakmannen.
Het huis ziet er perfect uit!
Zeker meer dan vijf sterren waard maar…
Zeker meer dan vijf sterren waard maar aangezien je er maar vijf kan geven. Super tevreden met de gevelrenovatie! Vanaf het eerste gesprek hadden we er meteen vertrouwen in. Dylan heeft alles duidelijk uitgelegd en de werken zijn top uitgevoerd en opgevolgd. Ook de afwerking is echt mooi gedaan!
Extreem tevreden!
Extreem tevreden! Van het begin tot het einde hebben ze geluisterd naar onze wensen. Het werk werd professioneel uitgevoerd.
Zeer tevreden over de werken die zijn…
Zeer tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Vanaf het begin duidelijke informatie gekregen en de verdere opvolging verliep heel goed. Zeker een aanrader!
Heel tevreden over alles
Heel tevreden over alles wat DTL-construct gedaan heeft voor me! Alles werd duidelijk uitgelegd en uitgevoerd. Mensen met kennis van zaken!
Heel mooi resultaat
Super tevreden.
Mijn gevel is afgewerkt met isolatie en crépi, en het resultaat is echt heel mooi. Onze woning straalt echt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.