At Duckstoretech.uk, we are passionate about bringing the latest and most useful tech products to our customers at competitive prices. Whether you're searching for electronics, gadgets, accessories, or smart home solutions, we offer a carefully selected range of items designed to meet your everyday needs. Our mission is simple: to make online shopping easy, affordable, and reliable. We take pride in our fast and secure shipping across the UK, ensuring that your order arrives promptly and in perfect condition. Our dedicated customer service team is always ready to help with any questions or concerns, providing responsive and friendly support before and after your purchase. We believe in transparency, quality, and customer satisfaction. That’s why we only list products we trust, from suppliers we’ve vetted, and offer detailed product descriptions to help you make informed choices. Our growing base of happy customers is our biggest motivation. At Duckstoretech.uk, your shopping experience matters. From tech lovers to casual buyers, we’re here to help you find exactly what you need — with confidence and ease. Thank you for choosing us. We look forward to serving you and exceeding your expectations.
21 Bridge Street, PE16 6RD, Chatteris, Royaume-Uni
- +447878665448
- customerservice@duckstoretech.uk
- duckstoretech.uk
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Site duckstoretech à bannir
Le 11 janvier 2026, je vois apparaitre sur mon écran, une proposition sur le site Duckstoretech, de TV intelligente LG OLED55C54LA 4K Ultra HD (4K Ultra HD) 55" (55") HDR OLED (HDR) (OLED)
Référence: S0464775
1 687,15 €
Sous-total 687,15 €
Frais de livraison gratuit
Taxes 0,00 €
Total 687,15 €
Ce montant est débité de ma carte bancaire le jour de la commande, enregistrée sous la référence FEAHSXYVB
A chacune de mes questions, le customerservice de duckstoretech me répond que mon colis TV est un gros colis et donc le transporteur DACHSER prend du temps à le charger. Depuis, je n'ai plus de réponse à ma demande de date de livraison. Je ne reçois pas de télévision.Sur le site, ma commande reste figée à " En cours de préparation ". Il s'agit de se retourner contre ce site
Service client fantôme
J'ai passé une commande la première semaine de décembre pour offrir à Noël , je n'ai rien reçu pour le 25 décembre. J'ai donc décidé d'envoyer un mail pour savoir où en été ma commande car depuis le 15 elle est en préparation, on est la 2e semaine de janvier et je n'ai toujours de réponse et ma commande est toujours en préparation. Un service client fantôme. À éviter !!
PARFAIT ++++++