4,4

4,4

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Carsten er altid venlig og behagelig

Carsten er altid venlig og behagelig. Han giver super god massage og vil man ha’ han skal gå mere i dybden (hårdere) så gør han også det. Man kan ligge og nyde det og man behøver ikke at snakke under behandlingen. Carsten kan varmt anbefales. 5 stjerner + fra mig 😍

14 octobre 2024

Virkelig flot arbejde og med kortvvarsel.

Virkelig flot arbejde med afslibning og lakering af lamelparket gulve med minimal støv til følge. Desværre var der afsat et næsten usynligt fodaftryk, men hele gulvet blev uden diskussion slebet og omlakeret u/b.
Et par meget misligholdte, hvidolierede køkkenborde blev slebet flot af og behandlet med en mørk olie, og står smukt og skarpt igen.
Alt I alt en virkelig god oplevelse og Lars Dueholm har en yderst professionel indstilling til sit håndværk, og vi kan klart anbefale firmaet.

26 février 2023

Gulvet blev flot

Gulvet blev flot, arbejdet udført til tiden og med kort varsel, og støvet var minimalt.
Dueholm er åbenbart blevet opkøbt af go-gulvslibning.dk i mellemtiden, men jeg skriver min anmeldelse her.

6 février 2022

Super arbejde til aftalt tid

Vi fik slebet gulvene i vores lejlighed i Århus af Lars. Resultatet var rigtig flot og arbejdet blev udført til aftalt tid. Al kommunikation foregik via sms og Lars svarede hurtigt på vores henvendelser. Der var en lille fejl i fakturaen, men det viste sig at Lars havde glemt at måle lejligheden op så antal m2 svarede ikke helt til det jeg havde oplyst til ham. Han rettede dog straks fejlen så vi blev enige. Jeg kan kun anbefale firmaet.

20 janvier 2019

Perfekt resultat

Rigtig pænt arbejde, god service og det til en meget fair pris. Vi har fået slebet gulvet i vores sommerhus og er meget tilfredse med resultatet. Desuden har der været en god dialog med Lars hele vejen igennem med mange gode tips til vedligeholdelse. Jeg kan kun anbefale Dueholms Gulvafslibning.

27 octobre 2017

Behandling af helt nye og følsomme Douglas gulve

Behandling af nylagte og meget følsomme Douglas gulve.
Lars var proffessionel hele vejen igen og udførte et godt stykke arbejde og var yderst fleksibel.
Prismæssigt er Lars også meget konkurrence dygtig.
Svarede tålmodigt på alle spørgsmål og siger gentagne gange man bare skal ringe og spørge - og det er tydeligt han mener det.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

15 juillet 2016

Kvalitet

Fik et godt tilbud på arbejdet, overholdte aftalen til punkt og prikke og resultatet er et nyt og fantastisk flot gulv. Ca. 50 kvm fletparket fra 1970'erne.

2 novembre 2015