Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit was mijn eerste bestelling bij Dutch’d maar wat een super service en wat een geweldige schoen! Onder het motto; vandaag besteld morgen geleverd! kwam mijn nieuwe paar netjes ingepakt aan, met ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij Linkedin kennis gemaakt met het merk en omdat ik Nederlandse initiatieven steun, een paar zwarte sneakers besteld. Naast de look & feel, ben ik onder de indruk van de kwaliteit. Het meest ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zending was snel geleverd, verpakking waarin de schoenen zaten zag er degelijk uit. Leuk detail was de bijgeleverde schoenlepel en tevens de persoonlijke boodschap. Dit voegt zeker iets toe aan de koo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Toch even getwijfeld om bij een vrij jong schoenenmerk iets te bestellen, maar eenmaal de knoop doorgehakt heb ik er geen moment spijt van gehad! Hele strakke looks, goede keuze van materialen en de p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Dutch'D herschrijft de definitie van premium schoenen sinds 2020. Design, kunst en vogue zijn de drie basisprincipes die wij gebruiken in onze designs. Door het Italiaans leer te combineren met vakmanschap in Portugal leveren wij de best mogelijke schoenen van dit moment. Dutch'D brengt luxe, kunst en design samen. Ontworpen in Nederland - vervaardigd in Portugal

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben heel blij met mijn schoenen

Ben heel blij met mijn schoenen, geweldige pasvorm en hele goede kwaliteit en perfect van afwerking, en een snelle levering!

12 janvier 2026

Réponse : Dutchdstore

Geweldig om te horen! Bedankt voor de review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nederlands merk van handgemaakte kwaliteitsschoenen

Overzichtelijke site, prima bestelproces, prima levering, top modellen met veel variatie voor een mooie prijs. Echt, de kwaliteit is het neusje van de zalm!

13 janvier 2026

Réponse : Dutchdstore

Leuk om te horen dat de Chelsea boot Raw je bevalt. We zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Snelle service

De eerste fles bleek een barst te hebben. Geen probleem, de retour was makkelijk. Ik kreeg daarna een fijne mail, waarbij we dan onmiddellijk een nieuwe fles aangeboden kregen en ook iets extra als compensatie.

5 janvier 2026

Réponse : Dutchdstore

Fijn om te horen dat we het zo hebben opgelost! Wij wensen je nog veel plezier met de waterfles!

“Schoenen online gekocht bij Dutch D

“Schoenen online gekocht bij Dutch D. Helaas heb ik zelf een verkeerde maat opgegeven, maar het omruilen ging heel eenvoudig. Snelle afhandeling en vriendelijke klantenservice. Erg tevreden!”

26 décembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Fijn om te horen en bedankt voor je review!. Inmiddels hebben wij ook je retourzending van de ''verkeerde'' zending verwerkt. Fijn dat we het zo snel opgelost hebben!

Top ervaring

Gebruiksvriendelijke site, zeer snelle levering, leuke gifts bij de levering (kousen+schoenlepel) en makkelijk retourproces. De schoenen zijn ook nog eens top!

16 décembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Bedankt voor je bericht! De Rune brown white zijn echt top!

Goeie klantenservice

23 décembre 2025
Avis spontané

Réponse : Dutchdstore

Goed om te horen dat wij je goed geholpen hebben! We zien je graag nog eens terug!

Super Service

Snel en goed geholpen!

7 décembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Fijn om te horen! Veel plezier met de Atmos high loafers!

Blij met mijn drinkfles

Mooi, overzichtelijke website en een snelle levering. Ik heb hier een drinkfles besteld, die heeft een mooi design en is stevig, erg fijn in het gebruik.

30 novembre 2025

Beste Marjan,

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met de waterfles!

Goed product

28 novembre 2025

Beste Hannes,

Bedankt voor je review! We zien je graag nog eens terug!

Absolute aanrader

Product was uitstekend en overtrof mijn verwachtingen, service was uitmuntend.

1 décembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Fijn om te horen! Veel plezier met de Refine loafers!

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring. Word snel gereageerd en retour label is echt ideaal.

29 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Goed om te horen dat je de service bevalt! We zien je graag nog eens terug!
Veel plezier met de Atmos Taupe!

Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve just received my shoes

I’ve just received my shoes — they look great and the quality is really good!

4 décembre 2025
Avis spontané

Réponse : Dutchdstore

That sounds great, thanks for the review!

Hele mooie loafers

Hele mooie loafers, mijn vriend was er erg blij mee!

17 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

De Atmos ERA is ook een geweldige keuze! Veel plezier met de loafers toegewenst en bedankt voor de review!

Blijvende klant

Goede service, nette sneakers en loafers. Het bedrijf is duidelijk en communicatief erg sterk, snelle levering met Dhl

17 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Geweldig om te horen! Bedankt voor je mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond de persoonlijk aandacht wel…

Ik vond de persoonlijk aandacht wel fijn, zoals de brief inbegrepen in de doos. Ik had ze al een tijdje op het oog uiteindelijk gekocht geen enkel moment spijt van. De kwaliteit en design zijn top.

16 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Leuk om te horen dat brief je is opgevallen, hier doen we het voor!

Veel plezier met de eclipse black white!

Duidelijk Snel

Duidelijk. Snel geleverd.

13 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Bedankt voor je review! Veel plezier met de Dutch'D slides!

Goede en mooie schoenen

Snelle service. Mooi stevige schoenen voor een aantrekkelijke prijs en als extraatje 2 paar stevige sokken!

10 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Kijk hier doen we het voor! Leuke review!
Veel plezier met het Myth model!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, en hoge kwaliteit schoenen

6 novembre 2025

Réponse : Dutchdstore

Bedankt voor de review Ron! Goed om te horen dat het product je bevalt! We zien je graag nog eens terug!

Uitstekende service 👍

De service van dit bedrijf is uitstekend. De omruil actie bij een verkeerde maat ging moeiteloos. Ik zou hier de volgende keer zeker weer schoenen kopen.

27 octobre 2025

Réponse : Dutchdstore

Fijn om te horen! Veel plezier met de Atmos High Dark brown!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus