Dit was mijn eerste bestelling bij Dutch’d maar wat een super service en wat een geweldige schoen! Onder het motto; vandaag besteld morgen geleverd! kwam mijn nieuwe paar netjes ingepakt aan, met ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor mannen met schoenmaat 39 de ideale winkel, mooie herenschoenen afhankelijk van welk type schoen is de kleinste maat 38, normaliter beginnen herenschoenen vanaf 40. Mooie casual schoenen voor ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dankzij Linkedin kennis gemaakt met het merk en omdat ik Nederlandse initiatieven steun, een paar zwarte sneakers besteld. Naast de look & feel, ben ik onder de indruk van de kwaliteit. Het meest ver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Doppen besteld maar deze passen helemaal niet. Hierop contact gehad. En krijg de juiste doppen geleverd voor de drinkfles. Een zeer nette afhandeling.
L'entreprise a répondu
Dutch'D herschrijft de definitie van premium schoenen sinds 2020. Design, kunst en vogue zijn de drie basisprincipes die wij gebruiken in onze designs. Door het Italiaans leer te combineren met vakmanschap in Portugal leveren wij de best mogelijke schoenen van dit moment. Dutch'D brengt luxe, kunst en design samen. Ontworpen in Nederland - vervaardigd in Portugal
Demande des avis aux clients
Allereerst is de website heel zuiver en mooi opgezet, het was daarom duidelijk om te bekijken wat ik wilde bestellen.
Er was echter iets met mijn bestelling niet goed gegaan en nog geen 20 min later had ik al een persoonlijke reactie met de constatering een aantal oplossingen en blijvende flexibiliteit.
De gekozen oplossing bleek zelfs nog beter uit te pakken dan de eerste poging en kreeg ik ter compensatie van het "ongemak" twee heel leuke accessoires aangeboden met... een persoonlijke brief erbij en uitleg.
Ik sta perplex in positieve zin, zoveel aandacht in de huidige tijd en retailmarkt is exceptioneel.
Als laatste, niet onbelangrijk - erg goede kwaliteit van de geleverde spullen!
Ik bestel hier zeker weer, de loafers lonken!

Réponse de Dutchdstore
Er ging iets mis met de initiele opdracht die uitermate goed werdt opgepakt. Daardoor ging het omruilen ook niet automatisch maar ook in dat geval een super service!

Réponse de Dutchdstore
Had een verkeerd artikel gekregen, hebben ze snel opgelost en vertelde me dat ik de oude mocht houden, en ze stuurde een nieuwe op

Réponse de Dutchdstore
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik kreeg snel een reactie via de mail, wat ik erg waardeer. Daarnaast zijn de schoenen prachtig – precies zoals verwacht! Een zeer positieve ervaring.

Réponse de Dutchdstore
September 2024 voor €35,00 badslippers gekocht. Nu, na amper 9 maanden beginnen de zolen overdwars te scheuren. Bedrijf stelt dat ik de slippers op een paar dagen na al één jaar heb en dat dit normale slijtage is. Hiervoor had ik slippers van de Zeeman waarvan de zolen na jaren nog heel waren.

Goeie kwaliteit.
Snelle levering.
Snel contact klantenservice.
/service gericht handelen.

Réponse de Dutchdstore
Zending was snel geleverd, verpakking waarin de schoenen zaten zag er degelijk uit. Leuk detail was de bijgeleverde schoenlepel en tevens de persoonlijke boodschap. Dit voegt zeker iets toe aan de koopervaring en het gevoel van kwaliteit. De schoenen voelen ook kwalitatief goed aan. Ik zou hier zeker opnieuw iets bestellen.

Réponse de Dutchdstore
Snelle levering en hele fijne slippers. Beter een maat groter bestellen, want ze vallen wat klein uit. Verder prima.

Réponse de Dutchdstore
Snelle verzending en toen mijn bestelling beschadigd bleek te zijn kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Super!

Réponse de Dutchdstore
Schoenen zitten fantastisch en in combinatie met de perfecte service een absolute topcombinatie!

Réponse de Dutchdstore
Super snelle levering en hoog kwaliteit! Plus super snel antwoord via de klantenservice!
Ik had 2 paar loafers besteld waarvan 1 paar de verkeerde maat was.. gelukkig ging het omruilen erg makkelijk door de snelle klantenservice . De loafers zien er super mooi uit en voelen van hoog kwaliteit aan! De loafers die een maat te klein waren was een fout van de fabrikant en hiervoor heb ik extra sokken ontvangen als troost en 1 paar had ik al gekregen bij de eerste bestelling :) daarnaast wou ik graag de gratis zonnebril hebben maar die was ik vergeten toe te voegen aan de winkelwagen deze hebben ze achteraf ook nog opgestuurd.
Al met al. top ervaring! top service! Ik ga vaker bestellen!

Réponse de Dutchdstore
Alles verloopt snel en soepel ,snelle reacties via mail . product in oprecht TOP Maken waar wat ze beloven. zelfs schoenendoos straalt kwaliteit uit .
Verzend doos past perfect op de schoenendoos heen, geen vulling Briefje, handgesigneerd van de eigenaar bij je bestelling met een persoonlijke boodschap. Is de kers op de taart!
Dutch’d snap het, echt!
Ohhhh en het belangrijkste de schoenen lopen zalig . Inlopen hoefde zelfs bij mijn setje loafers echt niet 😊

Réponse de Dutchdstore
Wat een verademing, ik had een paar instappers besteld maar ze hadden alleen nog een ander gelijksoortig model op voorraad. Hierop akkoord gegeven dat ik deze wilde ontvangen. Roel van Dutch'D heeft me perfect geholpen. Ik heb nog twee cadeaus gekregen voor de moeite. Deze mensen snappen het! Ga zo door en take over the world, hell yeah!