Lisez les avis des autres
Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
Coordonnées de contact
Singel 542 , 1017AZ, Amsterdam, Pays-Bas
- support@dyme.app
- dyme.app
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Dyme zou vorige week contact opnemen…
Dyme zou vorige week contact opnemen met mijn autoverzekeraar om te onderhandelen over een prijsverlaging van mijn premie.
Daar kreeg ik geen uitslag over van Dyme. Ik kreeg wel meegedeeld dat mijn autoverzekering door hen was overgezet naar RISk, iets waar ik nooit om gevraagd had.
Ik heb hen geconfronteerd met vragen over hun handelen en kreeg daar geen antwoord op. Als klap op de vuurpijl kreeg ik vandaag meegedeeld dat zij al mijn verzekeringen in beheer hadden genomen.
De onbeschoftheid om ook dit ongevraagd te doen. Ik heb per direct alle samenwerking met Dyme opgezegd
Alles is goed aan de app alleen jammer…
Alles is goed aan de app alleen jammer dat je er voor moet betalen
Géén persoonlijk contact mogelijk, dan wordt alles stopgezet!
Krijg een aanbod dat ik bij mijn huidige verzekeraar goedkoper uit ben. Ik wilde persoonlijk contact, vroeg om een medewerker te spreken waarop ik een annulering van mijn besparing kreeg!
Ik zou bij mijn huidige verzekeraar bijna €50,- per jaar goedkoper uit zijn,dus ik wilde graag iemand spreken voor wat uitleg. Vervolgens kreeg ik een email dat alles is geannuleerd op mijn eigen verzoek. Ik heb niks geannuleerd ik vroeg alleen om iemand te spreken. Schandalige werkwijze Dyme!!
Handig huishoudboekje app die uitgaven…
Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg verstopt zitten. Ook kan de app niet horizontaal op een iPad gebruikt worden.
Gebruiksvriendelijk
Helemaal top
Ze helpen mij om alle abonnementen in…
Ze helpen mij om alle abonnementen in orde te krijgen. Maar de werk waar voor had ik Dyme geïnstalleerd is nog gedaan. En dat is wel jammer
Verzekering
Als je vragen verstuurd, krijg je nauwelijks antwoord en moet je je vraag elke keer opnieuw versturen. Ik zou via dyme mijn verzekering verlagen, eindstand betaalde ik meer.. het is daarna een hele opgave om weer van die verzekering af te komen. Absoluut niet tevreden over
It is a good app for tracking your…
It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have is to assign the type of insurance. Sometimes you have one insurance company for different insurance and you cannot assign this in the app. It would be nice to have a breakdown option for this. Also, I find it a bit expensive. Those are the only reasons for 4 stars instead of 5.

Used to be good
Used to be good, they caught one nice offer for my Internet at home that made me save a 200 euros (minus 68 for their fee). But from then on it’s was a very chaotic and unorganised and wrong service. They did a literal mess with the switching to my energy provider, back and forth from Vattenfall to Budget Energie, start date in 2030, a subscription that was higher than my previous one, start date not respected, initiated one month before the end of the definite contract so that I had to pay a fee for switching earlier than foreseen, they don’t reply to email or WhatsApp, send multiple offers that cross one another, and the last of their doing was to offer me a car insurance with a price higher than mine and also lower maximal. A disaster.

Réponse de Dyme
Dyme 7 dagen op proef genomen en ruim…
Dyme 7 dagen op proef genomen en ruim voor het einde van de proefperiode proberen te annuleren.
Nergens in de app of op de site is een mogelijkheid om hetzelfde annuleren.
Normaal zou je een klantenservice bellen zoals ieder Nederlands bedrijf verplicht is om te hebben maar ook dit is niet mogelijk.
Chatbot waardeloos.
Mail gestuurd en een reactie gekregen dat ze het abonnement zouden stoppen nog voor dat er geld afgeschreven zou worden.
Twee dagen later geld alsnog afgeschreven klantenservice reageert maar geeft aan dat omdat mijn account is verwijderd zijn alle gegevens ook hebben verwijderd.
Wat een absoluut gelul volgens mij heb je gewoon een bewaardplicht.
Conclusie Shady bedrijf slechte bereiken slechter hun afspraken.

Réponse de Dyme
Nou Zeer tevreden met deze app
Nou Zeer tevreden met deze app. Ik ga echt heel veel gebruiken, dank je wel

Réponse de Dyme
Het meest waardeloze bedrijf om mee in…
Het meest waardeloze bedrijf om mee in contact te komen. Blijkbaar hebben ze een verzekering voor me afgesloten met een verkeerd kenteken, en nu mag ik zelf het probleem oplossen maar krijg Dyme niet te spreken en de verzekeringsmaatschappij zegt dat ik het probleem moet oplossen via Dyme maar helaas nemen ze niet de moeite om te helpen en zit ik zelf al uren aan de telefoon.
Waardeloos bedrijf, denk goed na voor je hier mee in zee gaat

Weet hoe kan beter met me geld omgaan
Weet hoe kan beter met me geld omgaan

Tot nu toe heb elk jaar korting gekregen
Tot nu toe heb elk jaar korting gekregen

Réponse de Dyme
En savoir plus sur les différents types d'avis.