Meget skuffet over butikken. Jeg kjøpte 2 sykler og så dårlig informasjon har jeg aldri vært borti. Holder ikke hva de lover, når jeg skulle hente sykkel nr 2, fant de den ikke, men montøren visste h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Valgte feil sykkel/str først, ble kjøpt i søndre gate. tok kontakt med elgesetergate og fikk full forståelse og raskt hjelp og topp service både på tlf med en flott AVD.SJEF 😊 Og i butikken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjempeservice og ordnet opp med en annen sykkel da sykkel som var bestilt alikevel ikke var på lager. Fikk hjelp til å fraktet sykkel et godt stykke på tralle, 10/10👍👍
Écrit par l'entreprise
Kom og besøk oss i Trondheim sentrum! Du finner oss i Søndre Gate 20.
Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler
Écrit par l'entreprise
- 150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
- Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.
Kundeservice
Alltid tilgjengelig for deg
Søndre gate 20, 7010, Trondheim, Trøndelag, Norvège

E-Wheels Norge AS
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kjøpte sykkel (Wayfarer+) på en fredag
Kjøpte sykkel (Wayfarer+) på en fredag, kunne hente den neste dag ( lørdag ), men avtalte å hente den på mandag. Ble kjørt ned til butikken - sjåføren kjører hjem igjen - blir mottatt av betjeningen på en grei måte, men skjønner fort at noe er «galt». De finner ikke sykkelen og på dataen står det utlevert. De skjønner at dette må være en feilregistrering og ber meg komme tilbake i morgen - da skal en sykkel stå klar. Jeg kjøper en sykkelhjelm til ca 800,- og ber om en god pris. Ingen avslag på denne - SKUFFENDE.

Elendig
Elendig. Fikk sykkel framhjul var bøyd sente det med til Trondheim med kona fikk ikke bytte hjul.Siste gangen eg handler med dere.😡😡Fikk endelig nytt hjul .😃

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Kjempeservice og ordnet opp med en…
Jeg har kjøpt brukt EL sykkel
Jeg har kjøpt brukt EL sykkel som ble kjøpt ny fra E-wheels. I sept. 25. Trodde jeg hadde garanti enda da sykkelen var relativt ny. Det viser seg at E- wheels fraskriver seg garanti om sykkel bytter eier. Dette er nok lurt for flere å vite. Jeg har allerede utfordringer med min momas sykkel, men hva hjelper det. Sykkel er ikke 1 år enda. Og kostet 19000,- med E-wheels helårlige rabbat. Motor med konstant feil kode. Motor bremser under tråkking selv ved lav hastighet..
Fordøyd med de ansatte jeg møtte i butikken
God service og kunnskap. Fornøyd med handelen.

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Tuva på butikken var veldig service…
Tuva på butikken var veldig service person.Ordnet opp greit kjøp av sykkel.Servicemannen ikke helt der.Løs skjerm og ulyd i kranken etter 10 min.sykling.Ikke veldig hjelpsom.Snakket ikke norsk.
Bestilte service for to sykler
Bestilte service for to sykler, men de kunne kun motta en. Travelt var argumentet. Kjøpte to sykler i fjor, ingen fungerte som forventet da jeg tok dem opp fra kjellerboden til sesongen. Begge laderne var defekt. Måtte kjøpe ny lader da dette ikke var garantisak. Aldri mer.

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Der er drøyt å betale 400 kr for…
Der er drøyt å betale 400 kr for montering av sykkel i en butikk....

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Veldig dårlig erfaring med E-Wheels…
Veldig dårlig erfaring med E-Wheels Norge. Reklamasjonsprosessen var en stor skuffelse. Kundeservice svarer sent, svarene er korte og lite hjelpsomme. Det virker som om selskapet leter etter grunner til å avslå reklamasjoner i stedet for å hjelpe kunden.
I mitt tilfelle ble produktet skadet ved normal bruk, men reklamasjonen ble avslått uten en grundig og rettferdig vurdering. Den eneste løsningen som ble tilbudt var å kjøpe en ny del, i stedet for å løse problemet på en ordentlig måte.
Hvis du kjøper noe dyrere her, bør du være forberedt på at dersom det oppstår problemer, kan du bli stående alene. Servicen etter kjøpet er svært skuffende.
Anbefales ikke. Det finnes andre selskaper som behandler kundene langt bedre og respekterer forbrukernes rettigheter.

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Ringte verkstedet i Trondheim og fikk…
Ringte verkstedet i Trondheim og fikk byttet dekk samme dag! Veldig god service:)

Meget god service
Meget god service! Sykkel ble reparert raskt og kommunikasjonen underveis var også bra. Anbefales!

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Rask og effektiv med super service
Rask handel og fikk ønskene mine oppfylt. Hyggelige gutter (menn). Fikk også byttet til annen modell i siste liten. Godt jobba alle mann. Avd Elgeseter. MH
Endel feil informasjon denne gang
Endel feil informasjon denne gang. Har god erfaring fra tidligere kjøp.

Réponse de E-Wheels Norge AS - E-Wheels Trondheim
Thanks to E-Wheels and E-Mexx in Trondheim.
I have nothing more to say than what a great experience it is to buy a Mommas e-bike from E-Wheels in Trondheim. They have the most friendly staff and really listens to whatever bike you are looking for. I discovered that my backwheel hade a small bend on my first trip. I booked in with E-Mexx and they found a small factory error and replaced the whole backwheel quickly under the warranty. 100% reccomendation goes to E-Wheels and E-Mexx in Trondheim for excellent service.