Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
L'entreprise a répondu
Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Lækker produkt igen.
Gode priser incl tilbudspriser.samt kvik afsendelse.

Tak for hjælpen.

Réponse : EASIS
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunne lide, så købte jeg oftere. 🤭

Réponse : EASIS
Jeg er stærkt utilfreds med min oplevelse hos Easis.
Jeg har siden februar ventet på at få refunderet et beløb for en vare, som er blevet godkendt til tilbagebetaling. På trods af gentagne henvendelser til kundeservice, og en konkret bekræftelse den 5. marts om, at refunderingen ville blive gennemført, har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Det er efterhånden flere måneder siden, og der er ingen synlig handling eller opfølgning fra virksomhedens side. Jeg finder det helt uacceptabelt, at en virksomhed ikke overholder en så grundlæggende forpligtelse som at tilbagebetale penge, de skylder.
Min oplevelse er præget af manglende ansvar, manglende opfølgning og en meget kritisabel håndtering af kundeservice.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle her, hvis man ønsker en tryg og ordentlig behandling – især hvis der skulle opstå behov for refundering.

Réponse : EASIS
Det jeg købte bl.a. pålægschokolade /lys med tykke skiver den er super god også deres bolsjer i dåse er gode. Er tilfreds.

Réponse : EASIS
Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bløde og krystalliseret. Jeg skrev med Easis, de beklagede meget og sendte mig pengene retur, det er god stil
Har købt flere varer derfra og har været meget tilfreds, i får min varmeste anbefaling.
Lisanne Duusgaard

Réponse : EASIS
pandekage pulver er elendigt ligeså blanding til boller
pandekagerne var på tilbud men uspiselige. Syltetøj meget stiv kan spises men kommer ikke i nærheden
af den rigtige. Jeg smed 10 poser ud med pandekager og 10 poser med bolledej.
Lakridskugler meget fine

Réponse : EASIS
Det er rigtig godt,og især når man har brug for noget sødt,og så kan spise det med god samvittighed 👍👍

Réponse : EASIS
Det kommer hurtigt, jeg er vild med sukkerfri kakao, og hvid chokolade med lakrids,

Réponse : EASIS
Det smagte dejligt og så er det godt at der ikke er sukker i

Réponse : EASIS
Protin pulvert barene og skumfiduserne og lakridseene smagte rigtit godt med bolsjerne hade en kunstig efter smag

Réponse : EASIS
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale for fragten. Jeg er med på, at man skal tjene på sit produkt, men det virker lidt usympatisk.
Varerne er fundet 20-30 procent billigere andre steder, hvor fragten også er gratis. Det må som udgangspunkt være billigst ved producenten.

Réponse : EASIS
Jeg fik min vare hurtigt og er meget tilfreds med med deres service og ja fik smagt deres vare og det var gode

Réponse : EASIS
Rigtige gode produkter, god service og hurtig levering 😊

Réponse : EASIS
Uanset hvad, så smager produkterne kunstigt, og jeg ærgrer mig, når jeg har købt igen.

Réponse : EASIS
Jeg er lige startet på Easis produkter Min veninde og jeg smager os frem til hvad vi kan lide og har bestilt lidt af hvert Jeg er diabetiker og skal begynde på kostomlægning men kan godt lide noget sødt og det har jeg fundet i jeres produkter Jeg skal tage min diabetes alvorligt og det hjælper jeres "søde" sager med Så tak for det

Varerne kommer hurtigt.
Er glad for at købe kassesalg, gerne to til fire ad gangen, så blander jeg dem i en kasse, så er der variation hver dag. Køber gerne lidt udsalg med, for at få smagt de forskellige varer.

Réponse : EASIS
Bruger altid Easis produkter.
Det bedste på markedet
Sukkerfrit 👍
Brugte under vægt tab og er fortsat efterfølgende for og bibeholde vægt tab
Og få lovlig grund til både sunde og velsmagende snacks

Réponse : EASIS
En savoir plus sur les différents types d'avis.